Gość: Pradera IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 23:17 Czy ktoś ma jakieś informacje o tej kultowej audycji z lat 80-tych? MP-trójki, teksty... znalazłem trochę na sieci, ale bardzo mało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodylowy Re: Nie tylko dla orłów 16.04.02, 11:52 W soboty pomiędzy 9 a 10'tą masz to w poszatkowanej wersji na trójce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeker Re: Nie tylko dla orłów IP: 213.25.77.* 17.04.02, 12:46 Gość portalu: Pradera napisał(a): > Czy ktoś ma jakieś informacje o tej kultowej audycji z lat 80-tych? MP-trójki, > teksty... znalazłem trochę na sieci, ale bardzo mało... tak to była kultowa audycja z w.mannem, a.resich-modlinska, g.wasowkim. moja ulubiona postac to doktor wycior.mialem kiedys 2 kasety pożyczone od kumpla z trzema odcinkami ale chyba gdzies przepadly bezpowrotnie. w sieci znalazlem tylko teksty niektorych skeczow. gdyby tak 'trojka' za niewielka oplata moglaby wysylac np mp3 dla chetnych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioman Re: Nie tylko dla orłów IP: 168.143.113.* 19.04.02, 09:56 w sobotnie przedpoludnie pp. Wassowski i Chojnacki próbują nawiązywać do Orłów... program nazywa sie Grakuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Nie tylko dla orłów IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 10:05 Witam, Jest taki serwer: ftp.net.pulawy.pl a na tym serwerze 8 30-40MB plików z audycją, dobrej jakości (róbowałem ściągać, ale zbyt duże jak na mój modedm ;-( pozdrawiam jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: Nie tylko dla orłów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 11:17 > Jest taki serwer: ftp.net.pulawy.pl > a na tym serwerze 8 30-40MB plików z audycją, > dobrej jakości (róbowałem ściągać, ale zbyt duże jak na mój modedm ;-( A jak tam się dostać. Nie wchodzi na anonymous i żąda hasła? pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komo Re: Nie tylko dla orłów IP: 212.160.123.* 19.04.02, 11:52 ja moge wejsc jako anonymous ale nie moge znalezc tych plikow - jakies same linuxy i inne ie, netscape etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Nie tylko dla orłów IP: *.acn.waw.pl 19.04.02, 18:21 Dzieki. Zacząłem ciągnąć, idzie jak krew z nosa, ale idzie. Dla innych: wchodzi anonymous, wszystko jest w katalogu pub/ntdo Odpowiedz Link Zgłoś