Gość: zeo IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 14:50 czy ktos wie jakie stacje, i o ktorych godzinach puszczaja Gotick? Bede wdzieczny za kazda informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eldtrich Re:gothic rock IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 19:59 Gothic puszczaja w radiostacji w audycji "Pełnia", ktora leci tylko w czasie pelni, raz na miesiac, ale najlepiej kupowac plyty albo pojechac na Castle Party do Bolkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeo Re:gothic rock IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:27 szkoda ze pelnia jest co 24 dni a nie czesciej. A gdzie jest ten Bolkow, bo ja nie jestem z Wawy i nie jestem obeznany w okolicznych imprezach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re:gothic rock IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 09:47 Bolkow to festiwal gotycki, w tym roku bedzie juz jego 6 (chyba) edycja zagraja New Model Army, Project Pitchfork, Clan of Xymox, Closterkeller. Bolkow nie jest niedaleko stolicy, ale niedaleko zachodniej granicy i Wroclawia, polecam stronke www.castleparty.com Odpowiedz Link Zgłoś