Dodaj do ulubionych

Roman Polko: W razie ataku terrorystów Grom nie...

IP: 195.136.246.* 08.09.04, 10:58
A ja w ogóle nie zgadzam się, żeby moje podatki przeznaczane były na zakup
broni, czy awanturę w Iraku! No i co mogę zrobić...? Kiedy czytam takie
wywiady to czyję, że się ze mnie kpi :( a na podatek razem z ZUSem idzie
prawie połowa mojej wypłaty :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenon Znacznie więcej niż połowa IP: *.epsa.pl 08.09.04, 11:07
      > a na podatek razem z ZUSem idzie prawie połowa mojej wypłaty :(

Połowa? Hehe - chyba śnisz. W podatkach oddajesz lekką ręką ponad 80% dochodu!

40% - ZUS, 22% - VAT, 19% podatek dochodowy.
      Do tego dochodzą inne ukryte podatki i opłaty, które sprawiają że z jakichś 90%
      twoich pieniędzy ograbia cię państwo.
      • Gość: skok Bo niby kto zakaze a p.Polko to ostatnio takie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 12:16
        pierdy gada az nie miło.
        Zapisz sie pan do "Idola" , "nie do wiary" albo program typy "Detektyw"
    • Gość: Gość Re: Roman Polko: W razie ataku terrorystów Grom n IP: *.teleinformatica.com.pl 08.09.04, 11:07
      Przestańmy się straszyć tymi "terrorystami", bo to śmieszne i oburzające.

Po pierwsze, nasza Polska jest za małym zaściankiem, żeby prawdziwy "terrorysta"
      wiedział, gdzie to jest...

Po drugie, wielu "terrorystów" obecnie, to w rzeczywistości agenci różnych
      służb, robiących komuś "u dupy" - przykład wojna z Czeczenami w Rosji, o proszę,
      garść faktów:

<http://www.rzeczpospolita.pl/dodatki/specjal_040906/specjal_a_7.html>

Po trzecie - w Polsce "terroryści" nie mają szans, bo nasi najlepsi na świecie
      złodzieje uwolnią ich do plecaków ze sprzętem zanim uda im się czegokolwiek
      dokonać :->
    • Gość: fritz Panie Polko: przyjda wybory. Przyjdzie nowy rzad. IP: *.adsl.solnet.ch 08.09.04, 11:11
      Nowy rzad, o ile rowniez Pan wybierze wlasciwie, moze zreformuja armie. Mam
      nadzieje, ze tacy ludzie jak Pan beda mogli znalezc w niej miejsce dla dobra
      Polski w tej nowej armii, z ktorej zostanie wyrzucony komunistyczny nalot.
    • Gość: aleks Re: Roman Polko: W razie ataku terrorystów Grom n IP: 217.153.88.* 08.09.04, 11:47
      to niby czym mają strzelać nasi żołnierze do terrorystów, którzy prędzej czy
      później zaatakują Polskę, w akcie zemsty za strefę okupacyjną w Iraku??? a
      jeśli idzie o zus, to się mogę zgodzić...
      • Gość: ZZ do aleksa IP: *.top.net.pl 08.09.04, 13:10
        Ataki terrorystyczne na Polskę już nastąpiły i bez żadnego związku z Irakiem.
        Oto parę przykładów:
        1. Terroryzm na drogach - blokady dróg
        2. Terrorystyczne ataki na mównicę sejmową
        3. Terrorystyczne ataki na wolność wyboru paliwa do samochodu
        4. Terrorystyczne ataki na wolność kupowania w dowolny dzień tygodnia
        5. Terroryzm podatkowy: ograbianie miastowych frajerów aby napełnić kieszenie
        wiejskim aferzystom.
    • Gość: ZZ Mam nadzieję, że gdy Grom będzie mógł działać IP: *.top.net.pl 08.09.04, 12:16
      w kraju,
      to skończy się kariera
      Andrzeja Leppera.
    • Gość: ZZ do pea IP: *.top.net.pl 08.09.04, 12:21
      Kto nie chce płacić na rodzimą armię, będzie niedługo płacić na cudzą. Zresztą
      taka sytuacja niedawno była. Ludzie zapieprzali w fabrykach i kopalniach, na
      rękę dostawali równowartość 20 dolarów, po pracy stali w kolejkach po kaszankę a
      efekty ich pracy szły na różne Su, MiGi, T55, T72, zagłuszarki Wolnej Europy,
      propagandę i tak dalej. Od czasu do czasu Partia spuszczała vprdol klasie
      robotniczej (1956, 1970, 1976, 1982)
      • Gość: cfl Re: do pea IP: *.crowley.pl 08.09.04, 13:07
        Pea,
        Znakomicie. Szkoda, ze rodacy tak szybko zamnieli i do tej kaszany wzdychaja. A
        co do pulk. Polko, przypomina mi sie to co powiedzial po jego dymisji gen.
        Petelicki: "Trepostwo zwyciezylo." Wiec niech mu sie nie wypomina, ze nie
        chcial trepostwa sluchac
    • Gość: Zainteresowany To ma być żołnierz!!!!! IP: *.aster.pl 08.09.04, 12:57
      JAk płk Polko może mówić, że odszedł z armii ponieważ "góra" narzucała mu jak ma
      postępować. Panie pułkowniku wojsko to nie instytucja, gdzie każdy może
      realizować swoje prywatne plany i zamierzenia. W wojsku słucha się rozkazów bo
      taka jest jego specyfika. Gdyby każdy dowódca jakiegoś oddziału lub pododdziału
      chciał realizować własne koncepcje to to byłaby wtedy całkowita paranoja. Pozdrawiam
    • Gość: Łukasz z Nidzicy Re: Roman Polko: W razie ataku terrorystów Grom n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:06
      Uwazam że płk Roman Polko powinien wrócic do GROM-u. Według mnie i wielu ludzi
      z mojego miasta to jedyny człowiek który sie nadaje na to stanowisko. Polko to
      mój autorytet i idol,to jedyna szansa na utrzymanie GROM-u w naszym panstwie.
      To Polko powinien dowodzic GROM-em i do niego powinny nalezec decyzje zwiazane
      z jednostka a nie powinno to zależec od Szaldzińskiego, bo on sie na tym
      kompletnie nie zna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka