Dodaj do ulubionych

NOWE GOLD FM OD 3 STYCZNIA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:11
Od jutro w GOLD FM mają pojawić się nowe programy, nowe konkursy,
fantastyczni prowadzący - tak ma być przynajmniej w Łodzi. A jak w Toruniu, W-
wie - wiecie coś więcej niż ja ??? Bardzo proszę ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pluszak Re: NOWE GOLD FM OD 3 STYCZNIA IP: *.chello.pl 02.01.05, 18:14
      To już nie będą puszczali tego dżingla, który leci od lipca, ze "obudzili ponad
      tysiąc warszawiaków"?

Może jeszcze plejlistę odświeżą, np. włojaż włojaż wywalą, trzy w kółko te same
      kawałki Queen też już zaczynają drażnić.
      • Gość: seba Re: NOWE GOLD FM OD 3 STYCZNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:35
        Bardzo realne, ale mam nadzieję, że może jakieś fajne programy autorskie
        wprowadzą wieczorami - choć na pewno będzie jak zwykle z komputera łącznie z
        voice trackami ...
        • Gość: adam Re: NOWE GOLD FM OD 3 STYCZNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:57
          W Poznaniu juz sie poddali, takie słabe mieli wyniki. Ciekawe, czy w
          pozostałych miastach tez przerobią Golda na Eskę-Rock... A Klementyna Umer
          będzie udawać, ze zna się teraz na rocku :)))))
          • Gość: seba Re: NOWE GOLD FM OD 3 STYCZNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:05
            Forumowicze nie macie żadnych przecieków, co do nowej ramówki - n pewno n razie
            nie zmienią GOLD w Eskę Rock ...
    • Gość: Pluszak Bryndza z serem IP: *.chello.pl 08.01.05, 22:03
      W Warszawie po pierwsze - wywalili wiadomości co godzinę, po drugie to co się
      nazywało "Zamów numer u Umer" nazywa się teraz jakoś "Telegramy" czy coś takiego
      i nie ma już tego programu, w którym 10 hitów puszczał Michał Cieślik po 17,
      teraz jest jedna gwiazda bodaj po 20 (piszę na podstawie dżingli, bo po
      godzinach pracy nie zdarzyło mi się tego słuchać).
      Poza tym jeszcze przed Świętami od pana Jaszyszyna odpadła ta pani z kluskami w
      buzi (zresztą utwierdza mnie to w przekonaniu, że zawsze lepszy jeden bleblacz
      mikrofonowy niż parka). A po czwarte - trochę zmienili dżingle - i tyle.
      Oczywiście reszta- czyli plejlista i smsy - zostały te same.
      I - jak każda plejlista (niezależnie od tego, że większość utworów jest niezła
      lub dobra) - jest szalenie upierdliwa.
      • Gość: seba Re: Bryndza z serem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:45
        Napisałeś, że jingle się zmieniły, czy to oznacza, że nie ma już jingli
        śpiewanych w W-wie ??
        • Gość: Pluszak Re: Bryndza z serem IP: *.chello.pl 25.02.05, 21:41
          Śpiewanych? Czy ja wiem czy one były śpiewane? Chyba nie. Ale muszę się wsłuchać.
          W każdym razie na pewno nie ma tej pani, co prowadziła poranki z panem
          Jaszczyszynem, no i nie ma wiadomości - a to już nie jest dobre. No bo nędzne te
          wiadomości były, to fakt - ale były.
          A reszta - taka sama, plejlista taka sama, wszystko takie samo, tylko ma inne
          nazwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka