tezurus 26.02.05, 15:11 polecam od 15-17 Prowadzą Lexus and Novika downtempo, acid-jazz, hip hop, electro............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taskussani Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio 27.02.05, 00:12 dzięki za cynk, pamiętam tę audycję z radiostacji, tylko niedziela była wolna wtedy chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio 27.02.05, 10:52 radio leniwa niedziela to się w radiostacji nazywało;) strasznie dawno temu, ale fajna audycja. a ktoś wczoraj tenora słuchał? Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio 27.02.05, 13:32 tenora. A co to. Tak audycja kontynuowana za RadioSTacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taskussani Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:23 jimi tenor. radio pin transmitowało wczoraj koncert. pytam, bo wydawało mi się, że nieco podobne kilmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
czatzdjecia Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio 27.02.05, 22:10 tezurus:czytalem Twoje posty o nowej audycji.Nie masz cos szczescia do niej bo siada streaming...ale i tam i tu pisze bys nie zrazal sie bo naprawde warto posluchac tej srodowo-czwartkowej audycji prowadzonej przez Remika Kudelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio 10.03.05, 23:05 i stało się. W sierpniu koniec przygody Leniwych w Radiostacji,a w tym tygodniu pożegnanie z JazzRadio. Ile można!!!W TYM TYGODNIU OSTATNIA AUDYCJA RadioWolnaSobota kiedyś RadioLeniwaBNiedziela w 'starej'radioSTacji a ostatnio na antenioe JazzRadio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:54 Novika od poniedzialku w PR Bis, miedzy 19-21. polskieradio.pl/ramowka/audycja.asp?a=51293 Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio 12.03.05, 01:09 w soomie dobre i to.lecz weeknedy byłyby lepsze. O tej porze rzadko mam czas a jak mam to oglądam Fakty, Wiadomości, Prosto w oczy i Prześwietlenie. Kiepska pora. Nie lepiej w jakieś popołudnie sob-niedzielne. Swoją drogą ciekawe kogo jeszcze przygarnie z JazzRadia. A Lexus kiedy ma audycje.........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio IP: 195.245.217.* 12.03.05, 12:11 Audycję pod takim tytułem w Trójce prowadziła Magda Jethon! To bezczelnośc podbierać tak sobie tytuł, który już został wykorzystany. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio 12.03.05, 12:15 a pszepraszam . O jaki tytuł Pani chodzi. DJgra to audycja nadawana w radio BIS od ostatnich wakacji tj. lipca 2004.A RadioWolnaSobota to nazwa w zastępstwie RadioLeniwaNiedziela która to na antenie Radiostacji była przez 5 lat nadawana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala i as Re: RADIO WOLNA SOBOTA W JazzRadio IP: 195.245.217.* 14.03.05, 16:49 Radio Wolna Sobota, durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. jak to z tytulem bylo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:13 tytul wymyslilem w roku 1998 i przez jakis czas byla to audycja w ówczesnej jeszcze rozglosni harcerskiej, a prowadzila ja malgosia halber. potem na zasadzie "mostu" powstala audycja radio leniwa niedziela i dostala ja kasia, nic wiec dziwnego, ze kiedy przyszla do jazzzu na sobote, wziela tamta. ale teraz i tak juz nie ma o co kopii kruszyc, bo jazz rezygnuje z audycji, wiec i to spadnie, a kasia i lexus od tego tygodnia w radiu bis od 19 do 21. novika dzis, lexus w piatek. co zas do audycji p. magdy, to sadze ze to przypadek i chyba nie ma co sie tak denerwowac, bo po co? sito Odpowiedz Link Zgłoś