Dodaj do ulubionych

Parada Nierówności?

06.06.05, 17:05
A co ja mam zrobić, żeby nie być uznawanym za równego z pederastami - jeżeli
sobie tego nie życzę? Czy mam zorganizować Paradę Nierówności? A moje
pytanie stąd, że nie rozumiem, co parada pederastów i lesbijek ma wspólnego
z równością?
Obserwuj wątek
    • Gość: jm Re: Parada Nierówności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:36
      musisz się dostosować,takie czasy,że mniejszość wymusza spełnianie swych żądań
      i to wszystko w ramach demokracji.Wydawało mi się ,że demokracja to rządy
      większości.Musimy szybko nadrobić zapóżnienie cywilizacyjne w stosunku do
      przodujących cywilizacji zachodnich jak kiedyś powiedział Oleksy.
      • czesdob Re: Parada Nierówności? 06.06.05, 21:00
        Ciekaw jestem bardzo (i obym tego nie doczekał) - kiedy ta grupa zacznie
        starania w kierunku uznania pedofilii za "orientację sexualną"? No bo przecież
        czym istotnym się różnią obie skłonności poza wiekiem obiektów? no i jeszcze
        jedno pytanie: co i w jakim zakresie pederaści i lesbijki uznają za dewiacje
        seksualne?
        • Gość: tutu Niech żyje Nierówność! IP: *.crowley.pl 06.06.05, 21:37
          czesdob napisał:

> Ciekaw jestem bardzo (i obym tego nie doczekał) - kiedy ta grupa zacznie
          > starania w kierunku uznania pedofilii za "orientację sexualną"?

Już ma to miejsce. Część tych lewackich grupek podnosi postulat
          zalegalizowania "czynności seksualnych" z dziećmi o ile dzieje się to za ich
          zgodą. Są takie strony w internecie a w pewnym polskim pisemku anarchistycznym
          ukazał się już parę lat temu tekst pochwalający takie praktyki.

> co i w jakim zakresie pederaści i lesbijki uznają za dewiacje seksualne?

Seks małżeński oraz w pewnym zakresie zoofilię.

Hasła "równości" brzmią zaskakująco znajomo. W jej imię topiono we krwi Francję
          podczas zbrodniczej rewolucji, Rosję w 1917, Chiny. Idealnymi "wyrównywaczami"
          byli Czerwoni Khmerzy...

Mamy być "równi" z jakimś wystawiającym swe wdzięki na pedalskiej "pikiecie"
          żulem Biedroniem, ze współpracownikiem mordercy ks. Popiełuszki Szymonem
          Niemcem czy z pozbawioną ludzkich uczuć zwolenniczką aborcji i eutanazji
          Szyszkowską??? Bliżej mi do mojego psa niż do tych diablich pomiotów.

Dam ja wam równość...
          • Gość: lubomir Re: Niech żyje Nierówność! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 23:54
            mam kilku znajomych ktorzy maja odmienna orientacje seksualna lecz kiedy
            spytalem jednego z nich czy wybiera sie na parade rownosci odparl jestem geyem
            nie debilem (mieszka ze swoim przyjacielem i sa juz razem 7 lat wiedza o tym
            sasiedzi i przyjaciele wiedza o tym u niego w pracy nikomu powtarzam nikomu
            nie przychodzi na mysl aby go potepiac) i to jest wlasnie rownosc a nie banda
            nacpanych amfetamina polnagich kretynow jadacych na platformach (widzialem taka
            parade w berlinie) mam pytanie: gdybym szedl ulica z moja 7 letnia corka a
            prezydent kaczynski jakims cudem wydalby zgode na parade i moje dziecko by
            zobaczylo to to towarzystwo i zapyta tatusiu kim sa ci ludzie to co ja mam
            powiedziec 7 latkowi wyjasnic jej co to jest homoseksualizm niech mi odpowie
            ktos z obroncow tej calej parady
            • m635 Re: Niech żyje Nierówność! 07.06.05, 00:04
              Gość portalu: lubomir napisał:

> gdybym szedl ulica z moja 7 letnia corka a
              > prezydent kaczynski jakims cudem wydalby zgode na parade i moje dziecko by
              > zobaczylo to to towarzystwo i zapyta tatusiu kim sa ci ludzie to co ja mam
              > powiedziec 7 latkowi

Zgodnie z prawdą - że to chorzy, źli ludzie.
              Nie chodzi mi o ich pociąg seksualny do własnej płci ale o ich walkę z
              chrześcijańskim systemem wartości będącym fundamentem naszej cywilizacji i o
              szerzenie deprawacji. Podobnie określiłbym uczestników ulicznej parady
              heteroseksualnych zwolenników seksu oralnego czy pozycji na jeźdźca.
        • devegas Re: Parada Nierówności? 06.06.05, 23:49
          W przypadku pedofili to mamy do czynienia ze szkodzeniem poprzez swoją odmienność sexualną ( w końcu dzieci na tym cierpią) ale przecież mamy takie mniejszości równie niewinne jak homosexualiści którzy z niejasnych powodów nie manifestują jeszcze swej odmienności i preferencji. Weźmy onanistów, a co z bigamistami?
          • Gość: Trendy Re: Parada Nierówności? IP: *.net.autocom.pl 07.06.05, 00:20
            A co z sado - maso?
            A co z ekshibicjonizmem?
            A co z fetyszyzmem?
            A co z nekrofilią?
            A co z koprolalią?
            A co z nekrofilią?
            Proponuję włączyć odpowiednie Osoby do Parady, bo inaczej będzie niezbyt Równo!
            • Gość: nad wyraz spokojny Re: Parada Nierówności? IP: 62.29.136.* 07.06.05, 10:29
              nie warto drążyć temat odmieńców do gazu !!!!
              • Gość: sluchacz Re: Parada Nierówności? IP: *.visp.energis.pl 07.06.05, 18:57
                a wszystko to w imie chrzescijanskiego przykazania milosci blizniego.
                amen.
                • Gość: Geremek Re: Parada Nierówności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:38
                  Najlepiej jak byśmy jeszcze nadstawiali drugi policzek, albo jeszcze lepiej
                  nadstawiali wam du py co ??
                • Gość: trdd Re: Parada Nierówności? IP: *.net.autocom.pl 07.06.05, 19:42
                  Pierwsze słyszę, że miłość bliżniego wiązać się ma z koniecznością oglądania
                  obscenicznego, niesmacznego, wulgarnego czy wręcz wyuzdanego widowiska.
              • czesdob Re: Parada Nierówności? 07.06.05, 20:38
                W tym miejscu jestem zdecydowanie przeciw - żyć ma prawo każdy!
            • czesdob Re: Parada Nierówności? 07.06.05, 20:36
              Jeżeli chodzi o exhibicjonistów - to chyba nie potrzebują uczestniczyć w paradzie - bo jest ich
              pełen internet (blogi, kamery internetowe, niektórzy "artyści" w TV itd)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka