Dodaj do ulubionych

NIEOFICJALNY CZAT RADIOWEJ TRÓJKI

15.10.04, 16:03
witam i serdecznie zapraszam na nowopostały czat radiowej trójki znajdujący
się pod adresem www.trojka.er.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: NIEOFICJALNY CZAT RADIOWEJ TRÓJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:40
      to dobry pomysł by trójkowicze spotykali się na czacie.ale czy nie lepiej
      byłoby stworzyć pokój Trójka np.na onecie czy wp?zawsze byłobaby to reklama dla
      Trójki i czat odwiedzałoby więcej ludzi.
      • inn Re: NIEOFICJALNY CZAT RADIOWEJ TRÓJKI 15.10.04, 17:21
        polczat jest sprawdzonym serwerem i bardzo go sobie chwalę. Na wp czy onecie
        ludzie raczej nie przegladaja poszczegolnych kategorii tylko czatuja na
        czatach "glowych" natomiast na polczacie takich "przegladaczy" jest znacznie
        wieciej , wiem to z polczatowego doswiadczenia ; )) pozdrawiam
      • Gość: srójka trujczana palanteria IP: *.pool82187.interbusiness.it 15.10.04, 18:35
        Gość portalu: as napisał(a):

> to dobry pomysł by trójkowicze spotykali się na czacie.ale czy nie lepiej
        > byłoby stworzyć pokój Trójka np.na onecie czy wp?zawsze byłobaby to reklama
        dla
        >
        > Trójki i czat odwiedzałoby więcej ludzi.

Ty weź się puknij swoim dzyndzlem w swoje puste czółko, obsrajdolony złamasie
        jeden. Musiałeś być w dzieciństwie chomikiem, bo zamiast zdobywać wiedzę
        wolałeś napychać łeb sałatą, no i ci tak zostało, pajacu. Albo twoją przestrzeń
        między uszami wypełnia wata, która chłonie każdy szajs płynący z tego radia.
        Ciekawe, kiedy ci się miejsce skończy na tę breję
        Jak będziesz tyle klepał w klawiaturę matołku, to nie starczy ci czasu na
        słuchanie tej twojej mózgożernej trujki.

Słuchacz Trójki jest jak świnka morska - ani to słuchacz i ani to nie Trójka.
        Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
        • Gość: wierny słuchacz do kabareciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:51
          "Jak będziesz tyle klepał w klawiaturę matołku, to nie starczy ci czasu na
          > słuchanie tej twojej mózgożernej trujki" widze że najpierw piszesz a potem
          myślisz-jak już przemyślałes to pewnie juz wiesz ze Trójka nadaje również przez
          internet ,więc mogę "klepać" w klawiaturę i słuchać Trójki.pozotałą częśc
          twojej wypowiedzi skwituje powiedzeniem"nie dyskutuj z głupcem-ludzie mogą nie
          zauważyć różnicy"
          • Gość: niewierny słuchacz Re: do kabareciarza IP: *.hu / *.optosat.hu 15.10.04, 22:45
            Gość portalu: wierny słuchacz napisał(a):

> widze że najpierw piszesz a potem
            > myślisz-jak już przemyślałes to pewnie juz wiesz ze Trójka nadaje również
            > przez internet ,więc mogę "klepać" w klawiaturę i słuchać Trójki.

Nie wiem, czy to takie odkrywcze, co napisałeś. Co chciałeś udowodnić? Skąd
            przekonanie, że kiedy klepię w klawiaturę to koniecznie muszę słuchać trójki
            przez internet? Przecież przez normalne radio słychać tak samo, a może nawet
            lepiej? Wystarczy, że masz radio w swoim pokoju...
            W każdym wypadku ja do słuchania radia używam uszu, a nie palców i generalnie
            nie widzę różnicy w jednoczesnym klepaniu w klawiaturę i słuchaniu radia - czy
            to przez normalny odbiornik, czy przez internet.
            Ale cóż... wierne słuchanie trójki jednak lasuje komórki...
          • mh2 Do słuchacza wiernego 16.10.04, 11:34
            I co? Ass, maciek, słuchacz, por. borewicz stał się "słuchaczem wiernym"? W
            dalszym ciągu jest was jeden.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka