Gość: Chris IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 02:09 ciekawe czy nagraja plyte Miss Saigon? i kto na niej zaspiewa? slyszalem ze sa przymiarki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Devojce Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 11:49 Ja słyszałam o przymiarkach do nagrania płyty z Grease ale coś cisza na razie. Póki co do jednego i drugiego został nagrany singiel. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 15:44 Mysle, ze zarowno plyta Grease jak i Miss Saigon swietnie by sie sprzedawala. Sam chetnie bym kupil, zeby porownac je z "oryginalami". Na polskim rynku brakuje plyt musicalowych w naszym rodzimym jezyku. Moze ktos wie o jakiejs oprocz "Metra" i "Crazy For You"? Chetnie bym takowe kupil lub skopiowal. Gdzie mozna kupic te single, o ktorych napisales, ze juz zostaly wydane? W Romie bym je zauwazyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 15:51 Gość portalu: fido napisał(a): > Moze ktos wie o jakiejs > oprocz "Metra" i "Crazy For You"? Tia... "Piotruś Pan" na dokładkę. > Gdzie > mozna kupic te single, o ktorych napisales, ze juz zostaly wydane? W Romie bym > je zauwazyl... Sęk w tym ,że ich nie można kupić. Dostali je w prezencie aktorzy i praocwnicy teatry Roma. No i ewentualnie jakieś VIPy. Może dyrektor Kępczyński ma jeszcze kilka sztuk. Fajnie, co? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia_ Re: Łaska-musical IP: *.cafe.silverscreen.pl 26.06.02, 19:13 Kieruje te slowa do Devojce ,to ,ze masz znajomych w teatrze , nie znaczy ze posiadasz o nich wszystkie informacje i masz prawo sie wypowiadac na temat wewnetrznych sytuacji w Romie. Mam juz dosc twojego zarozumialstwa- strzez sie, bo nie bede sie bala wyjawic, kim jestes(mam nadzieje ze Damian sie domysli),mnie nie bylo trudno dojsc kim jestes- G. Jesli jeszcze kogos bedziesz oczerniala na forum i nie tylko, to napisze na tych stronach cos o tobie ku przestrodze innych ludzi z tego teatru. Tak sie sklada ,ze tez tam mam znajomych i nie lubie wypowiadac sie na forum, ale juz mnie wkurzylas. Zastanow sie nastepnym razem, Devojce. A najlepiej spadaj do Kosowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 22:37 Gość portalu: Agusia_ napisał(a): > Kieruje te slowa do Devojce ,to ,ze masz znajomych w teatrze , nie znaczy ze > posiadasz o nich wszystkie informacje i masz prawo sie wypowiadac na temat > wewnetrznych sytuacji w Romie. Nigdy nie twierdziłam, że wiem o nich wszystko. Nie wydaje mi się też abym mówiła tu coś na temat wewnętrznych sytuacji w Romie czyli kto z kim i dlaczego bo nie bardzo mnie to interesuje. > Mam juz dosc twojego zarozumialstwa- strzez sie, > bo nie bede sie bala wyjawic, kim jestes(mam nadzieje ze Damian sie > domysli) To ma być szantaż? A zdanie Damiana na mój temat mało mnie interesuje. O ile wiem to on chyba wie, że ja to ja więc spóźniłaś się trochę. A jeśli znałabyś mnie naprawdę a nie tylko z widzenia to miałabyś o mnei trochę inne zdanie. > Jesli jeszcze kogos bedziesz > oczerniala na forum i nie tylko, to napisze na tych stronach cos o tobie ku > przestrodze innych ludzi z tego teatru. oczernianie jest to pisanie nieprawdy. Póki co wszystko co napisałam to prawda. > Tak sie sklada ,ze tez tam mam > znajomych i nie lubie wypowiadac sie na forum To w takim razie serdecznie zapraszam na priv devojce@poczta.gazeta.pl Jeśli masz ochotę. Sedecznie Cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Devojce Pyszna IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.06.02, 23:53 Droga G. na priv z toba ? Nie!!!!!!!! Tam na pewno dowiedzialabym sie wiecej historyjek zebranych przez ciebie na temat wiadomy, i pewnie to ze wzdychasz do Darka L. ktory ma cie gleboko w ... myslach:), moze zorganizujesz nastepna nudna impreze u siebie w domu, moze popstrykasz pare fotek aktorom w roli glownej z toba np.:(szczypta papryczki)..... :),Devojce zapamietaj i wez to gleboko do serca "Kto mieczem wojuje ten od miecza..." Punita ciebie malenka opserwuje wiec sie uspokuj. Mysle ze twoje siedzenie na forum i zajmowanie sie tematami Romy wynika z twojej samotnosci i zagubienia, i tu ci wspolczuje droga G. szczerze.Pozdrawiam i powodzenia w Kosowie, ach bylabym zapomniala pozdrow tam twoich rozlicznych....znajomych. Twoja ulubina internautka Agusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 22:13 jest przeciez plyta FAME... Janek Bzdawka, A.Wegrzynowska i K.Łaska tam spiewaja, ale to juz stara plyta z 98-go roku. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Spokojnie... 27.06.02, 17:02 i znowu JA to JA (jakby ktoś miał wątpliwości)!!! Damian już wie kim jest Devojce(podobno),więc taki szantaż sensu za bardzo nie ma... Ojejku,jejku... Jeśli Devojce pisze prawdę ,to ciekawe jest to życie aktorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Spokojnie... IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 27.06.02, 19:13 A ja zgadzam sie ze ona przegina i owszem moja droga wyjawiasz wewnetrzne sprawy Romy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Spokojnie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 19:35 no może czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 22:10 moze zmienic temat "Łaska-musical" na "brudy Romy"? chcialem sie cos dowiedziec o pani Kasi bo bylem pierwszy raz ostatnio na Miss Saigon i bylem pod wrazeniem... okazuje sie ze macie jakies porachunki, ktore nie sa chyba na forum publiczne... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 22:14 ależ nie!!! Ja też jestem pod wrażeniem talentu Kasi!!! Ma cudowny głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 23:07 POlecam koncert 12 lipca w Romie. Jest to powtorka koncertu walentynkowego. Jeśli reżyser nic nie zmienił to Kasia Łaska będzie tam śpiewać. Akoncert wyreżyserował, uwaga neispodzianka, Darek Lewandowski. Moim zdanie reżyseria całkiem udana. mam nadzieję, że tym razem nie wyjawiam żadnych wewnętrznych tajemnic Romy. a jeśli momentami przeginałam to zupełnie nieświadomie. Errare humanum est. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Łaska-musical IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 23:34 a ja się np. na ten koncercik wybieram... Odpowiedz Link Zgłoś