Gość: faktotum IP: *.telkab.pl 06.01.05, 07:44 Talent i koneksje - najlepsza mieszanka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fe! Zawisc i malostkowosc - najgorsza mieszanka IP: *.azvu.nl 06.01.05, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Nagroda dla Hanny Krall IP: *.welnowiec.net 06.01.05, 14:17 pejsy pejsom dają nagrody - takie nagrody się nie liczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Re: Nagroda dla Hanny Krall IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.05, 14:37 Ohoho! Jaka inteligentna wypowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisio Re: Nagroda dla Hanny Krall IP: *.telia.com 06.01.05, 21:14 Adi, ja ci daje nagrode, jestes najbardziej smierdzacym wypierdkiem roku. Ale jezeli masz pejsy, to to sie nie liczy. Masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Adi, a Ty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.05, 23:12 Adi z Wełnowca, a Ty się w ogóle liczysz? Kim jesteś i kto Cię zauważa? Myślę, że dojmujące Twoje poczucie, że przeminiesz anonimowo, bez śladu, bez talentu, każe Ci pisać takie rzeczy. Biedny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macsue Krall+ Szymborska w New Yorkerze IP: *.dsl.chmpil.ameritech.net 06.01.05, 23:32 oprocz opowiadania "Kobieta z Hamburga" umieszczono tez wiersz ABC Szymborskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Krall+ Szymborska w New Yorkerze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.05, 01:22 Rzeczywiście na okładce New Yorkera nawet reklamują "Tę z Hamburga" (taka była polska wersja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x wyliż jeszcze tyłek judaszom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 03:28 i przeproś za holokaust tych judeopatriotów szmalcowniku bez honoru, prowadzany za nos przez wybitnych synów naaarodu wybranego, raz budujących socjalizm , a teraz kapitalizm i zawsze w " naszym" narodowym interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Granatowy X, tu mowia ze twoj dziadek wydawal Zydow IP: *.ptp.lvcm.net 07.01.05, 06:44 za pol litra a mama nastawiala kiche ssmanom dla przyjemnosci. Dlatego jestes porabany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nagroda dla Hanny Krall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 04:50 Krall jest świetna i cieszy mnie każda nagroda, którą zostaje doceniona. Niektórzy z wypowiadających się pomylili chyba miejsca. Moze powinni zalogować się na jakieś forum dla wiejskich głupków? /wieśniak to obecnie nie pochodzenie a zachowanie/ Pozdrawiam - nawet tych święcie przekonanych, że to wszystko przez Żydów i cyklistów;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooo żyd czego by nie napisał zawsze będzie nagradzany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast Kolodziej Re: żyd czego by nie napisał zawsze będzie nagrad IP: *.telia.com 08.01.05, 12:58 Tak, to nieslychanie zdolny narod. Odpowiedz Link Zgłoś
lisette Re: Nagroda dla Hanny Krall 11.01.05, 17:13 Nie podoba mi sie ani jej literatura, ani osobowosc. Widzialam kobiete w reportazu o niej samej - bardzo zarozumiala i krytyczna wobec innych. Te wszystkie slawy i objawienia literackie kreowane przez Wyborcza to musza byc koneksje. Do tego nagrody Nike dla samych swoich. Odpowiedz Link Zgłoś