Gość: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 07:42 PRZEKRaczanie granic śmieszności. www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=53695&scroll_article_id=53695&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 10:42 To Wy tam u Redemptorysty Rydzyka ocieracie sie juz o smisznosc. Co widzisz smiesznego w tym ze facet otworzzyl knajpe i dal swoim pracownikowm znizke? Co innego gedyby Przekroj byl panstwowy. Jedynie fiskus moze sie dowalic o te 10%, bo moze stwierdzic ze jest to jakas forma wynagrodzenia. i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.aster.pl 23.04.05, 11:14 Zjadłbym coś na ciepło. Ale co zrobić jak Najsztub zaserwuje krótką piłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
turbot Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... 23.04.05, 11:11 Gdyby był młodszy , to bym powiedział , że ma zadatki na dobrego dziennikarza . Chociaż nie wszystko jeszcze stracone . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.net.autocom.pl 23.04.05, 11:27 Dobrze komuś tak przyp-rzyć od rana, b. po chrześcijańsku. I tak pozwala zniwelować nieco frustrację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 11:40 > Dobrze komuś tak przyp-rzyć od rana, b. po chrześcijańsku. I tak pozwala > zniwelować nieco frustrację... Nie wiedzialem ze ten Super Express tak sie expressowo stacza. A moze to raczej jego czytelnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:39 > Nie wiedzialem ze ten Super Express tak sie expressowo stacza. > A moze to raczej jego czytelnicy? Rozumiem,ze według Ciebie miał się z czego staczać...bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:01 > Rozumiem,ze według Ciebie miał się z czego staczać...bez komentarza. Oczywiscie. Byl faktycznie dziennikiem dla mniej wyksztalconej czesci spoleczenstwa, ale nie dla prymitywow, ktorzy maja odczuwac zazdrosc i wrogosc do innych, bo szef im daje ulge w swojej restauracji. Jak widze robi sie taka szmata jak Nasz Dziennik, podjudzajaca jednych na drugich, tylko ze bez podtekstu religijnego. O tyle lepszy od Naszego Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:11 Szef im daje ulgę...kilkukrotnym molestowaniem via imejle,ciekawe kto pierwszy poleci jak będzie kogoś zwalniał...chyba,nie ten co tam najwięcej żre i wydaje ?:) A tak poza tym ,to ma być zniżka ? Takich "znizek" to masz pełno już za samo wejście do restauracji,rozumiem gdyby pracownicy mieli chociaż 30% ,to by była zniżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:15 > A tak poza tym ,to ma być zniżka ? Rozumiem ze dla sluchaczy Radia Maryja jest to podwyzka. - Doswiadczony dawniejszymi kontaktami z owymi sluchaczami, nie jestem zbytnio zbulwersowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:23 Ja nie biorę odpowiedzialności za to co Ty rozumiesz i za słuchaczy Radia Maryja,nikt ich nie zna tak dobrze jak Wy się znacie posród siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:33 > Ja nie biorę odpowiedzialności za to co Ty rozumiesz Bron Boze - to by Cie przeroslo. Na dalsza czesc postu nie odpowiadam z litosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:38 Dobrze,jest się z rana posmiać,niezaleznie od wiary, śmiech to zdrowie... A tak na marginesie takie wywyzszanie jak u Ciebie to jaka wiara ? Satanizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jow Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:12 lepiej niech prowadzi restaurację(nawet koszerną) niż ma redagować jakąkolwiek gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:07 > lepiej niech prowadzi restaurację(nawet koszerną) niż ma redagować jakąkolwiek gazetę. He! he! Dlatego bo jest dobry i czujecie jego oddech na plecach. ( Juz wiem dlaczego tak rozpaczliwie chcecie sie pozbyc Doctora !!) W ciagu jednego roku od objecia PRzekroju przez Najsztuba, liczba sprzedanych egzemplarzy wzrosla ponad trzykrotnie i ciagle rosnie. Zdychajace pisemko, stalo sie czolowym tygodnikiem opiniotworczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:17 A jaka jest sprzedaż płyt Mandaryny, a jakie poparcie ma Leper,a największą ogladalność ma serial M jak Miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:31 > A jaka jest sprzedaż płyt Mandaryny, a jakie poparcie ma Leper,a największą > ogladalność ma serial M jak Miłość... Nie ma kogos takiego jak Leper, wiec pewno zblizone do zera. Naklady Polityki, Wprost i Newsweeka spadaja - Przekroju rośnie. Pewno tego nie zrozumiesz - ale najwazniejszy jest trend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:41 Doctorek,na koniec krótko i poważnie - ja nic nie mam do Przekroju,śmieszy mnie jedynie Najsztub i jego nachalna reklama wśród pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:48 > Doctorek,na koniec krótko i poważnie - ja nic nie mam do Przekroju,śmieszy > mnie jedynie Najsztub i jego nachalna reklama wśród pracowników. Oczywiscie nie potrafisz udowodnic ze teraz piszesz powaznie? - Nawet na to nie licze. ( ale jezeli poczulas sie obrazona to przepraszam ) Gdyby nie zrobil reklamy, to z praktyki wiem, ze konkurencja napisalaby jakie to z niego chamidlo. - Po cichu bez wiedzy pracownikow otworzyl knajpe, i nawet nie poinformowal swoich pracownikow o tym fakcie, aby przypadkiem nie dac im nawet marnych 10% znizki. - Na tym koncze chwilowo dyskusje na forum TOK-FM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:55 Poważnie pisze,ale najbardziej mnie rozśmieszyło to,że przepraszasz,bo w tej chwili na innym watku zrobiłam to samo:) Ale co do tak nachalnej reklamy jaką opisał SE absolutnie jestem na nie, w sytuacji Naczelny - reszta redakcji, ja rozumiem poinformować raz o knajpie i o znizkach i na tym koniec, jedyne nad czym mogę się zastanowić,to na ile SE napisał prawdę, teraz w żadnej gazecie juz chyba na prawde nie można liczyć,a co dopiero w brukowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasnie Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.ssmb.com 21.07.05, 14:00 wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś