Gość: redbull IP: *.gizycko.mm.pl 30.04.05, 01:22 Od dziś Radio ZET ma nowe jingle. Jak Wam się podobają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seba Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:22 Według mnie są zróżnicowane, ciekawe, fajnie się ich słucha. Dziwię się trochę, że zrezygnowano z jingli nagranych przez "gwiazdy polskiej piosenki". Jedna uwaga, według mnie jingiel tuż po wiadomościach jest trochę za długi. A co wy o nich sądzicie ? P.S. Nie wiem czy są lepsze od poprzednich - czas pokaże ! Odpowiedz Link Zgłoś
samson77777 Re: Nowe jingle w Radiu ZET 05.05.05, 15:59 Na pewno nowe jingle są bardziej melodyjne i lepsze akustycznie od poprzednich. Lepiej się mieszają z muzyką. Oceniam je ogólnie jako lepsze od poprzednich. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Nowe jingle w Radiu ZET 05.05.05, 17:04 Niesamowite, Ktoś tutaj cokolwiek chwali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenia4 Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: 82.177.57.* 06.05.05, 12:05 dlaczego mówimy o dżinglach, że są nowe i piękne, a nie mówimy tak o programie? Program jest solą radia a nie dżingle, których tak na prawdę nie musi być. Tak więc Zet jest bez programu, gra tylko jak szafa grająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: *.gizycko.mm.pl 06.05.05, 12:14 marzeno, jesli nie wiesz dlaczego nie mowimy o programie to spojrz na temat tego watku "nowe jingle radia zet" - dla mnie to oczywiste, nei wiem jak dla ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samson77777 Re: Nowe jingle w Radiu ZET 09.05.05, 13:05 > Niesamowite, Ktoś tutaj cokolwiek chwali..... Oczywiście, .... jeśli coś na to zasługuje. Zobaczmy na wszystkich forach te totalna krytykę wszystkiego. Tacy są polacy - rzygać się chce mieszkając w tym kraju , tu grozi wszystkim totalna depresja. A jeśli komuś się cos nie podoba , to niech qrwa nie słucha , ma inne stacje do wyboru. Jeden pie.. w różowej prezerwatywie , a inny bez. Każdy ma swój gust.... i qrwa takie obnoszenie się z nim jest wsiowe. Jesteście wszyscy qrwa wsioki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: *.edu.pl 06.05.05, 13:09 Ja radio zet podarowałem sobie już dawno temu, od czasu kiedy odszedł założyciel i pierwszy dyrektor P.Wojciechowski. Był wspaniałą osobowością, a przy tym skromnym, interesującym radiowcem jakich teraz nie ma. Jego pomysły na audycje przetrwały do dzisiaj. Teraz, za każdym razem gdy przypadkiem włączam Zet, ogarniają mnie mdłosci od puszczanych w kółko 5x dziennie tych samych piosenek. Dziwię się, kto jest na tyle wytrzymały (albo głuchy?) aby to znieść i wciąż tego słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 18:19 Podzielam Twoje zdanie. redbull ma klapki na oczach. Nie czytaj jego postów. dla niego radio zet i tylko wielkie przeboje. Jingle zetki są mdłe jak kluski z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie czepiam się Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:51 Miałeś, zapewne, na myśli Andrzeja Woyciechowskiego. Pamięć ludzka jest zawodna, a jego nie ma już 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: 62.141.240.* 09.05.05, 20:42 O poziomie tej rozgłośni najlepiej świadczy temat tego wątku. Zachwycamy się jinglami? Dlaczego nie chwalicie poziomu audycji, muzyki, błyskotliwości prezenterów? Ja wiem i mogę podpowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Nowe jingle w Radiu ZET 10.05.05, 11:20 A trójka to taka znowu wspaniała ? Żenada , wymiociny po czasach komunizmu. Przecież trójka się w ogóle nie rozwija od 30 lat !!!!!!!!! Ta stacja ma raczej dyskretny urok pożółkłych kart historii i smród kulek na mole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: 62.141.240.* 10.05.05, 19:49 Typowy przedstawiciel bZdETki. Ten wątek nie dotyczy chyba Trójki, prawda? Ale najwyraźniej brakuje Ci argumentów w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Nowe jingle w Radiu ZET 11.05.05, 10:51 Nie jestem niczyim fanem i radio nie jest moim ulubionym medium. Natomiast jeśli chodzi o argumenty, to już jeden określiłem - prIII śmierdzi kulkami na mole. To jest wręcz nieetyczne i nieuczciwe, że prezesowstwo oraz reszta załogi nie robi nic nowego od kilkudziesięciu lat. Powinni sie zmienić jak ich słuchacze, doszli jeszcze nowi. Ludzie sie zmienili, potrzebują innego rodzaju przekazu. PRIII siedzi na okopanych pozycjach od komuny. Tyłki im przyrosły do stołków. Niestety , to są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: Nowe jingle w Radiu ZET 11.05.05, 11:57 Przepraszam - odżyłeś po owych 30 latach? Prosze nie wypowiadaj się, jak nie znasz zmian programowych w tym radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Nowe jingle w Radiu ZET 11.05.05, 14:37 Następny co zjadł swój rozumek. Zmiany programowe znam. Oceniam je jako : umarł król , niech żyje król. Lub : nihil novi sub sole. Zrozum chłopie , tam się wachluje tylko tym samym towarem , układanym na nowy sposób. Trzeba w prIII otworzyc okna, może wywieje te stare mole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: Nowe jingle w Radiu ZET IP: *.edu.pl 11.05.05, 10:59 Odnoszę wrażenie, że prześladuje cię jeden motyw (niech ktoś zgadnie, jaki?) Polecam wietrzenie. Jest to skuteczny sposób, nie tylko na mole... Odpowiedz Link Zgłoś