Dodaj do ulubionych

kultura smierci: http://209.204.204.153/daily_news/child.htm

IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 01.05.01, 21:53
kultura narodu, ktory smienazywac sie "wybranym"
ktory smie nazywac swoj lud lepszym od reszty...
Obserwuj wątek
    • Gość: w tempo Re: kultura smierci: http://209.204.204.153/daily_news/child.htm IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 20:40
      wow... nie śmiem bąka puścić...
      • Gość: (*_*) Re: kultura smierci: http://209.204.204.153/daily_news/child.htm IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 02.05.01, 23:38
        znieczulica...
        • Gość: neon Re: kultura smierci IP: *.public.uconn.edu 03.05.01, 02:09
          A W OSWIECIMIU BYLES ?
          Chyba jednak nie , wiec daruj sobie te nadete komentarze...
          • Gość: (*_*) a w Gazie byles? IP: 213.195.155.* 03.05.01, 13:59
            a w GAZIE byles... chyba nie
            OSWIECIM to smutna przeszlosc
            GAZA i ZACHODNI BRZEG to smutna terazniejszosc...

NA TERENIE AUTONOMII MAMY DO CZYNIENIA Z POWOLNYM PROCESEM WYNISZCZAJACYM NAROD
            PALESTYNSKI - TEN SAM CEL CO W OSWIECIMIU, Z TYM, ZE DUZO WOLNIEJ BY ZATUSZOWAC
            CALA SPRAWE... CEL: OCZYSCIC PANSTWO izrael (dawniej Niemcy), KRAJ DLA RASY
            WYBRANEJ (dawniej rasa Aryjska) Z ARABSKICH CHWASTOW (dawniej zydowskich) - NA
            POCZATEK IZOLACJA A POTEM POWOLNA SMIERC...

przeszlosci nie zmienisz, mozesz tylko bronic od zapomnienia natomiast
            terazniejszosc jest do zmiany !
            • Gość: Olga Re: a byles? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 02:27
              Gość portalu: (*_*) napisał(a):
              > (...)przeszlosci nie zmienisz, mozesz tylko bronic od zapomnienia natomiast
              > terazniejszosc jest do zmiany !

...bierz się do roboty zamiast ronić łzy i gapić się w gwiazdy! Rusz d(...) i
              nie martw się, nikogo nie będzie nękał niepokój o losy takiej drobiny
              kosmicznego pyłu, jak Ty. Niepokój w tej perspektywie wydałby się nader
              zaściankowy. Nieprawdaż?
              Pewnie siedzisz sobie w fotelu i jedyne na co Cię stać, to takie krzykliwe i
              prymitywnie sformułowane manifesty, nic więcej, na tym się wypalasz...

P.S.
              Twoja mina to chyba jakiś etap „gwiezdnej ewolucji”. Jeśli przyjąć, że
              owa „ewolucja” ma charakter ciągły, to... naturalną koleją rzeczy... już
              niedługo... będziesz mógł zająć się losem wszechświata, nawet. Na razie to
              rozpraszasz się w przestrzeni...
              ...i tyle.

• Gość: (*_*) po czym wnosisz, ze ograniczam sie tylko do tego marnego forum ? IP: 213.195.155.* 08.05.01, 21:46
                nie znasz mnie w ogole....

o ile Ty lubisz wiekie dzialania, ktore i mnie rowniez
                kreca, to jednak nie gardze mniejszymi... kropla do
                kropli...
                • Gość: Olga Re: po czym wnosisz, ze ograniczam sie tylko do tego marnego forum ? IP: 213.76.96.* 10.05.01, 03:43
                  Tak oto w telegraficznym skrócie:
                  Pewności nie mam, ale mam wrażenie, że w ogóle się ograniczasz. Udowodnij, że
                  się mylę (!) i powiedz, jakie są te Twoje działania (?). Punktem wyjścia niech
                  będzie nie tyle moralna strona zagadnienia, ile fakty. A może jednak w
                  rzeczywistości nie robisz tego, co –jak wirtualnie uznajesz- powinieneś zrobić.
                  Takie rozumowanie nasuwa dalszą krytykę, ale się powstrzymam, może się mylę...
                  • Gość: (*_*) Re: po czym wnosisz, ze ograniczam sie tylko do tego marnego forum ? IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 13.05.01, 11:53
                    moze jeszcze chcesz moj adres domowy...
                    wszelkie dzialania, ktore moga byc sprzeczne z interesami izraela
                    sa bardzo niebezpieczne
                    znam wielu ludzi, ktorzy mieli doczynienia z mosadem (nawet w Polsce)
                    czesc z nich juz nie zyje

powiem tylko, ze stawiam na uswiadamianie
                    chce moc podac zydowi reke
                    na razie sie tego brzydze - bo brzydze sie krwi !

• Gość: Olga Re: a byles? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 02:39
              To znowu ja. Czuję, że wkraczam na prawdziwie śliski grunt, ale co tam... będę
              Cię dalej nękać... A`propos, jeśli mam być szczera, to zirytował mnie głównie
              Twój mentorski ton. Jeśli czujesz, aż tak silne poczucie moralnego obowiązku to
              zamiast ostentacyjnie stawiać diagnozy typu: „znieczulica” i rzucać (w
              przestrzeń) hasła: „teraźniejszość jest do zmiany!”, sam zacznij działać (!),
              albo znajdź sobie inną, bardziej skuteczną metodę docierania do ludzi, dla
              których tego rodzaju „powinność” ma równie silne znaczenie. I jeszcze jedno,
              pamiętaj, że o wszystkim można mówić bez zbędnego nadymania się, mniej
              apodyktycznie -być może wtedy nie zrazisz swoich ewentualnych sojuszników.

Historia ludzkości nie jest szczęśliwą opowieścią o genetycznym
              samoprzedłużaniu się gatunku. Powszechne jest istnienie cierpienia i śmierci.
              Nikt, kto żyje w naszych czasach, nie może o tym nie wiedzieć, więc nie
              odkrywaj ponownie Ameryki.

Każda sprawa wymaga mądrości i trafnego podejścia, jeśli ma być właściwie
              spełniona, i jednego i drugiego Tobie brakuje, niestety. Może i jesteś pełen
              dobrych chęci, aczkolwiek nie potrafisz, tak naprawdę nic zdziałać i niczego
              wyrazić... zatem... takie rozważania nie są wiele warte, tak mówić to każdy
              sobie może...

P.S.
              Nie będę Cię już więcej nękać, gnębić i uciskać. Jest wiele cierpienia na tym
              świecie, a ja nawet najbardziej pośrednio nie chcę się do niego przyczyniać.

...i to wszystko, co –jak uznałam- chciałam dopowiedzieć.
              Olga
              • Gość: JE Re: a byles? IP: 64.110.54.* 09.05.01, 01:55
                Bylem i w Palestynie, i w Izraelu, i w Libanie; w Oswiecimiu tez. Sprawa
                naprawde nie jest taka prosta. Chodzi o ziemie, o wode i o kilka tysiecy lat
                historii. Clinton myslal, ze wykorzysta to na swoja korzysc. Troche mu sie
                udalo. To naprawde jest bardzo zlozone i nie wiadomo czy kiedys sie skonczy.
                • Gość: viri sharon kaput ! IP: 213.195.155.* 09.05.01, 22:32
                  przy ciaglej rozbudowie osiedli zydowskich i poki
                  aroel sharon bedzie przy wladzy... na pokoj nie ma
                  szans !
                  bedzie krew za krew - do konca rzadow rzeznika sharona!

sharon kaput !
                  • Gość: JE Re: sharon kaput ! IP: *.africaonline.co.ci 10.05.01, 02:02
                    Wcale nie powiem, ze nie masz racji. Ale ani Shaaron ani OWP ani inne firmy nie
                    rozwiaza tych problemow z dzis na jutro. Piedzisiat lat temu
                    probowano "ostatecznego rozwiazania" i ludzkosc do dziasiaj ma okropne rany z
                    tego powodu. Swiat sie bardzo poplatal. Zydzi w Izraelu, Plestynczycy w
                    Palestynie, Polacy w Polsce ani nawet rybki w moim akwarium nie wiedza za
                    bardzo o co w tym wszystkim chodzi.
                    • Gość: jarq Re: sharon kaput ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.01, 00:54
                      "...talk, talk it's only talk.."
                      King Crimson
                      • Gość: viri Re: sharon kaput ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 23:47
                        za to only talk w "demokratycznym" panstwie izrael
                        mialbys do czynienia z policja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka