Gość: ja.. IP: *.toya.net.pl 14.09.04, 19:10 super... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a psik Re: Mózg architekta w Wenecji IP: *.zrpa.com 14.09.04, 19:37 wypowiedz tych architektow rozbawila mnie do lez. Zwalanie winy na brak materialow i brak specjalistycznego oprogramowania jest zenujacym tlumaczeniem wlasnej slabosci tworczej i prowincjonalnego myslenia. Brak materialow (to pozostawiam bez komentarza bo samo w sobie smieszne ) ... brak oprogramowania specjalistyczego - nie stac na AutoCAD'a ? - to nie program ale umiejetnosci ludzi ktorzy je obsluguja pozwalaja na wykreowanie tego co sie chce... nie wszyscy potrzebuja oprogramowania Catia za 100 000 dolarow (ulubione narzedzie w biurze F. Ghery'ego). Polska architektura chce byc prowincjonalna bo jej tam wygodnie... przy takim sposobie myslenia to polska architektura bedzie tam gdzie jest przez dlugi czas a moze i jeszcze jeden dzien dluzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regulgator Racja! IP: *.fornet.waw.pl 17.09.04, 00:49 widzę że niezły z ciebie bolek. pewnie w Autocadzie wicinasz jak malo kto. zapewniam cie ze dla sredniej wielkosci pracowni wydatek 10x10000zl na ADT jest pewnym obciazeniem. szczegolnie ze np autodesk wymusza ten wydatek co 4 lata. brak materialow. i owszem. a jezeli by juz takie sprowadzic to trzeba by tez zamowic autokar dla kilku brygad wykwalifikowanych budowlańcow i inzynierow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Guangzhou=Kanton IP: *.n4u.krakow.pl 15.09.04, 12:36 Ciekawe czy w GW nie wiedza, ze chodzi o Kanton, czy tez nagle zaczeli dbac o transkrypcje. Sadze, ze to pierwsze, choc mam nadzieje na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barany prlu morficzna strategia ekspozycji? IP: *.client.comcast.net 15.09.04, 23:45 tam gdzie brak talentu i wyobrazni zaczyna sie belkot nawiedzonych. gratuluje, niedorozwoje umyslowe i miernoto polska. Odpowiedz Link Zgłoś