Dodaj do ulubionych

Michał Ogórek

IP: 212.160.172.* 16.12.04, 16:51
Czy wczorajszy wywiad p.M.OGórka z red. naczelnym Press i żart na koniec:
cyt:"Życzę Panu żywych laureatów w przyszłym roku" jest OK czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nie- słuchaczka Re: Michał Ogórek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:13
      W Montypajtonie byłby okej,ale w takiej audycji na pewno nie...nie słyszałąm i
      nie żałuję.
      • grzegorz-adam Re: Michał Ogórek 16.12.04, 23:42
        Już dawno miałem napisać o tym Panu, bo coś cicho o nim było na forum.
        Zastanawiałem się czy nikt go nie słucha czy jest tak mało barwny że nie ma o
        czym pisać a tutaj proszę taka wypowiedź...
        • Gość: Ble ble Re: Michał Ogórek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:52
          Rozumiem że wyluzowane przez cały czas to mogą być ale moje koty. Kładą się z
          brzuchami do góry i machają ogonami. Ale przed mikrofone - obojętnie czy Ogórek,
          czy inny tzw. "zawodowy jajczarz" - powinien być czujny.
          Moim zdaniem pan Ogórek nie ma tzw. kręgosłupa moralnego. To zwykły wydrwigrosz.
          Zareaguje na każde zamówienie za dwa tynfy. Czyli to zawodowiec naszych czasów.
          W jego wypowiedziach jest mnóstwo nietaktów, przeinaczeń, uogólnień i zwykłego
          chamstwa. To osobnik nie do naprawienia. Raczej unikam jego audycji.
          I może najważniejsze na tym forum - radiowo jest nudny jak kolejowa jazda do Swidra.
          • Gość: andrze_n nienachalnie szuka ciagle nowych spojrzen, jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 11:23
            bawi sie refleksja, pobudza do myslenia, tworczo wspolpracuje z gosciem jest
            zaprzeczeniem kiczowatego Kondradta, ktorego goscie musza naprowadzac, "ciagnac
            za uszy" w gore (podobnie jak M Wojciechowskiego).
    • Gość: Jack Re: Michał Ogórek IP: *.aster.pl 17.12.04, 15:03
      Nie słuchałem tej audycji ale czytając ten tekst nie widzę jakiegoś strasznego nietaktu ze strony Ogórka ( oczywiście zależy w jakim tonie to było wypowiedziane i w jakim kontekście).
      Generalnie życzenie jest słuszne i jak rozumiem message Ogórka - aby Ci którzy są najlepsi i wybitni byli wciąż z nami i dalej wywierali swój wpływ na rozwój i kształt mediów.
    • Gość: pokrybala Re: Michał Ogórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:13
      Lubie czytać Ogórka. lubie go czasem słuchzać, ale z programem o laureatach
      Press faktycznie sobie nie poradizł. Co chwila wymykaly mu sie zarty na temat
      niezyjacych laureatów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka