Dodaj do ulubionych

autorytet moralny Kozłowski

IP: *.pke.pl 03.02.05, 14:54
w tej chwili słychę "nadwornego" moralizatora Kozłowskiego, przedtem ministra
teraz redaktora ale zawsze komucha i donosiciela ! To jest nie do zniesienia
tego tego rodzaju typy , do tego jeszcze Ania Laszyk, tego nie da się
słuchać ! dość tego słucham tylko wtorki od 7-9!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gina Re: autorytet moralny Kozłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:58
      Faktycznie zostaje tylko Ziemkiewicz.
    • Gość: anyab Re: autorytet moralny Kozłowski IP: *.kim.pl 03.02.05, 15:06
      Nie nazywaj kogoś z czyimi poglądami się nie zgadzasz komuchem i donosicielem.
      Jedynie słuszne poglądy to były wygłaszane w PRLu - a do tego chyba nie chcemy
      powrócić. Zwolennika UPRu powinno być stać na racjonalne argumenty w dyskusji.
      Obrzucając przeciwników inwektywami zniżamy się do poziomu tych, którzy
      tropili "zaplutych karłów reakcji"
      • Gość: Nieważne Re: autorytet moralny Kozłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:26
        Droga(i) "anyab",
        po wywaleniu Ziemkiewicza i Skowrońskiego zostaniecie we własnym gronie i
        wszystko będzie OK!
        Powodzenia.
        • Gość: anyab Re: autorytet moralny Kozłowski IP: *.kim.pl 03.02.05, 15:40
          Ja bardzo lubię Ziemkiewicza, Skowrońskiego zresztą też (chociaż ma denerwujący
          sposób mówienia). I nie będę słuchać radia w którym będą przedstawiane jedynie
          słuszne poglądy. W TokFm denerwuje mnie to, że oboje prowadzący komentarze
          mają lewicowe poglądy (p. Laszuk i p. Janiszewski) wolałabym żeby było pół na
          pół. Ucieszyłaby mnie również np. zamiana pani Paradowskiej na pana
          Rybińskiego. Chociaż ani z jednym ani z drugą nie zgadzam się w 100%.

Uważam, po prostu, że nie można wyzywać ludzi dlatego, że się z nimi nie
          zgadzamy. Pokazuje to tylko, że brak nam rzeczowych argumentów. Razi mnie to
          zwłaszcza u zwolenników UPRu, którzy moim zdaniem przywiązują wielką wagę do
          racjonalnych rozwiązań w gospodarce - więc niewątpliwie nie brak im rozumu i
          możliwości intelektualnych do bronienia swojego zdania bez uciekania się do
          obelg.
        • Gość: kaziu_49@interia.p Re: autorytet moralny Kozłowski IP: 62.111.139.* 03.02.05, 15:40
          Skowronskiego zamienić na Tomka Lisa,a co też go nie chcą?Mnie interesuje
          prawda obiektywna.Dziennikarz nie powinien dawać wyrazny obraz sympati do danej
          partii jak chce być dziennikarzem obiektywnym.Tu pasuje mi Monia
          Olejnik.J.Parandowska i ostatnio J.Żakowski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka