Dodaj do ulubionych

program dr. Doroty Sumińskiej

IP: *.libiaz.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 11:59
Stwierdzam z przykrością że jest nudny :( to o czym mówi pani Dorota w swoim
programie słyszałam w radiu i znam to już na pamięć. Jeżeli pani Dorota
prowadzi program w TV to ja np. bardziej zadowolona byłabym z pokazania w nim
praktyki a nie teori poprostu niech będzie program o pracy weterynarza mnie
się wydaje że byłoby to bardziej ciekawe.
Obserwuj wątek
    • Gość: DamaKier Re: program dr. Doroty Sumińskiej IP: 80.55.148.* 18.10.04, 17:02
      Bo to chyba nie jest program dla nas - słuchaczy z TOK FM. My rzeczywiście to
      wszystko i jeszcze więcej dawno wiemy. To jest raczej dla tych, którzy dopiero
      mają załapać zwierzęcą szajbę, zobaczyć, że jest taka fajna doktor Sumińska,
      dowiedzieć się, że jest taki program w radiu - zacząć słuchać i zostać jednym z
      nas. A program o pracy weterynarza mógłby rzeczywiście być ciekawy. Może to
      następny etap? Pozdrowienia!
      • Gość: Ble ble Re: program dr. Doroty Sumińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:31
        Nie mam telewizora i mieć nie będę. Czy ktoś z Was mógłby napisać krótką
        recenzję z telewizyjnych audycji pani doktor? Ile to trwa, co tam się dzieje,
        czy pokazują zwierzaki?
        • Gość: DamaKier Re: program dr. Doroty Sumińskiej IP: 80.55.148.* 18.10.04, 22:28
          Widziałam dwa programy. Trwają ok. pół godziny. W jednym pani Sumińska
          pokazywała świnię, którą jacyś ludzie trzymają zamiast psa (co wydało mi się
          dość pretensjonalne), a w drugim opowiadała o różnych trzymanych w domu małych
          gryzoniach (szczurki, chomiki, świnki morskie) i te zwierzaki były
          prezentowane. Oprócz tego krótkie odpowiedzi na pytania telewidzów. W sumie
          jest to sympatyczne, bo pani Sumińska jest sympatyczna i co by nie mówiła brzmi
          sympatycznie. Ale jest to program dość powierzchowny i daleko mu do świetnej
          audycji w radiu.
          • Gość: Ble ble Re: program dr. Doroty Sumińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:11
            Damo Kier, dziękuję za recenzję. Tak więc tym bardziej nie żałuję, że nie mam
            telewizora. Początkowo zastanawiałem sie, czy nie nawiedzić znajomych, ale radio
            wygrywa. Jedyny w miarę obiektywny przekaz w telewizji jest wtedy, gdy pokazują
            tarczę zegara z aktualnym czasem :)
            • Gość: ptok Re: program dr. Doroty Sumińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:52
              ja też widziałam tylko fragment w tv
              pani Dorota S pokazała Dyzia czyli świnię morską -bardzo zadbaną i błyszczącą
              -to było gdzieś na ławce ogrodowej w malutkim ogródku z iglakami i gęstym
              ogrodzeniem. opowiadala o świniach zamorskich trzymając Dyzia na stole -i nyło
              to monnnnotonne. (Nastrój tego programu nie ma nic wspolnego z magią Sumińskiej
              w radio tokfm-było nijako). Na szczęście Dyzio wziął realizację programu w swoje
              łapki -bo kiedy Dyzio został postawiony na trawkę-strzyżonego-trawnika -zamiast
              pozować wdzięcznie do kamery -dał dyla. Najśmieszniejsze było polowanie na Dyzia
              w iglakach. Polowała Nasza ulubiona dr Dorota (na szczęście w dżinsach- bo
              czołgała się w zakamarkach raczej tyłem do kamery) Dyzio został szczęśliwie
              odnaleziony.... -ale też miałam wrażenie, ze realizatorzy programu nnie radzą
              sobie z temperamentem naszej dr Doroty...może ktoś widział ciekawszy kawalek
    • Gość: jaszczomp Re: program dr. Doroty Sumińskiej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 00:06
      A w której TV ?
    • Gość: pi Re: program dr. Doroty Sumińskiej IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 08:23
      W ktorej to jest tv i kiedy????
      • Gość: ptok Re: kiedy program dr. Doroty Sumińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 08:36
        kiedyś widziałam dyzia w sobotę
        a tydzień temu pojawiła się znajoma twarz i głos w niedzielę! koło południa
        chyba w Jedynce,
        niestety widzilam tylko końcówkę (telewizor mieszka w kuchni)
        Dorota Sumińska siedziała ze swoim ojcem Edwardem, który opowiadal o koniach
        Niestety z krótko kamera pokazywała ilustrację jego bardzo ważnych wskazówek i
        rad ułatwiających koniom życie z homo s, kamera nie ma nic do pokazania poza
        gadającymi głowami..program jest niestety marnie realizowany, ale lepsze to niż
        nic, nazywa się zwierzowiec czy jakoś tak
        potem zaraz była pierwsza, więc przełaczyłam się na radio tok fm "Wierzę w
        zwierzę", co za ulga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka