Gość: kalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:08 zamykają gold fm w Warszawie i Łodzi. Ja żałuję, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodymen Re: gold fm 29.07.05, 12:26 Gość portalu: kalia napisał(a): > zamykają gold fm w Warszawie i Łodzi. Ja żałuję, a wy? Z tego co wiem, jeszcze nie jest to przesądzone. No, chyba że masz najnowsze wieści. A w zamian na tych częstotliwościach co ? Eska Rock, jak w Poznaniu. Trzecia stacja rock (po Rock Radio Mazowsze i Antyradio) to byłoby dość ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Gold Fm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:06 Co to w ogóle za rozgłosnia? Próbowałem coż znależć w internecie, na temat tej stacji(sieci stacji?) i nie ma nic. Nie mają nawet swojej strony. A czym jest radio ,w roku 2005, bez strony internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonzak Re: Gold Fm? IP: *.elsat.net.pl 09.08.05, 00:02 Jakieś informacje w sieci są: www.nadaje.com/Radio_104,4_Gold_FM.html www.nadaje.com/Radio_97,9_GOLD_FM.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonzak Re: Gold Fm? IP: *.elsat.net.pl 09.08.05, 00:03 Jakiś chochlik wtrącił się wcześniej: www.nadaje.com/Radio_104,4_Gold_FM.html www.nadaje.com/Radio_97,9_GOLD_FM.html Odpowiedz Link Zgłoś
lenny-g Re: gold fm 29.07.05, 20:21 Ja tam się cieszę :) Może wreszcie bedzie można posłuchać jakieś ambitniejszej stacji, bo w Łodzi ich za wiele nie ma. Aczkolwiek wolałbym, żeby zamiast Golda zniknęły Złote Przeboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: gold fm IP: *.gizycko.mm.pl 29.07.05, 23:55 7 lipca do KRRiT wplynal wniosek Gold FM o zmiane na Eska Rock Odpowiedz Link Zgłoś
lenny-g Re: gold fm 01.08.05, 13:34 Chyba już "demontują" Golda, dziś leci tylko muzyka. Myślałem, że Eska Rock wejdzie najwcześniej we wrześniu, a tu widzę że może bedziemy ją mieć jeszcze w tym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gery Re: gold fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:21 Rzeczywiście gra tylko muzyka, ale to dlatego, że w miesiącu sierpniu prawie wszyscy prowadzący poszli na urlop. Jestem pewny, że jezeli KRRiTV wyrazi zgodę na zmiane nazwy na drugi dzień w eterze już usłyszymy rocka!!!! Pozdrawiam z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: gold fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:04 proszę napiszcie coś o ramówce tej stacji Odpowiedz Link Zgłoś