Dodaj do ulubionych

ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK RADIU 94

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:00
Zmieniłam zdanie:)
Może rzeczywiscie lepiej tutaj, jak to czyta jakiś Figurski - którego zawsze
uważałam za dupka:) - to niech się zastanowi i da im szansę,to się opłaci,ja
gwarantuję własną głową, bo mi na życiu nie zależy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: grrrg Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:10
      para żałosna jak rzadko bura ;)
      • Gość: kapitan klos Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:54
        Jak się Figurski zastanowi (albo i nie, bo chyba w tym przypadku nie trzeba) to
        ich nie zatrudni, bo strzeliłby sobie samobója. Jeden pan niech się realizuje w
        tiwi, drugi niech szuka innych dróg rozwoju - tam, gdzie jeszcze znajdzie
        frajerów....
        • grrrg Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK 01.05.05, 23:17
          ależ przecież oni kapitalnie pasują do radia 94 :D
          • Gość: Fanka Terminatora Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 05:37
            Chyba nigdy nie mieliście okazji,posłuchać ich w Tok Fmie - nie to co w Kolorze
            - jako przerywniki między piosenkami,tylko w normalnych, gadanych audycjach o czymś.
            Byli bezkonkurencyjni,w założeniu miał to być program dla młodzieży,a słuchali
            wszyscy ,łącznie z emerytami...ale,też to ,że wiele osób słuchało było na minus,
            bo co jakiś czas byli zdejmowani z anteny z powodu braku poprawnośći politycznej
            i nie tylko.
            • Gość: władca pierścieni Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 08:14
              A teraz zostali zdjęci za to, że byli SŁABI i to zdjęci w bardzo szybkim
              tempie - 2 m-ce. Więc nie wracaj do tego, co było, bo są DJ'e lepsi od nich.
              Było i się skończyło.
              • Gość: Robercik Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.chello.pl 02.05.05, 09:28
                Rock w telewizji jest względnie sprawny, ale żenujący merytorycznie. W radiu
                właściwie podobnie. Generalnie to typki dla odbiorcy Idola, Baru itp
              • Gość: Fanka Terminatora Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:36
                Właśnie - jak sam zauwazyłeś "...bo są DJ'e lepsi od nich" i ja sie z tym
                zgadzam,nie nadają się na minutowy przerywnik muzyczny - ale są bezkonkurencyjni
                w audycjach gadanych,czego dowiedli kilka lat temu,zanim Rock wypłynął w Idolu,
                w TOKFMie.
                Rozumiem,że wypowiadają sie tutaj tylko Ci,którzy nie mają pojęcia o czym mówię,
                bo opierają sie na Idolu i radiu Kolor - jesteście usprawiedliwieni.
                • Gość: władca p. Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:50
                  Jesteś tyle wart, ile twoja otatnia praca. I tyle.
                  • n_nicky Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK 02.05.05, 22:48
                    Fanka Terminatora ma rację-oni się nie nadają do pracy,jaką zaoferowali im w
                    Kolorze...oni muszą mieć po prostu swój program jak za czasów TOK FM.Ale z
                    drugiej strony to nie jest już Maciek i Igor z Toku-Igor stał się dziwnie i
                    żenująco gwiazdorski,a Rocka zmanierowała trochę telewizja.
                    A Igor pokłócił się podczas chyba 3 edycji Idola z Maćkiem-nie pamiętam
                    dokładnie cytatu,ale powiedział coś pokroju "Nie wiem czy lekceważysz bardziej
                    uczestników czy ten program".Pogodzili się chyba niedawno-na początku ich come
                    backu w Kolorze,Igor często docinał Maćkowi.
                    • Gość: Fanka Terminatora Re: ROCK I SOKOŁOWSKI W----------------> ROCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 07:19
                      >Ale z
                      > drugiej strony to nie jest już Maciek i Igor z Toku

To nie jest już Maciek i Igor z Toku...a ja nie jestem już taką samą słuchaczką
                      jak wtedy - dla mnie to normalne,ze ludzie się zmieniają,nie tylko pod wpływem
                      kariery medialnej...zmienił się Pan Wlodek z portierni ,Pani Irenka ze
                      spozywczego i pani Basia z trzeciego piętra,nawet babki w dziekanacie się zmieniły:)
                      Nie będę tu się wypowiadać na dalszy temat przez Ciebie poruszany, bo bym
                      musiała tu odwalić kawał psychoanalizy Sokołowskiemu:)

Ale mam prośbę do Ciebie, jak masz dojścia to whipnotyzuj ROCKowi,zeby w
                      koncertach specjalnych,albo gdziekolwiek zaprosili mojego prywatnego idola -
                      Terminatora vel Dary Losu,niech zaśpiewa swoją piosenkę, koniecznie tą,ktorą
                      śpiewał u Drzyzgi kiedyś.
                      Na serio uważam,że całkiem niezła jest !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka