Dodaj do ulubionych

Nowe Radio Jazz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:52
Witam,

Chciałbym poznać Wasze opinie dotyczące Nowego Radia Jazz, które można
usłyszeć na Śląsku i w Zagłębiu. (93,6 MHz)

Radio ma ponoć rozpocząć nadawanie pełnego programu na początku 2005 roku -
jeśli jest inaczej to proszę mnie poprawić.

Obserwuj wątek
    • Gość: Preslaw Re: Nowe Radio Jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:34
      <Radio ma ponoć rozpocząć nadawanie pełnego programu na początku 2005 roku -
      jeśli jest inaczej to proszę mnie poprawić>

Czy to oznacza, że Radio Jazz będzie nadawało w całej Polsce albo w
      największych polskich miastach? Bardzo jestem tym zainteresowany.
      • Gość: Karol Re: Nowe Radio Jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:00
        > <Radio ma ponoć rozpocząć nadawanie pełnego programu na początku 2005 roku
        > -
        > jeśli jest inaczej to proszę mnie poprawić>

Gość portalu: Preslaw napisał(a):

> Czy to oznacza, że Radio Jazz będzie nadawało w całej Polsce albo w
        > największych polskich miastach? Bardzo jestem tym zainteresowany.

Tego niestety nie wiem.

Mówiąc, że radio ma rozpocząć nadawanie pełnego programu na początku 2005 r.
        miałem na myśli, że ruszy wtedy z pełną ofertą programową - m.in. audycjami i
        informacjami kulturalnymi. Informację tą znalazłem na stronie:
        radiopolska.bydnet.pl/
        Nadawca jest powiązany z spółką Ad Point.
        • Gość: MW Re: Nowe Radio Jazz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:23
          Jeśli z ad.pointem na południu Polski i kirownictwem niejakiego Pluty to nie
          wróże raczej nic ambitnego.Pogra sobie jazz z dwa miesiące a za jakiś czas
          Pluta przeformatuje na Planetę 2 bo z badań i słupków mu wyjdzie,ze to
          najchętniej słuchana stacja na Śląsku i target oszekuje jeszcze więcej takich
          planetek.Już Pluta przeformatował opolski Flash(kiedyś foramt AC-teraz
          Planeta),krakowski Flash(kiedys rock-teraz planeta) i bielską Deltę(kiedyś rock-
          teraz planeta).Więc chyba NRJ to dobra podpucha a potem odpalimy następną
          planetkę,bezmózgi plujto??
        • tezurus Re: Nowe Radio Jazz 15.11.04, 13:19
          Ja tylko słyszałęm że od ostatniej soboty ma byc nowa audycja RADIO WOLNA
          SOBOTA prowadzoną przez Lexusa i DJ NoVike ( b.Radiostacja).Oby to radio
          trafiło do większych miast, ale tych 180 tys. mieszkańców też.Nowa muza i info
          imprezowo-kulturakne.
      • Gość: chlorofil Re: Nowe Radio Jazz IP: *.net / 80.48.244.* 11.11.04, 20:11
        proszę nie mylić krakowsko-warszawskiego JazzRadia z jakimś "nowym radiem jazz" :)
        • Gość: gk81 Re: Nowe Radio Jazz IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:10
          Nie nazwałbym tego radia ambitnym na razie młócka jak karolinka w wersji SMOTH
          Jazz no ale zobaczymy (a raczej usłyszymy) jak będzie przy pełnej ramówce...
          Ale nie mam nadzieji na dobre radio :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka