Gość: Jacula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:56 w warszawie w esce trwa konkurs w ktorym Pawelec zabiera sluchaczy do egiptu. czy to tylko lokalna warszawska akcja czy w innych eskach tez tak jest ??? dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaa Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 01:03 w Pozaniu też trwa konkurs, tak słyszałam, ale ja nie mam szczęścia... moje kumpele za to grają, że ho ho ...... w totka też nie wygrałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: eska odwoluje zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:23 Powtarzają sięęęęęę. w ubiegłyym roku też to było!!! Pojechała JEDNA OSOBA. Odpowiedz Link Zgłoś
rafcix Re: eska odwoluje zime 14.02.05, 12:15 aż żal tyłek ściska od tego, co piszesz. Jeżeli kilkadziesiąt osób, które wypełniły cały czarterowy lot do Egiptu nazywasz JEDNĄ OSOBĄ to chyba nie jesteś w temacie. Wiem, co piszę... bo byłem:-))) R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr34ky Re: eska odwoluje zime IP: *.net.pl 14.02.05, 14:42 Pieprzysz glupoty wyssane z palca. Wcale nie pojechala jedna osoba tylko caly samolot wynajeli. Poza tym fotoreportaz byl w SE wiec nastepnym razem sprawdz fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
scandix Re: eska odwoluje zime 14.02.05, 11:26 W mniejszych eskach (jak np. w Pile) jest tak samo tylko że do Egiptu ludzi zabierają Aga i Wiktor (prezenterzy poranka) - tak można usłyszeć w promosach. Aga jedzie napewno, Wiktor ponoć nie. A Rafał Adamczak będzie robił za pilota :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efka Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:20 w lodzi tak samo sluchaczy zabiera Irek I Sylwia super super tylko jak sie tam dostac podobno w ubieglym roku byla niezla balanzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endefix Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:07 niezly pomysl slyszalem w warszawie robia test na gotowosc do goraca czy jakos tak fajna zabawa oczywiscie tez chcialbym sie tam dostac .... ale trzeba miec chyba trioche szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankowiak Re: eska odwoluje zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:29 eeeee, tam badziew i robienie w konia słuchaczy. smieja sie z nich w centrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan X Re: eska odwoluje zime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 01:25 Ciekawe gdzie jest ta centarala i kto nia steruje dla mnie bomba pozdro z Pily eska ok choc troche duzo reklam maja ale muza spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: eska odwoluje zime IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.05, 19:30 Od kilkunastu godzin jestem znowu w Warszawie. Wczoraj wróciłem z Egiptu (wraz z moją Panią). Było niesamowicie! Cudownie! Upojnie! Wspaniały hotel! Mam nadzieję, że za rok uda mi się znowu... :):):) Dzieki za wszystko! P.S.: Albercie! Miło było Cię w końcu poznać! Do usłyszenia w poniedziałek po szóstej... Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiofob Re: eska odwoluje zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:45 Jak ESKA odwołuje zime to coś jej słabo to idzie spoglądając na to co dzieje się za oknem....poza tym to cienkie radio przynajmniej ta ESKA Śląsk co to nadaje z Zagłębia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j eska odwoluje zime IP: 217.153.131.* 08.03.05, 11:02 ,,...Jak ESKA odwołuje zime to coś jej słabo to idzie spoglądając na to co dzieje się za oknem....poza tym to cienkie radio przynajmniej ta ESKA Śląsk co to nadaje z Zagłębia......" zastanawia mnie co jeszcze można wymyśleć żeby się tylko przyje........ taka polska mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś