un1 05.10.04, 12:01 Piosenka z reklamy Skody piosenką tygodnia w 3. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Skoda w 3 05.10.04, 12:15 Piosenka niezła. Reklamy nie widziałem. www.frameless-music.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Skoda w 3 05.10.04, 12:17 Co myślicie o sytuacji, nie o piosence ani o Skodzie:-). Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Skoda w 3 05.10.04, 12:37 Ciekawe czy Skoda płaci za każdą emisję tej piosenki w Trójce czy to była sprzedaż wiązana - Skoda umieści reklamy radiowe w Trójce (moim zdaniem strasznie wkurzający jest ten burczący silnik w reklamie. Mój sąsiad jak nie może rano w zimie zapalić to się tak tłucze i urządza całej ulicy przymusową pobudkę) a piosenka tygodnia to taki "bonus" dla reklamodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Skoda w 3 05.10.04, 12:57 Hm, gdyby tak było powinniśmy słyszeć przed piosenką "emisja sponsorowana". Być może zatem Skoda płaci ale czy całej Trójce...? Hm hm hm, po trzykroć. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Skoda w 3 05.10.04, 13:04 Oj, znowu coś sugerujesz.... Inny przykład - nagranie Kasi Kowalskiej (z referenem "chcę zatrzymać ten czas") też było tłuczone na okrągło przez większość rozgłośni, kiedy było wykorzystywane w ówczesnej reklamie Coca-Coli. Taka rzeczywistość. A Frameless "I try" słyszałem też w RMFie - to co - ich też przekupili? Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Skoda w 3 05.10.04, 13:12 Dzisiejsza ankieta na www.onet.pl/ 13% ludzkości polskiej uważa łapówki za konieczne, 6% za dopuszczalne. Co oczywiście o niczym nie przesądza. Ot, redaktorzy muzyczni lubią czasem lansować starsze piosnki. Tacy sentymentalni. Tylko paranoik mógłby podejrzewać coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Skoda w 3 05.10.04, 13:23 Hmmm. Widziałem wideoklip do tego nagrania w MTV Germany nie dalej niż dwa tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Skoda w 3 05.10.04, 13:31 No właśnie te dwa tygodnie, a może więcej, nie dają mi spokoju. Jesienią tyle nowości muzycznych a tu lansują piosnkę jakich wiele dopiero jak już zaczęła być kojarzona z autkami. Trzeba mi do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Skoda w 3 05.10.04, 13:34 PS. A pan Kostrzewa rzekł wczoraj że właśnie takie są teraz trendy w piosnkach że najpierw reklama a potem normalny obieg. Był bardzo przekonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Skoda w 3 05.10.04, 13:49 W każdym razie skoro taki jest trend, tak jest trendy to obawy muszą być passe. Na pewno wszystko jest jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Skoda w 3 05.10.04, 13:57 Piosenki z reklam są po prostu grane w rozgłośniach radiowych i już. Nie tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Skoda w 3 05.10.04, 14:01 I już. Skoro tak jest to znaczy że tak być musi i inaczej być nie może. Kiedyś kolejność grania była odwrotna i właśnie dlatego nie było radości słuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 FRAMELESS - I Try 10.10.04, 15:21 Dzieki za informacje o nazwe piosenki, chociasz nie powiedzieliscie w prost ale napisaliscie piosenka tygodnia w 3rp. FRAMELESS - I Try Odpowiedz Link Zgłoś