Gość: Jacenty IP: *.chello.pl 03.03.05, 09:18 "Najważniejsze żeby ludzie śpiewali, bo tam gdzie ludzie śpiewają jest dobrze" - błysk geniuszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Preslaw Re: Złota myśl Rokosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:58 Jacenty, pomyśl sobie jeszcze, że za te złote myśli płacisz abonament, do którego gorąco przekonuje szef Polskiego Radia Siezieniewski. Jak sobie to wszytsko uświadomisz, to na pewno zrobi ci się błogo. Pozdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Złota myśl Rokosa IP: *.chello.pl 03.03.05, 10:04 Nijak nie moge sobie tego wyobrazić! Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Złota myśl Rokosa 03.03.05, 12:15 Podobno w Rosji ludzie dużo śpiewają. Czyżby było im tam aż tak dobrze? P.S. Konkurs dla czytelników: kto nazwał Rokosa "złotoustym bałwanem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Złota myśl Rokosa IP: *.aster.pl 03.03.05, 14:27 "Bóg szanuje mnie, gdy pracuję, ale kocha mnie, gdy śpiewam." Rabindranath Tagore (Rabindranath Thakur, 1861 - 1941) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz ł Re: Złota myśl Rokosa IP: 217.99.157.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz Leon Re: Złota myśl Rokosa IP: 217.99.157.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:22 Złotoustym bałwanem nazwał Rokosa Wojciech Mann . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Złota myśl Rokosa IP: *.chello.pl 04.03.05, 09:01 Poważnie? heh, nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzykalny Detektyw i miał rację !... IP: *.postinfo.com.pl 04.03.05, 09:34 ...co gorsza, ten bałwan nie jest sierotą. Ostatnio np. red. Baron " trafił w sedno celu" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Złota myśl Rokosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:48 "Gdzie słyszysz śpiew, tam wejdź, tam dobre serca mają. Źli ludzie, uwierz mi, ci nigdy nie śpiewają" Ależ naiwny był ten Heine... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Cześć Jacenty :) 04.03.05, 17:12 Panu Mariuszowi sie czasami zdarzaly rozne dziwne wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqz Re: Złota myśl Rokosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:23 >>Najważniejsze, zeby ludzie płacili abonament. Bo tam, gdzie płacą abonament jest dobrze<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Złota myśl Rokosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:12 ten człowiek w ogóle bredzi - nigdy nie było z nim kontaktu, to kosmita jakiś jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Złota myśl Rokosa IP: *.chello.pl 06.03.05, 21:53 A jak go śmieszą własne żarty! - Ratunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Złota myśl Rokosa 06.03.05, 22:12 Jesli chodzi o kontakt to przyznam, ze bardzo pozytywnie odebralam kiedys wymiane mailowa z nim. Co bylo dla mnie dosc sporym zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RT Re: Złota myśl Rokosa IP: 194.246.124.* 07.03.05, 11:05 Najważniejsze, zeby ludzie mailowali. Bo tam, gdzie mailują jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Złota myśl Rokosa IP: *.chello.pl 11.03.05, 08:49 "gdybym miał coś radzić - proszę się ubrać w obcisłe, bo to warto mieć styl" - Baron nie pozostaje w tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Złota myśl Rokosa 11.03.05, 11:46 Gość portalu: Jacenty napisał(a): > "gdybym miał coś radzić - proszę się ubrać w obcisłe, bo to warto mieć styl" - > Baron nie pozostaje w tyle ;) nie ma to, jak wiecznie kogoś krytykować. a ja teraz skrytykuje Ciebie, bo tekst, który zacytowałeś pochodzi w utworu "Rower" Lecha Janerki i z pewnością Piotr baron chciał na ten temat zażartować. więc chyba jednak słabo słuchasz. może już czas przestać korzystać z forum, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Złota myśl Rokosa IP: *.chello.pl 11.03.05, 15:42 Jeśli to dokładny fragment tekstu piosenki Janerki, to faktycznie mój zarzut jest bezzasadny, muszę uderzyć się w pierś i przyznać do błędu! Nota bene "Rower" mi się nie podoba, w przeciwieństwie do większej części reszty zawartości płyty. Nikt jednak nie będzie mi mówił co mam robić, a czego nie powinienem, a już na pewno nie jakiś obcy, którego nawet z xyfki nie kojarzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:18 Część słuchaczy ma inne poczucie humoru i tyle. Jeszcze się taki nie urodził,żeby wszystkim dogodził. Mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Baron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:17 Gość portalu: Jacenty napisał(a): > "gdybym miał coś radzić - proszę się ubrać w obcisłe, bo to warto mieć styl" - > Baron nie pozostaje w tyle ;) nie ma to, jak wiecznie kogoś krytykować. a ja teraz skrytykuje Ciebie, bo tekst, który zacytowałeś pochodzi w utworu "Rower" Lecha Janerki i z pewnością Piotr baron chciał na ten temat zażartować. więc chyba jednak słabo słuchasz. może już czas przestać korzystać z forum, co?? Na to wychodzi, że masz rację. Ja Barona nie krytykuję, bo to jeden z tych w nowej Trójce, których lubię, choć Baron w Trójce od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristoff Re: Baron IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.05, 12:52 Bravo Baron! Nic dodać, nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś