Dodaj do ulubionych

Kaczkowski i Kombii- wstyd

IP: 195.245.217.* 30.10.04, 12:12
Nawet Trujka nie gra nowego Kombii na plujliście, a mistrz mikrofonu
nadaje nowe Kobmbii.
Wstyd, I tyle.
Po co mu to?
Obserwuj wątek
    • mh2 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 30.10.04, 12:32
      inetnum: 195.245.217.0 - 195.245.217.255
      netname: PR-NET
      descr: Polskie Radio S.A.
      descr: Al. Niepodleglosci 77/85
      descr: 00-977 Warszawa

Powiedz mu to osobiście. Co, nie masz odwagi bochaterze(sic!).
      • Gość: Ja Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:24
        wszystko ok! Tylko ten "boCHater" trochę nie taki(sic!)
      • Gość: Alien Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.ds.amg.gda.pl 30.10.04, 16:50
        wstyd mi ze w publicznym radiu, utrzymywanym z pieniedzy spoleczenstwa, pracuja
        szczury, kryjace sie tchorzliwie za parawanem klawiatury i monitora, plujace
        jadem zawisci, skrecajac sie w swej malosci.

na szczescie ich czas tez przeminie. oby jak najszybciej.

alien
      • homo.sluchaczus Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 02.11.04, 11:16
        i znowu odwracanie kota ogonem - kto jest kim itd. a prawda jest taka, że w audycji Piotra Kaczkowskiego pojawił się obciach jakich mało. szanuję P.Kaczkowskiego i jego audycje, ale fakt jest faktem.
        a tak poza tym to też uważam, że playlista jest kiepska. ale to nie ten wątek!
        • mh2 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 02.11.04, 11:22
          Raczej powinieneś podpisać się "homo.nadawczus"
          • homo.sluchaczus Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 02.11.04, 12:10
            ach, te spiskowe teorie.
            nie pracuję w żadnym radiu. chociaż, gdy byłem młodszy, bardzo chcialem.
            a tak w ogóle, to z czego wnosisz, że mam coś wspólnego z radiem, Holmesie?
            może z tego, że mam własne zdanie, co?
    • r.e.d.a.k.t.o.r Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd 30.10.04, 15:20
      Po zniszczeniu Program 3 Egenusz $molar mówił:
      "Przez całe lata zespół Trojki był też zespołem źle zarządzanym. Tam się nie
      odbywały żadne zebrania dotyczące muzyki w programie. Każdy przynosił płyty,
      które lubił, grał co chciał, niezależnie od pory dnia i nocy i oczekiwał
      sukcesu. Nie istniała żadna myśl programowa".
      Czyżby zebrania dotyczące muzyki nie odbywały się dalej i pan anonimowy redaktor
      nie mógł powiedzieć tego Piotrowi Kaczkowskiemu na takim zebraniu? Czy to
      oznacza, ze trUjka jest również źle zarządzana?
      Ostatnie pytanie jest, oczywiście, retoryczne, bo odpowiedź znają wszyscy.

redakcja@trojka.net
      www.trojka.net

--
      Witold Wiesław Laskowski musi odejść, najlepiej do Moskwy.
    • Gość: Janusz Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.zabki.net.pl / 62.29.136.* 30.10.04, 16:49
      Gość portalu: barakuda napisał(a):

> Nawet Trujka nie gra nowego Kombii na plujliście,

Jeśli Trujka czegoś nie gra, to wcale nie znaczy że jest to złe. W większości
      przypadków jest odwrotnie. Myślę, że szanujący się artyści, umieszczenie swoich
      utworów na trujkowej plejliście, powinni odbierać jak policzek.
      • Gość: P-77 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:44
        > Jeśli Trujka czegoś nie gra, to wcale nie znaczy że jest to złe. W większości
        > przypadków jest odwrotnie. Myślę, że szanujący się artyści, umieszczenie
        swoich
        >
        > utworów na trujkowej plejliście, powinni odbierać jak policzek.
        Akurat playlista Trójki nie jes taka najgorsza, w każdym razie dzięki niej
        Trójka jest rozpoznawalna, bo np. RMF można poznać tylko po zjadliwie
        antyeseldowskich serwisach.
        • Gość: a Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.acn.waw.pl 31.10.04, 22:12
          Trójka rzeczywiście nie gra nowego Kombii, ale figuruje ono na liście przebojów
          na pozycji 46.Co tu jest grane?
          • Gość: wujo Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.11.04, 13:53
            "Wszyscy artyści to prostytutki..."
          • Gość: Zbyszek F Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: 212.191.201.* 01.11.04, 17:13
            o ile pamiętam to kiedy jeszcze grało stare kombi, trójka też ich puszczała.
            Przestańcie się użalać nad poziomem muzyki, albo ustalcie jakieś kryterium -
            odkąd muzyka jest ok., a odkąd be. Czy dobrze się domyślam, że to kryterium
            nazywa się "a bo mi się nie podoba?" a może w trójce puszczać Lutosławskiego i
            Cage'a. Nikt wtedy nie będzie narzekał na niski poziom.
            • Gość: krawat Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: 158.75.34.* 03.11.04, 23:15
              ...a może w trójce puszczać Lutosławskiego i
              Cage'a. Nikt wtedy nie będzie narzekał na niski poziom".

Już nawet nie chodzi o jakiś niski poziom, bo ten siegnął dna. Rzecz w tym, że
              Kombi 2 (czy jak je tam zwać) to zwyczajny obciach no i jeszcze bezwstydny skok
              na kasę. To juz nie ma innych zespołów do grania?
          • Gość: P-77 Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:30
            > Trójka rzeczywiście nie gra nowego Kombii, ale figuruje ono na liście
            przebojów
            >
            > na pozycji 46.Co tu jest grane?
            Zestaw do głosowania na listę przebojów jest szerszy niż playlista, choć wbrew
            pozorom Kombi na liście M. Niedźwieckiego nie odnosiło spektakluarnych
            sukcesów - najwyższa pozycja to dopiero trzecia (piosenka "Za ciosem cios").
    • Gość: ŻółteFerrari Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:36
      "Trujka", "plujlista", "Kaczkowski mistrz mikrofonu" - takie słowa ze
      służbowego radiowego komputera?
      Nie boisz się radiofcu że premię stracisz?
      • Gość: jugijoł Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:44
        ja juz z pol roku temu przestalem sluchac kaczkowskiego a co za tym idzie
        trojki- to ze puszcza kombi wcale mnie juz nie dziwi -facet przestal sie chyba
        rozwijac- to smutne- kiedys tragedia dla mnie byla strata chocby minuty jego
        audycji- urywanie sie z lekcji itp.- a mial szanse zostac polskim Johnem
        Peelem..ale taki rodzi sie raz na 1000 lat...
        • Gość: ZAQ Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.idzik.pl / 62.111.185.* 02.11.04, 22:17
          Paskudna i bałamutna wypowiedź, że niby od pół roku nie słuchasz Kaczkowskiego,
          że niby Kombi i te sprawy - człowiecze A O CZYM TY WOGÓLE PISZESZ ?
          • Gość: inny Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: 195.245.217.* 04.11.04, 11:48
            Niestety wszystkie posty nie podważają, że tą prezentacją nadredaktor
            okrył się wstydem.
            To smutne.
            Tylko tyle chciałam napisać.
            Dodam ,że nie znam osobiście p. P.Kaczkowskiego.
            Nie pracuję przy Myśliwieckiej.
    • Gość: Kapral Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 06.11.04, 18:23
      Ale nie musisz słuchac jego audycji i jego muzyki! Nie umiesz wyłączyć radia?
      Rozwodzicie sie nad jedną piosenką która gdzies się pojawiła i po co to?
      Przecież to nie ma sensu!!!!
      • Gość: wujo Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.11.04, 10:18
        Owszem ma sens.
        • Gość: Kapral Re: Kaczkowski i Kombii- wstyd IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 07.11.04, 14:03
          ma sens tylko jaki tego juz wytłumaczyć nie potrafisz. Wiesz dlaczego? Dlatego
          że sensu nie ma i tak wracamy do początku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka