Gość: barakuda IP: 195.245.217.* 30.10.04, 12:12 Nawet Trujka nie gra nowego Kombii na plujliście, a mistrz mikrofonu nadaje nowe Kobmbii. Wstyd, I tyle. Po co mu to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mh2 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 30.10.04, 12:32 inetnum: 195.245.217.0 - 195.245.217.255 netname: PR-NET descr: Polskie Radio S.A. descr: Al. Niepodleglosci 77/85 descr: 00-977 Warszawa Powiedz mu to osobiście. Co, nie masz odwagi bochaterze(sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:24 wszystko ok! Tylko ten "boCHater" trochę nie taki(sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.ds.amg.gda.pl 30.10.04, 16:50 wstyd mi ze w publicznym radiu, utrzymywanym z pieniedzy spoleczenstwa, pracuja szczury, kryjace sie tchorzliwie za parawanem klawiatury i monitora, plujace jadem zawisci, skrecajac sie w swej malosci. na szczescie ich czas tez przeminie. oby jak najszybciej. alien Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 02.11.04, 11:16 i znowu odwracanie kota ogonem - kto jest kim itd. a prawda jest taka, że w audycji Piotra Kaczkowskiego pojawił się obciach jakich mało. szanuję P.Kaczkowskiego i jego audycje, ale fakt jest faktem. a tak poza tym to też uważam, że playlista jest kiepska. ale to nie ten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 02.11.04, 11:22 Raczej powinieneś podpisać się "homo.nadawczus" Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 02.11.04, 12:10 ach, te spiskowe teorie. nie pracuję w żadnym radiu. chociaż, gdy byłem młodszy, bardzo chcialem. a tak w ogóle, to z czego wnosisz, że mam coś wspólnego z radiem, Holmesie? może z tego, że mam własne zdanie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
r.e.d.a.k.t.o.r Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 30.10.04, 15:20 Po zniszczeniu Program 3 Egenusz $molar mówił: "Przez całe lata zespół Trojki był też zespołem źle zarządzanym. Tam się nie odbywały żadne zebrania dotyczące muzyki w programie. Każdy przynosił płyty, które lubił, grał co chciał, niezależnie od pory dnia i nocy i oczekiwał sukcesu. Nie istniała żadna myśl programowa". Czyżby zebrania dotyczące muzyki nie odbywały się dalej i pan anonimowy redaktor nie mógł powiedzieć tego Piotrowi Kaczkowskiemu na takim zebraniu? Czy to oznacza, ze trUjka jest również źle zarządzana? Ostatnie pytanie jest, oczywiście, retoryczne, bo odpowiedź znają wszyscy. redakcja@trojka.net www.trojka.net -- Witold Wiesław Laskowski musi odejść, najlepiej do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.zabki.net.pl / 62.29.136.* 30.10.04, 16:49 Gość portalu: barakuda napisał(a): > Nawet Trujka nie gra nowego Kombii na plujliście, Jeśli Trujka czegoś nie gra, to wcale nie znaczy że jest to złe. W większości przypadków jest odwrotnie. Myślę, że szanujący się artyści, umieszczenie swoich utworów na trujkowej plejliście, powinni odbierać jak policzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:44 > Jeśli Trujka czegoś nie gra, to wcale nie znaczy że jest to złe. W większości > przypadków jest odwrotnie. Myślę, że szanujący się artyści, umieszczenie swoich > > utworów na trujkowej plejliście, powinni odbierać jak policzek. Akurat playlista Trójki nie jes taka najgorsza, w każdym razie dzięki niej Trójka jest rozpoznawalna, bo np. RMF można poznać tylko po zjadliwie antyeseldowskich serwisach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.acn.waw.pl 31.10.04, 22:12 Trójka rzeczywiście nie gra nowego Kombii, ale figuruje ono na liście przebojów na pozycji 46.Co tu jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.11.04, 13:53 "Wszyscy artyści to prostytutki..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek F Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: 212.191.201.* 01.11.04, 17:13 o ile pamiętam to kiedy jeszcze grało stare kombi, trójka też ich puszczała. Przestańcie się użalać nad poziomem muzyki, albo ustalcie jakieś kryterium - odkąd muzyka jest ok., a odkąd be. Czy dobrze się domyślam, że to kryterium nazywa się "a bo mi się nie podoba?" a może w trójce puszczać Lutosławskiego i Cage'a. Nikt wtedy nie będzie narzekał na niski poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawat Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: 158.75.34.* 03.11.04, 23:15 ...a może w trójce puszczać Lutosławskiego i Cage'a. Nikt wtedy nie będzie narzekał na niski poziom". Już nawet nie chodzi o jakiś niski poziom, bo ten siegnął dna. Rzecz w tym, że Kombi 2 (czy jak je tam zwać) to zwyczajny obciach no i jeszcze bezwstydny skok na kasę. To juz nie ma innych zespołów do grania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:30 > Trójka rzeczywiście nie gra nowego Kombii, ale figuruje ono na liście przebojów > > na pozycji 46.Co tu jest grane? Zestaw do głosowania na listę przebojów jest szerszy niż playlista, choć wbrew pozorom Kombi na liście M. Niedźwieckiego nie odnosiło spektakluarnych sukcesów - najwyższa pozycja to dopiero trzecia (piosenka "Za ciosem cios"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻółteFerrari Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:36 "Trujka", "plujlista", "Kaczkowski mistrz mikrofonu" - takie słowa ze służbowego radiowego komputera? Nie boisz się radiofcu że premię stracisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jugijoł Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:44 ja juz z pol roku temu przestalem sluchac kaczkowskiego a co za tym idzie trojki- to ze puszcza kombi wcale mnie juz nie dziwi -facet przestal sie chyba rozwijac- to smutne- kiedys tragedia dla mnie byla strata chocby minuty jego audycji- urywanie sie z lekcji itp.- a mial szanse zostac polskim Johnem Peelem..ale taki rodzi sie raz na 1000 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAQ Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.idzik.pl / 62.111.185.* 02.11.04, 22:17 Paskudna i bałamutna wypowiedź, że niby od pół roku nie słuchasz Kaczkowskiego, że niby Kombi i te sprawy - człowiecze A O CZYM TY WOGÓLE PISZESZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: 195.245.217.* 04.11.04, 11:48 Niestety wszystkie posty nie podważają, że tą prezentacją nadredaktor okrył się wstydem. To smutne. Tylko tyle chciałam napisać. Dodam ,że nie znam osobiście p. P.Kaczkowskiego. Nie pracuję przy Myśliwieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapral Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 06.11.04, 18:23 Ale nie musisz słuchac jego audycji i jego muzyki! Nie umiesz wyłączyć radia? Rozwodzicie sie nad jedną piosenką która gdzies się pojawiła i po co to? Przecież to nie ma sensu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.11.04, 10:18 Owszem ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapral Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 07.11.04, 14:03 ma sens tylko jaki tego juz wytłumaczyć nie potrafisz. Wiesz dlaczego? Dlatego że sensu nie ma i tak wracamy do początku. Odpowiedz Link Zgłoś