Dodaj do ulubionych

to co dobre.....

IP: 217.97.203.* 25.10.04, 14:32
wszyskim nam nam brakuje szczescia
to co dobre....
sluchalem tego miesiac ok,
2 miesiace ok
jeszcze wiecej....

Kasiu K. (a racaej powinno to byc skierowane pod adres wszystkich szefow muz. stacji
radiowych)-prosze Ciebie juz STARCZY!!! Uszczesliwilas i juz starczy...... :P ile razy moge
sluchac tego samego? Rzygac sie chce zamiast "to co dobre" juz- to co zle!! sie zaczyna od
tej Twojej..... Ok piosenka dobra ale jak jej sie slucha Raz no 2 razy.... ale nie co 5 min......co
za duzo to nie zdrowo.
tutaj mozna podczepic
Krawczyka z Bartosiewicz i inne
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: to co dobre..... 25.10.04, 14:40
      "Badania wykazują, że słuchaczom to nagranie bardzo się podoba".

Nie wiem jakie badania, nie wiem kto dobiera nagrania do takich badań, nie wiem
      komu się podoba, ale

"Badania wykazują, że słuchaczom to nagranie bardzo się podoba". Koniec gropka.
      • viking73 Re: to co dobre..... 25.10.04, 14:41
        Kropka.
        • Gość: . Re: to co dobre..... IP: 217.97.203.* 25.10.04, 14:57
          podobac mi sie tez podoba nie mowie , ze nie, ale jak slysze w kazdej stacji to samo od rana do
          nocy to lekka przesada
          • viking73 Re: to co dobre..... 25.10.04, 15:02
            Jeśli jakieś nagranie Ci się podoba, to oznacza (według najnowszych metod
            badawczych), że chcesz go słuchać dziesięć razy dziennie. Tako rzekli spece od
            badań.
            • Gość: . Re: to co dobre..... IP: 217.97.203.* 25.10.04, 15:16
              te metody badawcze to chyba weterynarze robili, bo od tych metod to mozna trafic albo pod
              obserwacje psychologa albo psychiatry.... chce sluchac ale nie na okraglo od tego mozna
              zwariowac, a moze im o to chodzi?
              • Gość: aaaaaaaa Re: to co dobre..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:50
                Co się czepiasz!!!
                To była propozycja Trójki na Przebój Lata.
                Lekka, optymistyczna piosenka.
                A że K.K. sepleni, to nie jej wina! ("wsiśkim nam brakuje ścięścia...")
                Niektórym brakuje szczęścia do dobrych piosenek.
                Tak trzymać Trójko. Budzę się rano, słucham "ścięścia...", potem "Znowu w życiu
                mi nie wyszłoooo" i już mam dobry humor!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka