Dodaj do ulubionych

Droga Gazeto

IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 31.05.02, 19:24
Pozostajac na watku kultura,uwazalem iz ta kultura istnieje.Twoja kultura,ta ze
slamsow jest ewidentna.Po wyrzuceniu dwoch watkow moich,raptem pojawia sie
Twoj pies chikago 1 i chce gryzc.Piszac Twoj pies,jestem przekonany o Twoich
nikczemnych,perfidnych manipulacjach.Podejrzewam,ze tych PSOW masz o wiele
wiecej.Roznica miedzy mna a Twoimi Psami jak i patronem Twoim,jest
zasadnicza:ja to co osiagnolem,to uczciwie.Nigdy nie chwalilem sie
bogactwem,ale w pogardzie dla takich biznesmenow jak chwalacy sie chikago,czy
inni krwiopijcy Narodu Polskiego mowie:Jestem dosyc dobrze wysportowanym 50-
latkiem,poza kilkudziesiecioma tys.euro,kilkoma kilogramami wyrobow ze zlota+
brylanty+przepiekna kolekcja obrazow znanych malarzy,niczego wiecej nie
posiadam.Brzydze sie takim gownem jakie serwujesz.Pamietam z Polski takie
przyslowie:Pluj K... w oczy,ona mowi ze pada deszcz.Trzymaj sie tej swojej
kultury.BRAWO!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pradera Re: Droga Gazeto IP: *.acn.waw.pl 31.05.02, 21:49
      IMO człowiek kulturalny to m.in. taki który wie, że go gdzieś nie chcą i idzie
      sobie gdzie indziej...
      • Gość: mik50 Re: Droga Gazeto IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 31.05.02, 22:17
        Gość portalu: Pradera napisał(a):

> IMO człowiek kulturalny to m.in. taki który wie, że go gdzieś nie chcą i idzie
        > sobie gdzie indziej...

m Z Twojego tekstu odczytuje skromne zyczenie jednego z psow pracujacych dla
        tego szmatlawca.Odejde,gdy osiagne cel.Pozostana tylko psy ze swoim panem.
        Ludzie musza wiedziec,jak sa oszukiwani.Psy szczekaja,liczniki bija,a pan bierze
        haracz za reklame,bo to poczytna gazeta.BRAWO!
        Ps.Aluzja do mojej kultury pomija sie z celem.Ona nakazuje mi przyjac
        wezwanie,gdy chamstwo bierze gore.
        • calipso Re: Droga Gazeto 31.05.02, 23:52
          Gość portalu: mik50 napisał(a):

> Gość portalu: Pradera napisał(a):
          >
          > > IMO człowiek kulturalny to m.in. taki który wie, że go gdzieś nie chcą i i
          > dzie
          > > sobie gdzie indziej...
          >
          > m Z Twojego tekstu odczytuje skromne zyczenie jednego z psow pracujacych dla
          > tego szmatlawca.Odejde,gdy osiagne cel.Pozostana tylko psy ze swoim panem.
          > Ludzie musza wiedziec,jak sa oszukiwani.Psy szczekaja,liczniki bija,a pan bierz
          > e
          > haracz za reklame,bo to poczytna gazeta.BRAWO!
          > Ps.Aluzja do mojej kultury pomija sie z celem.Ona nakazuje mi przyjac
          > wezwanie,gdy chamstwo bierze gore.

A jaki jest ten twoj szczytny cel panie miliarder?
          • Gość: mik50 Re: Droga Gazeto IP: *.turboline.skynet.be 01.06.02, 08:02
            calipso napisał(a):

> Gość portalu: mik50 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Pradera napisał(a):
            > >
            > > > IMO człowiek kulturalny to m.in. taki który wie, że go gdzieś nie chc
            > ą i i
            > > dzie
            > > > sobie gdzie indziej...
            > >
            > > m Z Twojego tekstu odczytuje skromne zyczenie jednego z psow pracujacych
            > dla
            > > tego szmatlawca.Odejde,gdy osiagne cel.Pozostana tylko psy ze swoim panem.
            > > Ludzie musza wiedziec,jak sa oszukiwani.Psy szczekaja,liczniki bija,a pan
            > bierz
            > > e
            > > haracz za reklame,bo to poczytna gazeta.BRAWO!
            > > Ps.Aluzja do mojej kultury pomija sie z celem.Ona nakazuje mi przyjac
            > > wezwanie,gdy chamstwo bierze gore.
            >
            > A jaki jest ten twoj szczytny cel panie miliarder?

m To zes prostak,widac.Dobrze jest,ze bywasz na tym watku przez co sie uczysz.
            Moim celem jest wyeleminowanie wszelkiego chamstwa w postaci prymitywnego
            napuszczania czlowieka na czlowieka,co czyni ta gazeta.Metody bandytow komuny
            dzialaja nadal.Przykre jest tylko,ze Zyd napuszcza na Zyda,jak rowniez wszczepia
            antagonizmy pomiedzy innymi narodami,przez co profituje.Moglby to osiagnac innymi
            metodami,pozwalajac na swobodna korespondencje,ale ta GAZETA woli wszczepiac
            nienawisc,nienormalnosc,przez swoich "PSOW"bo JA na to tylko stac.Mam przed soba
            R K cesarz reportazu.Jak on cesarz,to jak nazwac tych wybitnych dziennikarzy?
            Ps.Mik 50 nie klamie.
            • calipso Re: Droga Gazeto 01.06.02, 09:54
              Gość portalu: mik50 napisał(a):

> calipso napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: mik50 napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Pradera napisał(a):
              > > >
              > > > > IMO człowiek kulturalny to m.in. taki który wie, że go gdzieś ni
              > e chc
              > > ą i i
              > > > dzie
              > > > > sobie gdzie indziej...
              > > >
              > > > m Z Twojego tekstu odczytuje skromne zyczenie jednego z psow pracuja
              > cych
              > > dla
              > > > tego szmatlawca.Odejde,gdy osiagne cel.Pozostana tylko psy ze swoim p
              > anem.
              > > > Ludzie musza wiedziec,jak sa oszukiwani.Psy szczekaja,liczniki bija,a
              > pan
              > > bierz
              > > > e
              > > > haracz za reklame,bo to poczytna gazeta.BRAWO!
              > > > Ps.Aluzja do mojej kultury pomija sie z celem.Ona nakazuje mi przyjac
              >
              > > > wezwanie,gdy chamstwo bierze gore.
              > >
              > > A jaki jest ten twoj szczytny cel panie miliarder?
              >
              > m To zes prostak,widac.Dobrze jest,ze bywasz na tym watku przez co sie uczysz.
              > Moim celem jest wyeleminowanie wszelkiego chamstwa w postaci prymitywnego
              > napuszczania czlowieka na czlowieka,co czyni ta gazeta.Metody bandytow komuny
              > dzialaja nadal.Przykre jest tylko,ze Zyd napuszcza na Zyda,jak rowniez wszczepi
              > a
              > antagonizmy pomiedzy innymi narodami,przez co profituje.Moglby to osiagnac inny
              > mi
              > metodami,pozwalajac na swobodna korespondencje,ale ta GAZETA woli wszczepiac
              > nienawisc,nienormalnosc,przez swoich "PSOW"bo JA na to tylko stac.Mam przed sob
              > a
              > R K cesarz reportazu.Jak on cesarz,to jak nazwac tych wybitnych dziennikarzy?
              > Ps.Mik 50 nie klamie.

Panie mik 50 a co bylo takiego w tych watkach,ktore panu skasowali?Co takiego pan
              napisal?Pisal tam pan o milosci?
              • Gość: mik50 Re: Droga Gazeto IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 02.06.02, 20:54
                calipso napisał(a):

> Gość portalu: mik50 napisał(a):
                >
                > > calipso napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: mik50 napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: Pradera napisał(a):
                > > > >
                > > > > > IMO człowiek kulturalny to m.in. taki który wie, że go gdzi
                > eś ni
                > > e chc
                > > > ą i i
                > > > > dzie
                > > > > > sobie gdzie indziej...
                > > > >
                > > > > m Z Twojego tekstu odczytuje skromne zyczenie jednego z psow pr
                > acuja
                > > cych
                > > > dla
                > > > > tego szmatlawca.Odejde,gdy osiagne cel.Pozostana tylko psy ze sw
                > oim p
                > > anem.
                > > > > Ludzie musza wiedziec,jak sa oszukiwani.Psy szczekaja,liczniki b
                > ija,a
                > > pan
                > > > bierz
                > > > > e
                > > > > haracz za reklame,bo to poczytna gazeta.BRAWO!
                > > > > Ps.Aluzja do mojej kultury pomija sie z celem.Ona nakazuje mi pr
                > zyjac
                > >
                > > > > wezwanie,gdy chamstwo bierze gore.
                > > >
                > > > A jaki jest ten twoj szczytny cel panie miliarder?
                > >
                > > m To zes prostak,widac.Dobrze jest,ze bywasz na tym watku przez co sie uc
                > zysz.
                > > Moim celem jest wyeleminowanie wszelkiego chamstwa w postaci prymitywnego
                >
                > > napuszczania czlowieka na czlowieka,co czyni ta gazeta.Metody bandytow ko
                > muny
                > > dzialaja nadal.Przykre jest tylko,ze Zyd napuszcza na Zyda,jak rowniez wsz
                > czepi
                > > a
                > > antagonizmy pomiedzy innymi narodami,przez co profituje.Moglby to osiagnac
                > inny
                > > mi
                > > metodami,pozwalajac na swobodna korespondencje,ale ta GAZETA woli wszczepi
                > ac
                > > nienawisc,nienormalnosc,przez swoich "PSOW"bo JA na to tylko stac.Mam prze
                > d sob
                > > a
                > > R K cesarz reportazu.Jak on cesarz,to jak nazwac tych wybitnych dziennikar
                > zy?
                > > Ps.Mik 50 nie klamie.
                >
                > Panie mik 50 a co bylo takiego w tych watkach,ktore panu skasowali?Co takiego p
                > an
                > napisal?Pisal tam pan o milosci?

m Dobrze wiesz o czym tam bylo.Po drugie,przekonalem sie ze juz nie pasuje do
                towarzystwa polskiego,z wyjatkiem.Pisz gazetko sama ze soba.Mnie to juz nie bawi.
                Gazeta ta i jej naganiacze,ktore zwe Psy,moga dalej oszukiwac.Zycie jest piekne,
                zeby je poswiecac perfidiom stosowanym przez taka prase.
                Powodzenia
                • Gość: mik50 Re: To ze k.. to nic,ale IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 03.06.02, 18:36
                  ze garbata.
                  Jest tutaj pare osob,ktore zasluguja na moje wyjasnienie.Szanowny jejmosc
                  calipso przekonuje mnie jak i uczestnikow forum,iz jestem obuzony za wyrzucenie
                  moich watkow.Takie numery moze stosowac z Ania,ktora w medalionach Z.
                  N.wyczytala cytat:nakarm,umyj,uczesz psa,on zawsze bedzie psem.Chodzi mi o
                  typa chikago1,ktory po wyrzuceniu moich nickow o Ani,zaczol pisac parszywe
                  teksty o mnie,w moich watkach.Bez powodu,a wiec,nazwanie go¨PSEM gazety,jest
                  jak najbardziej uzasadnione.Podejrzewam,iz ten nikczemny chikago,zmienil sie
                  w calipso.Metody stosowane przez te gazete sa klarowne,a szkoda ze preferuje
                  chamstwo.
                  To co mi wyrzucono,podam w nastepnym nicku,ale to bedzie Mik 50.W miejsce mik50
                  mozesz wpisac imie i nazwisko kolegi i zapytac co on robi na internecie.
                  Tylko nie pisz,ze to mik,inaczej wygladam.
                  Ludzi uczciwych,POZDRAWIAM.
      • Gość: Zona mik Re: Droga Gazeto IP: *.turboline.skynet.be 06.06.02, 14:54
        Gość portalu: Pradera napisał(a):

> IMO człowiek kulturalny to m.in. taki który wie, że go gdzieś nie chcą i idzie
        > sobie gdzie indziej...

Drogi pismaku
        Piszac o kulturze zauwazylam,ze wam zydom w Polsce,ktorzy sa niechciani,wasza
        kultura pozwala wam nasmiewac sie,ignorowac jak i okradac Polske i jej Narod.
        Zauwazam iz ta wasza kultura jest specyficzna,szczegolnie w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka