Dodaj do ulubionych

NAJSZTUB i jego PRZEKR...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 07:42
PRZEKRaczanie granic śmieszności.
www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=53695&scroll_article_id=53695&layout=1&page=text&list_position=1
Obserwuj wątek
    • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 10:42

To Wy tam u Redemptorysty Rydzyka ocieracie sie juz o smisznosc.

Co widzisz smiesznego w tym ze facet otworzzyl knajpe i dal swoim pracownikowm
      znizke?
      Co innego gedyby Przekroj byl panstwowy.
      Jedynie fiskus moze sie dowalic o te 10%, bo moze stwierdzic ze jest to jakas
      forma wynagrodzenia.

i.
      • Gość: ciekawe Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.aster.pl 23.04.05, 11:14
        Zjadłbym coś na ciepło. Ale co zrobić jak Najsztub zaserwuje krótką piłkę?
    • turbot Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... 23.04.05, 11:11
      Gdyby był młodszy , to bym powiedział , że ma zadatki na dobrego dziennikarza .
      Chociaż nie wszystko jeszcze stracone .
    • Gość: dobrze Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.net.autocom.pl 23.04.05, 11:27
      Dobrze komuś tak przyp-rzyć od rana, b. po chrześcijańsku. I tak pozwala
      zniwelować nieco frustrację...
      • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 11:40
        > Dobrze komuś tak przyp-rzyć od rana, b. po chrześcijańsku. I tak pozwala
        > zniwelować nieco frustrację...

Nie wiedzialem ze ten Super Express tak sie expressowo stacza.
        A moze to raczej jego czytelnicy?

• Gość: :) Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:39
          > Nie wiedzialem ze ten Super Express tak sie expressowo stacza.
          > A moze to raczej jego czytelnicy?

Rozumiem,ze według Ciebie miał się z czego staczać...bez komentarza.
          • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:01
            > Rozumiem,ze według Ciebie miał się z czego staczać...bez komentarza.

Oczywiscie.
            Byl faktycznie dziennikiem dla mniej wyksztalconej czesci spoleczenstwa, ale
            nie dla prymitywow, ktorzy maja odczuwac zazdrosc i wrogosc do innych, bo szef
            im daje ulge w swojej restauracji.
            Jak widze robi sie taka szmata jak Nasz Dziennik, podjudzajaca jednych na
            drugich, tylko ze bez podtekstu religijnego.
            O tyle lepszy od Naszego Dziennika.
            • Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:11
              Szef im daje ulgę...kilkukrotnym molestowaniem via imejle,ciekawe kto pierwszy
              poleci jak będzie kogoś zwalniał...chyba,nie ten co tam najwięcej żre i wydaje ?:)
              A tak poza tym ,to ma być zniżka ?
              Takich "znizek" to masz pełno już za samo wejście do restauracji,rozumiem gdyby
              pracownicy mieli chociaż 30% ,to by była zniżka.
              • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:15
                > A tak poza tym ,to ma być zniżka ?

Rozumiem ze dla sluchaczy Radia Maryja jest to podwyzka.
                - Doswiadczony dawniejszymi kontaktami z owymi sluchaczami, nie jestem zbytnio
                zbulwersowany.
                • Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:23
                  Ja nie biorę odpowiedzialności za to co Ty rozumiesz i za słuchaczy Radia
                  Maryja,nikt ich nie zna tak dobrze jak Wy się znacie posród siebie.
                  • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:33
                    > Ja nie biorę odpowiedzialności za to co Ty rozumiesz

Bron Boze - to by Cie przeroslo.
                    Na dalsza czesc postu nie odpowiadam z litosci...

• Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:38
        Dobrze,jest się z rana posmiać,niezaleznie od wiary, śmiech to zdrowie...
        A tak na marginesie takie wywyzszanie jak u Ciebie to jaka wiara ?
        Satanizm?
    • Gość: jow Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:12
      lepiej niech prowadzi restaurację(nawet koszerną) niż ma redagować jakąkolwiek
      gazetę.
      • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:07
        > lepiej niech prowadzi restaurację(nawet koszerną) niż ma redagować
        jakąkolwiek gazetę.

He! he!
        Dlatego bo jest dobry i czujecie jego oddech na plecach.
        ( Juz wiem dlaczego tak rozpaczliwie chcecie sie pozbyc Doctora !!)

W ciagu jednego roku od objecia PRzekroju przez Najsztuba, liczba sprzedanych
        egzemplarzy wzrosla ponad trzykrotnie i ciagle rosnie.
        Zdychajace pisemko, stalo sie czolowym tygodnikiem opiniotworczym.

• Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:17
          A jaka jest sprzedaż płyt Mandaryny, a jakie poparcie ma Leper,a największą
          ogladalność ma serial M jak Miłość...
          • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:31
            > A jaka jest sprzedaż płyt Mandaryny, a jakie poparcie ma Leper,a największą
            > ogladalność ma serial M jak Miłość...

Nie ma kogos takiego jak Leper, wiec pewno zblizone do zera.

Naklady Polityki, Wprost i Newsweeka spadaja - Przekroju rośnie.
            Pewno tego nie zrozumiesz - ale najwazniejszy jest trend.
            • Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:41
              Doctorek,na koniec krótko i poważnie - ja nic nie mam do Przekroju,śmieszy mnie
              jedynie Najsztub i jego nachalna reklama wśród pracowników.
              • Gość: Kidler Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.demo.pl 23.04.05, 16:48
                > Doctorek,na koniec krótko i poważnie - ja nic nie mam do Przekroju,śmieszy
                > mnie jedynie Najsztub i jego nachalna reklama wśród pracowników.

Oczywiscie nie potrafisz udowodnic ze teraz piszesz powaznie?
                - Nawet na to nie licze.
                ( ale jezeli poczulas sie obrazona to przepraszam )

Gdyby nie zrobil reklamy, to z praktyki wiem, ze konkurencja napisalaby jakie
                to z niego chamidlo.
                - Po cichu bez wiedzy pracownikow otworzyl knajpe, i nawet nie poinformowal
                swoich pracownikow o tym fakcie, aby przypadkiem nie dac im nawet marnych 10%
                znizki.

- Na tym koncze chwilowo dyskusje na forum TOK-FM.
                • Gość: ja Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:55
                  Poważnie pisze,ale najbardziej mnie rozśmieszyło to,że przepraszasz,bo w tej
                  chwili na innym watku zrobiłam to samo:)
                  Ale co do tak nachalnej reklamy jaką opisał SE absolutnie jestem na nie, w
                  sytuacji Naczelny - reszta redakcji, ja rozumiem poinformować raz o knajpie i o
                  znizkach i na tym koniec,
                  jedyne nad czym mogę się zastanowić,to na ile SE napisał prawdę, teraz w żadnej
                  gazecie juz chyba na prawde nie można liczyć,a co dopiero w brukowcu.
    • Gość: wlasnie Re: NAJSZTUB i jego PRZEKR... IP: *.ssmb.com 21.07.05, 14:00
      wlasnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka