Dodaj do ulubionych

eska odwoluje zime

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:56
w warszawie w esce trwa konkurs w ktorym Pawelec zabiera sluchaczy do egiptu.
czy to tylko lokalna warszawska akcja czy w innych eskach tez tak jest ???
dajcie znac
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaa Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 01:03
      w Pozaniu też trwa konkurs, tak słyszałam, ale ja nie mam szczęścia... moje
      kumpele za to grają, że ho ho ......
      w totka też nie wygrałam :(
      • Gość: efka Re: eska odwoluje zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:23
        Powtarzają sięęęęęę.
        w ubiegłyym roku też to było!!!
        Pojechała JEDNA OSOBA.
        • rafcix Re: eska odwoluje zime 14.02.05, 12:15
          aż żal tyłek ściska od tego, co piszesz. Jeżeli kilkadziesiąt osób, które
          wypełniły cały czarterowy lot do Egiptu nazywasz JEDNĄ OSOBĄ to chyba nie
          jesteś w temacie. Wiem, co piszę... bo byłem:-)))
          R.
        • Gość: fr34ky Re: eska odwoluje zime IP: *.net.pl 14.02.05, 14:42
          Pieprzysz glupoty wyssane z palca. Wcale nie pojechala jedna osoba tylko caly
          samolot wynajeli. Poza tym fotoreportaz byl w SE wiec nastepnym razem sprawdz fakty.
    • scandix Re: eska odwoluje zime 14.02.05, 11:26
      W mniejszych eskach (jak np. w Pile) jest tak samo tylko że do Egiptu ludzi
      zabierają Aga i Wiktor (prezenterzy poranka) - tak można usłyszeć w promosach.
      Aga jedzie napewno, Wiktor ponoć nie. A Rafał Adamczak będzie robił za
      pilota :))
    • Gość: Efka Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:20
      w lodzi tak samo
      sluchaczy zabiera Irek I Sylwia
      super super tylko jak sie tam dostac
      podobno w ubieglym roku byla niezla balanzka
    • Gość: endefix Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:07
      niezly pomysl slyszalem w warszawie robia test na gotowosc do goraca czy jakos
      tak
      fajna zabawa
      oczywiscie tez chcialbym sie tam dostac .... ale trzeba miec chyba trioche
      szczescia
      • Gość: jankowiak Re: eska odwoluje zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:29
        eeeee, tam badziew i robienie w konia słuchaczy. smieja sie z nich w centrali
        • Gość: Stefan X Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 01:25
          Ciekawe gdzie jest ta centarala
          i kto nia steruje
          dla mnie bomba
          pozdro z Pily
          eska ok

choc troche duzo reklam maja ale muza spoko
          • Gość: Tom Re: eska odwoluje zime IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.05, 19:30

Od kilkunastu godzin jestem znowu w Warszawie. Wczoraj wróciłem z Egiptu
            (wraz z moją Panią). Było niesamowicie! Cudownie! Upojnie! Wspaniały hotel! Mam
            nadzieję, że za rok uda mi się znowu... :):):) Dzieki za wszystko!

P.S.:
            Albercie! Miło było Cię w końcu poznać! Do usłyszenia w poniedziałek po
            szóstej... Buziaki!
            • Gość: radiofob Re: eska odwoluje zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:45

Jak ESKA odwołuje zime to coś jej słabo to idzie spoglądając na to co dzieje
              się za oknem....poza tym to cienkie radio przynajmniej ta ESKA Śląsk co to
              nadaje z Zagłębia....
              • Gość: j eska odwoluje zime IP: 217.153.131.* 08.03.05, 11:02
                ,,...Jak ESKA odwołuje zime to coś jej słabo to idzie spoglądając na to co
                dzieje
                się za oknem....poza tym to cienkie radio przynajmniej ta ESKA Śląsk co to
                nadaje z Zagłębia......"

zastanawia mnie co jeszcze można wymyśleć żeby się tylko przyje........
                taka polska mentalność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka