madagaskar5 21.04.02, 23:08 Według mnie najlepsza jest Zetka, później Eska (chociaż zdecydowanie za dużo w niej dicha). Nie lubie RMF za ich prowincjonalne kompleksy - to jest śmieszne jak na tak dużą stację! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ASKA Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 17:53 Obie wyzej wymienione stacje sa beznadziejne. Moim zdaniem przynajmniej. NAJlepsza, najbardziej rozmaita, najbardziej (jak dotad) niezalezna i najcudowniejszych przeznterow ma RADIOSTACJA!!!!!!!!!!!!!!! A tego, kto jej cos zarzuci wyzywam na ubita ziemie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 00:56 1) Muzyczne Radio Jelenia Góra 2) Radio ESKA Wrocław 3) Radio KOLOR Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 23.04.02, 14:43 Jak można stawiać ESKĘ wśród najlepszych. Dicho to leci tam non stop. W dodatku w lubelskiej ESCE jest taka pani redaktor, która ma taki głos ( sztuczny ), jakby ktoś doprowadzał ją do orgazmu! Radio kiczowate, grające ciągle te same "hity". Mdli po godzinie słuchania. RMF spadł na psy, szczególnie po tym jak zabrano im ośrodki lokalne Zet też nie szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sansara Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 21:20 ehhh.. tutaj nie ma co sie w ogole zastanawiac i debatowac, bo NAJLEPSZA jest Radiostacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tyle :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _marian_ Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.komputerswiat.pl 25.04.02, 18:29 no radiostacja, ale ktora? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.02, 00:46 Muzyczne Radio Jelenia Góra Klakson Wrocław Kolor Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
makbet1 Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 24.04.02, 13:06 oczywiscie najlepsza jest Zetka i tylko Zetka innych przestalem sluchac! Odpowiedz Link Zgłoś
martijn Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 24.04.02, 13:09 makbet1 napisał(a): > oczywiscie najlepsza jest Zetka i tylko Zetka innych przestalem sluchac! Sorry, ale czy mogę zapytać ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
makbet1 Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 24.04.02, 21:00 Oczywiscie. Mam 22 lat a czy mi wierzysz czy nie to juz twoja sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
algreg Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 24.04.02, 21:58 Oczywiście BIS, DWÓJKA i daaaaaleko 3.Mam 50,gdyby ktoś chciał wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk2 Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 25.04.02, 16:28 algreg napisał(a): > Oczywiście BIS, DWÓJKA i daaaaaleko 3.Mam 50,gdyby ktoś chciał wiedzieć. Cieszę się, że ktoś zauważył Bis i Dwójkę, a nie tylko tę "młockę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLARIS Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: 212.244.106.* 12.05.02, 19:52 1.JAZZ RADIO WARSZAWA 2.RADIO KLASYKA FM 3.WARSZAWA 2<CZYLI PROGRAM DRUGI PR> 4.RADIO BIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maan Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.chello.pl 26.04.02, 10:58 1) Radio"ESKA" 2) Radio"ZET" 3) Radio"WAWA" Slucham tylko tych stacji ,i jestam z nich bardzo zadowolony! Mają nie tylko świetną muzykę , ale też wspaniałych prezenterów co moim zdaniem ma w ok.30 % wpływ na popularność stacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orelka Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.chello.pl 28.04.02, 22:48 1. Radiostacja 2. Radio Jazz 3. Radio Dla Ciebie 4. Jam FM (niemieckie) Jak dla mnie reszty polskich stacji nie da się słuchać (jest jeszcze PR3 ale na znak protestu nie umieszczam jej na liście). wiek-22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 09:38 Rankingu stacji nie robię, gdyż zdarza mi się słuchać różnych rozgłośni i nie jestem w stanie sklasyfikować, która jest lepsza. Na codzień słucham RMF FM, wieczorami zaś stacje niemieckie (mieszkam ok.50 km od naszej zachodniej granicy i odbiór tych stacji jest o niebo lepszy niż naszych rodzimych np.szczecińskich). Wśród nich wyróżniłabym N-Joy Radio (ostatno coś się z nim stało) a także Antenne-Bayern oraz Radio z Meklemburgii (dawne NRD). Język niemiecki mi nie przeszkada, a muzykę mają do posłuchania. W sobotę zaś na częstotliwości 99,10 lub 99,15 FM od godz.15:30 nadają relacje z meczów niemieckiej Bundesligi (odpowiednik naszego Studia S-13 nadawanego w soboty w PR 1). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 29.04.02, 10:11 Mimo wszystko 3 potem: 2 i BIS.... potem dlugo dlugo za tym w tyle caly komercyjny chlam czyli Zetka, RMF, ESKA itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.marwit.gliwice.pl 29.04.02, 15:59 Co wy (...) wiecie o radiu? Najlepsza byla Trojka z czasow dyrektorowania Piotra Kaczkowskiego. Teraz to juz jest prawie taki sam badziew jak reszta polskich rozglosni. No moze z wyjatkiem Radiostacji, ale ta nie jest dostepna na Slasku. A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 30.04.02, 14:59 1.Dwójka 2.Radio Jazz 3. Radio Bis innych nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWr Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 00:23 1. RMF FM 2.tylko RMF FM 3. czasami PRIII inne są kiepskie i tandetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalor Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.natned.com.pl 06.05.02, 16:43 wiem, ze Radiostacja jest tylko w kilku wiekszych miastach i nie jest reklamowana ale posluchajcie chociaz przez chwile... moze cos sie w Waszym zyciu zmeini (niekoniecznie jak w filmie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 06.05.02, 17:14 Najgorszymi stacjami są: Radio Zet i inne poznańskie rozgłośnie. ciągle to samo w kółko:Shakira, Celine Dion i Kylie minogue. Czasem trafią się smęcący jak zwykle Leonard Cohen i Anna Maria Jopek. poprostu koszmar. a najlepszej stacji to ja nie mam. praktycznie cały czas słucham płyt... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zu_za Re: RANKING STACJI RADIOWYCH 10.05.02, 20:32 STUDENCKA ROZGŁOŚNIA RADIOWA RADIO SFERA! Grają tylko rocka!!! www.sfera.umk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stereo Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 21:05 1. Radiostacja 2. Radiostacja 3. Radiostacja ....i jeszcze dlugo, dlugo Radiostacja....niegdys jeszcze gdzies tlil sie PR3, ale teraz to juz szkoda slow - chociaz za czasow Sito Radiostacja tez byla lepsza - na szczescie Metz jej totalnie nie zniszczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanus Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.man.poznan.pl 12.05.02, 14:49 ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sss czyli ESKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsgeg Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.man.poznan.pl 12.05.02, 14:50 sdgtdhrtsjzt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: RANKING STACJI RADIOWYCH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 01:09 Odkąd nadaje - tylko Radiostacja. Próbowałam słuchać innych komercyjnych - ale to papka, która obraża inteligencję słuchacza. Teraz nie mam nawet zakodowanych innych rozgłośni. Może jeszcze spróbuję Dwójki i Radia Jazz? Odpowiedz Link Zgłoś