atomowy 24.08.05, 07:53 Zdejmijcie Gawryluk, która nie potrafo okiełznać Giertycha! Ten "wali" przed mikrofonem co chce, a panienka, która uważa się za dziennikarkę nie potrafi zadać porządnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fugasek Re: Zdejmijcie Gawryluk IP: *.knc.pl / *.knc.pl 24.08.05, 08:03 Redaktorka GAwryluk nie jest przygotowana do rozmowy. Nerwowy śmiech to nie jest argument w rozmowie z kimkolwiek, tym bardziej w rozmowie z Giertychem. NIEPROFESJONALNOŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Zdejmijcie Gawryluk 24.08.05, 11:00 Przyznać muszę, że też nie jestem w stanie słuchać red. Gawryluk. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Musi byc, jej krwawica robi jako prawica 24.08.05, 11:55 P.S. Co sie dzieje ze Skowrońskim? Ma co jesc? Jak nie, to moze Maleszka sie z nie podzieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Gawryluk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:54 Gawryluk nie jest z dworu medialnego TVP, PR, ZETka, AGORA więc gryzonie ja podgryzają. Jest niezła i obiektywna. Dlaczego ma nie dać się wypowiedzieć Giertychowi. Nie do niej należy cos co kochają dziennikarze z dworu "TVP, PR, ZETka, AGORA " czyli ocena i cenzura ale do słuchacza, telewidza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosty człowiek Re: Gawryluk jest be, od zawsze... IP: *.net.autocom.pl 24.08.05, 13:44 Yes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Gawryluk 24.08.05, 14:14 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Gawryluk nie jest z dworu medialnego TVP, Ej Lelekl! - a ta szczupla, czarna, o plaskiej twarzy bez mimiki, w Wiadomosciach I Programu TVP, albo w Forum to kto? - Może Sobańska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Gawryluk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:32 Pomysl, pomysl to zrozumiesz te dla Ciebie sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Gawryluk 24.08.05, 23:53 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Pomysl, pomysl . Ty bys tylko rozkazywal i razkazywal. Szykujesz sie jak widze na fuehrera falangi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Zdejmijcie Gawryluk IP: 212.87.13.* 24.08.05, 16:22 > Zdejmijcie Gawryluk, która nie potrafo okiełznać Giertycha! > Ten "wali" przed mikrofonem co chce, a panienka, która uważa się za > dziennikarkę nie potrafi zadać porządnych pytań. a co ma "walić" ??? co mu agora każe ? niech "wali" co chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Zdejmijcie Gawryluk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.08.05, 12:11 W porównaniu z bezbarwną Kolendą-Zaleską, Gawryluk jest naprawdę spoko, da się jej słuchać. A że czasem wychodzi z niej blondynka to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
marent48 Kolenda-Zalewska to straszna miernota 30.08.05, 11:46 nie potrafi sie nawet poprawnie wyslowic.Nigdy niezapomne,kiedy podczas rozmowy z giertychem z "Rodziny Adamsow"jakala sie i zalosnie skowyczala w stylu ostatniej kretynki "alz panie posle". Brrr!!!zgroza!!.Jest dla mnie zagatka dlaczego moze prowadzic samodzielnie tak wazny (przynajmnie dla mnie)program. Pani Paradowska to duza klasa i niepospolity umysl. Dlatego waraznie odstaje od reszty naszych dziennikarzy. Mozemy byc z niej naprawde dumni,jest rownierz obecna i zauwazana za granica. to bardzo wazne mozecie mi wierzyc. `´wieczny emigrant´´ Odpowiedz Link Zgłoś
kali301 Re: Zdejmijcie Gawryluk 26.08.05, 14:21 Czy atomowy słyszał o "wolności słowa" i demokracji? Może przydadzą się korepetycje? Nie jestem fanem tej pani, ale "wolności" - tak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moki Re: Zdejmijcie Gawryluk IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:32 Oj, tak! Odpowiedz Link Zgłoś