Gość: (*_*) IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 01.05.01, 21:53 kultura narodu, ktory smienazywac sie "wybranym" ktory smie nazywac swoj lud lepszym od reszty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w tempo Re: kultura smierci: http://209.204.204.153/daily_news/child.htm IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 20:40 wow... nie śmiem bąka puścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*_*) Re: kultura smierci: http://209.204.204.153/daily_news/child.htm IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 02.05.01, 23:38 znieczulica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: kultura smierci IP: *.public.uconn.edu 03.05.01, 02:09 A W OSWIECIMIU BYLES ? Chyba jednak nie , wiec daruj sobie te nadete komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*_*) a w Gazie byles? IP: 213.195.155.* 03.05.01, 13:59 a w GAZIE byles... chyba nie OSWIECIM to smutna przeszlosc GAZA i ZACHODNI BRZEG to smutna terazniejszosc... NA TERENIE AUTONOMII MAMY DO CZYNIENIA Z POWOLNYM PROCESEM WYNISZCZAJACYM NAROD PALESTYNSKI - TEN SAM CEL CO W OSWIECIMIU, Z TYM, ZE DUZO WOLNIEJ BY ZATUSZOWAC CALA SPRAWE... CEL: OCZYSCIC PANSTWO izrael (dawniej Niemcy), KRAJ DLA RASY WYBRANEJ (dawniej rasa Aryjska) Z ARABSKICH CHWASTOW (dawniej zydowskich) - NA POCZATEK IZOLACJA A POTEM POWOLNA SMIERC... przeszlosci nie zmienisz, mozesz tylko bronic od zapomnienia natomiast terazniejszosc jest do zmiany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: a byles? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 02:27 Gość portalu: (*_*) napisał(a): > (...)przeszlosci nie zmienisz, mozesz tylko bronic od zapomnienia natomiast > terazniejszosc jest do zmiany ! ...bierz się do roboty zamiast ronić łzy i gapić się w gwiazdy! Rusz d(...) i nie martw się, nikogo nie będzie nękał niepokój o losy takiej drobiny kosmicznego pyłu, jak Ty. Niepokój w tej perspektywie wydałby się nader zaściankowy. Nieprawdaż? Pewnie siedzisz sobie w fotelu i jedyne na co Cię stać, to takie krzykliwe i prymitywnie sformułowane manifesty, nic więcej, na tym się wypalasz... P.S. Twoja mina to chyba jakiś etap „gwiezdnej ewolucji”. Jeśli przyjąć, że owa „ewolucja” ma charakter ciągły, to... naturalną koleją rzeczy... już niedługo... będziesz mógł zająć się losem wszechświata, nawet. Na razie to rozpraszasz się w przestrzeni... ...i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*_*) po czym wnosisz, ze ograniczam sie tylko do tego marnego forum ? IP: 213.195.155.* 08.05.01, 21:46 nie znasz mnie w ogole.... o ile Ty lubisz wiekie dzialania, ktore i mnie rowniez kreca, to jednak nie gardze mniejszymi... kropla do kropli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: po czym wnosisz, ze ograniczam sie tylko do tego marnego forum ? IP: 213.76.96.* 10.05.01, 03:43 Tak oto w telegraficznym skrócie: Pewności nie mam, ale mam wrażenie, że w ogóle się ograniczasz. Udowodnij, że się mylę (!) i powiedz, jakie są te Twoje działania (?). Punktem wyjścia niech będzie nie tyle moralna strona zagadnienia, ile fakty. A może jednak w rzeczywistości nie robisz tego, co –jak wirtualnie uznajesz- powinieneś zrobić. Takie rozumowanie nasuwa dalszą krytykę, ale się powstrzymam, może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*_*) Re: po czym wnosisz, ze ograniczam sie tylko do tego marnego forum ? IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 13.05.01, 11:53 moze jeszcze chcesz moj adres domowy... wszelkie dzialania, ktore moga byc sprzeczne z interesami izraela sa bardzo niebezpieczne znam wielu ludzi, ktorzy mieli doczynienia z mosadem (nawet w Polsce) czesc z nich juz nie zyje powiem tylko, ze stawiam na uswiadamianie chce moc podac zydowi reke na razie sie tego brzydze - bo brzydze sie krwi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: a byles? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 02:39 To znowu ja. Czuję, że wkraczam na prawdziwie śliski grunt, ale co tam... będę Cię dalej nękać... A`propos, jeśli mam być szczera, to zirytował mnie głównie Twój mentorski ton. Jeśli czujesz, aż tak silne poczucie moralnego obowiązku to zamiast ostentacyjnie stawiać diagnozy typu: „znieczulica” i rzucać (w przestrzeń) hasła: „teraźniejszość jest do zmiany!”, sam zacznij działać (!), albo znajdź sobie inną, bardziej skuteczną metodę docierania do ludzi, dla których tego rodzaju „powinność” ma równie silne znaczenie. I jeszcze jedno, pamiętaj, że o wszystkim można mówić bez zbędnego nadymania się, mniej apodyktycznie -być może wtedy nie zrazisz swoich ewentualnych sojuszników. Historia ludzkości nie jest szczęśliwą opowieścią o genetycznym samoprzedłużaniu się gatunku. Powszechne jest istnienie cierpienia i śmierci. Nikt, kto żyje w naszych czasach, nie może o tym nie wiedzieć, więc nie odkrywaj ponownie Ameryki. Każda sprawa wymaga mądrości i trafnego podejścia, jeśli ma być właściwie spełniona, i jednego i drugiego Tobie brakuje, niestety. Może i jesteś pełen dobrych chęci, aczkolwiek nie potrafisz, tak naprawdę nic zdziałać i niczego wyrazić... zatem... takie rozważania nie są wiele warte, tak mówić to każdy sobie może... P.S. Nie będę Cię już więcej nękać, gnębić i uciskać. Jest wiele cierpienia na tym świecie, a ja nawet najbardziej pośrednio nie chcę się do niego przyczyniać. ...i to wszystko, co –jak uznałam- chciałam dopowiedzieć. Olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JE Re: a byles? IP: 64.110.54.* 09.05.01, 01:55 Bylem i w Palestynie, i w Izraelu, i w Libanie; w Oswiecimiu tez. Sprawa naprawde nie jest taka prosta. Chodzi o ziemie, o wode i o kilka tysiecy lat historii. Clinton myslal, ze wykorzysta to na swoja korzysc. Troche mu sie udalo. To naprawde jest bardzo zlozone i nie wiadomo czy kiedys sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri sharon kaput ! IP: 213.195.155.* 09.05.01, 22:32 przy ciaglej rozbudowie osiedli zydowskich i poki aroel sharon bedzie przy wladzy... na pokoj nie ma szans ! bedzie krew za krew - do konca rzadow rzeznika sharona! sharon kaput ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JE Re: sharon kaput ! IP: *.africaonline.co.ci 10.05.01, 02:02 Wcale nie powiem, ze nie masz racji. Ale ani Shaaron ani OWP ani inne firmy nie rozwiaza tych problemow z dzis na jutro. Piedzisiat lat temu probowano "ostatecznego rozwiazania" i ludzkosc do dziasiaj ma okropne rany z tego powodu. Swiat sie bardzo poplatal. Zydzi w Izraelu, Plestynczycy w Palestynie, Polacy w Polsce ani nawet rybki w moim akwarium nie wiedza za bardzo o co w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: sharon kaput ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.01, 00:54 "...talk, talk it's only talk.." King Crimson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: sharon kaput ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 23:47 za to only talk w "demokratycznym" panstwie izrael mialbys do czynienia z policja... Odpowiedz Link Zgłoś