inn 15.10.04, 16:03 witam i serdecznie zapraszam na nowopostały czat radiowej trójki znajdujący się pod adresem www.trojka.er.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: NIEOFICJALNY CZAT RADIOWEJ TRÓJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:40 to dobry pomysł by trójkowicze spotykali się na czacie.ale czy nie lepiej byłoby stworzyć pokój Trójka np.na onecie czy wp?zawsze byłobaby to reklama dla Trójki i czat odwiedzałoby więcej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
inn Re: NIEOFICJALNY CZAT RADIOWEJ TRÓJKI 15.10.04, 17:21 polczat jest sprawdzonym serwerem i bardzo go sobie chwalę. Na wp czy onecie ludzie raczej nie przegladaja poszczegolnych kategorii tylko czatuja na czatach "glowych" natomiast na polczacie takich "przegladaczy" jest znacznie wieciej , wiem to z polczatowego doswiadczenia ; )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srójka trujczana palanteria IP: *.pool82187.interbusiness.it 15.10.04, 18:35 Gość portalu: as napisał(a): > to dobry pomysł by trójkowicze spotykali się na czacie.ale czy nie lepiej > byłoby stworzyć pokój Trójka np.na onecie czy wp?zawsze byłobaby to reklama dla > > Trójki i czat odwiedzałoby więcej ludzi. Ty weź się puknij swoim dzyndzlem w swoje puste czółko, obsrajdolony złamasie jeden. Musiałeś być w dzieciństwie chomikiem, bo zamiast zdobywać wiedzę wolałeś napychać łeb sałatą, no i ci tak zostało, pajacu. Albo twoją przestrzeń między uszami wypełnia wata, która chłonie każdy szajs płynący z tego radia. Ciekawe, kiedy ci się miejsce skończy na tę breję Jak będziesz tyle klepał w klawiaturę matołku, to nie starczy ci czasu na słuchanie tej twojej mózgożernej trujki. Słuchacz Trójki jest jak świnka morska - ani to słuchacz i ani to nie Trójka. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny słuchacz do kabareciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:51 "Jak będziesz tyle klepał w klawiaturę matołku, to nie starczy ci czasu na > słuchanie tej twojej mózgożernej trujki" widze że najpierw piszesz a potem myślisz-jak już przemyślałes to pewnie juz wiesz ze Trójka nadaje również przez internet ,więc mogę "klepać" w klawiaturę i słuchać Trójki.pozotałą częśc twojej wypowiedzi skwituje powiedzeniem"nie dyskutuj z głupcem-ludzie mogą nie zauważyć różnicy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny słuchacz Re: do kabareciarza IP: *.hu / *.optosat.hu 15.10.04, 22:45 Gość portalu: wierny słuchacz napisał(a): > widze że najpierw piszesz a potem > myślisz-jak już przemyślałes to pewnie juz wiesz ze Trójka nadaje również > przez internet ,więc mogę "klepać" w klawiaturę i słuchać Trójki. Nie wiem, czy to takie odkrywcze, co napisałeś. Co chciałeś udowodnić? Skąd przekonanie, że kiedy klepię w klawiaturę to koniecznie muszę słuchać trójki przez internet? Przecież przez normalne radio słychać tak samo, a może nawet lepiej? Wystarczy, że masz radio w swoim pokoju... W każdym wypadku ja do słuchania radia używam uszu, a nie palców i generalnie nie widzę różnicy w jednoczesnym klepaniu w klawiaturę i słuchaniu radia - czy to przez normalny odbiornik, czy przez internet. Ale cóż... wierne słuchanie trójki jednak lasuje komórki... Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Do słuchacza wiernego 16.10.04, 11:34 I co? Ass, maciek, słuchacz, por. borewicz stał się "słuchaczem wiernym"? W dalszym ciągu jest was jeden. Odpowiedz Link Zgłoś