Dodaj do ulubionych

Mariusz Szczygieł - inteligent

27.07.01, 13:26
Tak czytam sobie jego artykuł w Telewizyjnej - on reklamuje w jawny sposób
swego byłego pracodawcę! Polshit, Polshit, Polshit!
I nie mogę jednego przeżyć, niedawno w wywiadzie powiedział, że zmienił
mentalność ludzi dzięki "na każdy temat", gdy pojechał do mamusi, do
miasteczka, to na pytanie jak ludzie reagują na to, że dwóch chłopców się
spotyka, mamusia odpowiedziała: no coś ty, przecież ludzie oglądają "na każdy
temat"!
Facet w jakim świecie ty żyjesz? Twój program służył do polewki, a mentalność
twoich widzów zmienia ksiądz z ambony, Ci którzy są tolerancyjni w sprawach
sexu, oglądają inne programy.
bez urazy
Obserwuj wątek
    • Gość: trin Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.chello.pl 28.07.01, 00:15
      artykul o amazonkach (o niego chodzi, jak sadze) bardzo glupawy, pan Sz. robi z
      siebie totalnego glupka (choc po na kazdy temat nie musi sie juz starac)
      zachwycajac sie "prawdziwym portretem mlodych ludzi".
      jako przedstawicielka pokolenia 20-latkow oswiadczam: nie mowimy do siebie tak
      jak bohaterowie tego show!
      a pan Sz. coz, panem Sz. zostanie, tylko czemu Gazeta marnuje papier na jego
      wypociny?
      • Gość: hen Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: 156.17.85.* 31.07.01, 14:45
        Mariusz Szczygieł został w Polsce gwiazdą. Czasem się zastanawiam, JAK TO SIĘ
        STAŁO?
      • Gość: jo Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.ciop.waw.pl 22.08.01, 11:08
        ... myslalam, ze ten art. w telewizyjnej to zart, ale przeczytałam do konca.......
    • Gość: mikmik Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 20:51
      nie od dziś wiadomo że Mariusz Sz. jest gejem, tak GAYem gdyby ktos tego
      pierwszego nie zrozumiał.
      Najbardziej mnie śmieszą pojawiające się na jego temat niezobowiązujące
      artykuliki o tym jakie to on kobiety lubi albo z jaką to przyjaciółką jest
      teraz.
      Dlaczego ludzie nie maja odwagi powiedziec światu jak sprawy się maja, a jest
      to przecież tym łatwiejsze im wieksza popularnośc sie ma. Fakt że jestem gejem
      od wielu wielu lat nie przekreśli tego co zrobiłem do tej pory i jakim jestem
      człowiekiem, kolega czy przyjacielem ( chocby miało tu chodzic o pana Sz. )
      • Gość: Hiacynt Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 22:19
        Gość portalu: mikmik napisał(a):

> nie od dziś wiadomo że Mariusz Sz. jest gejem, tak GAYem gdyby ktos tego
        > pierwszego nie zrozumiał.
        > Najbardziej mnie śmieszą pojawiające się na jego temat niezobowiązujące
        > artykuliki o tym jakie to on kobiety lubi albo z jaką to przyjaciółką jest
        > teraz.
        > Dlaczego ludzie nie maja odwagi powiedziec światu jak sprawy się maja, a jest
        > to przecież tym łatwiejsze im wieksza popularnośc sie ma. Fakt że jestem gejem
        > od wielu wielu lat nie przekreśli tego co zrobiłem do tej pory i jakim jestem
        > człowiekiem, kolega czy przyjacielem ( chocby miało tu chodzic o pana Sz. )

Nie wiem czy gej to to samo co pederasta? Jeżeli tak, to wstyd, że pan Szczygieł
        cywilizujący najdziwniejsze ludzkie słabości to ukrywa. Chyba komusza mentalność
        z niego wychodzi, bez urazy dla mentalności. Mógłby wiele dobrego zrobić dla
        współspółkowców (dziwaczne słowo mi się wymyśliło, ale chyba wiadomo o co
        chodzi). Skryty we wstydliwy sposób pan Szczygieł robi się trochę mniej
        wiarygodny.
        • Gość: adox Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 08:58
          o posze, czyś ty z gruszki spadł.
          Tak, GAY czy spolszczone GEJ to znaczy to samo co homoseksualista. Skąd ty
          bierze te pięknopolskie sforułowania rodem komuszej encyklopedii zdrowia :)
      • Gość: Buster Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.*.*.* 19.08.01, 12:40
        Mikmik: oczywistym jest, ze kazdy ma prawo do decydowania o swoim zyciu i
        swojej prywatnosci - dotyczy to rowniez Pana Sz. Jesli jest gejem i nie chce
        tego ujawnic to jest jego sprawa i jego bol, niewygoda zycia w ukryciu. To ze
        sam dokonales "comming outu" nie daje Ci prawa nikogo "wyoutowywac", chocby o
        tej osobie "wszyscy wiedzieli" i byla ona osoba publiczna. Ja, podobnie jak Ty,
        nie ukrywam faktu, ze jestem gejem, ale i sie z nim nie obnosze (oczywiste) i
        jest mi z tym super wygodnie. Tez twierdze, ze "gdyby kazdy gej sie ujawnil, to
        okazaloby sie, ze w KAZDEJ rodzinie jest ktos taki i spoleczenstwo droga
        naturalna zaakceptowaloby nasza orientacje seksualna". To ze tak nie jest, to
        wina tchorzliwych ciotek (miedzy innymi Sz.), no ale to ICH zycie.
        • Gość: mikmik Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.telenergo.pl 20.08.01, 08:58
          TVM, bardzo ładnie to ująłeś
        • Gość: stil Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.klik.poznan.pl 31.08.01, 14:54
          Gość portalu: Buster napisał(a):

> Mikmik: oczywistym jest, ze kazdy ma prawo do decydowania o swoim zyciu i
          > swojej prywatnosci - dotyczy to rowniez Pana Sz. Jesli jest gejem i nie chce
          > tego ujawnic to jest jego sprawa i jego bol, niewygoda zycia w ukryciu. To ze
          > sam dokonales "comming outu" nie daje Ci prawa nikogo "wyoutowywac", chocby o
          > tej osobie "wszyscy wiedzieli" i byla ona osoba publiczna. Ja, podobnie jak Ty,
          >
          > nie ukrywam faktu, ze jestem gejem, ale i sie z nim nie obnosze (oczywiste) i
          > jest mi z tym super wygodnie. Tez twierdze, ze "gdyby kazdy gej sie ujawnil, to
          >
          > okazaloby sie, ze w KAZDEJ rodzinie jest ktos taki i spoleczenstwo droga
          > naturalna zaakceptowaloby nasza orientacje seksualna". To ze tak nie jest, to
          > wina tchorzliwych ciotek (miedzy innymi Sz.), no ale to ICH zycie.

....hola chlopcy! nie za daleko!
          "ma prawo" - pewnie, ze ma!
          ... a co by szanowni koledzy chcieli uslyszec? i w jakiej formie?
          - moze - "to ja M.Sz. - witam panstwa w......., a tak przay okazji - jestem
          gejem"? - tak by to mialo wygladac - czy jak?
          - na glowe poupadaliscie?!
          ...czy panienka z "wiadomosci" po "dzien dobry" tez mowi z kim sypia?
          o ile mi wiadomo to - pan Sz. nigdy i nigdzie oficjalnie nie zaprzeczyl, ze jest
          gejem - czy to wam nie wystarczy/
          ... a moze nie tu was boli , co?

• Gość: stil Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.klik.poznan.pl 31.08.01, 14:54
          Gość portalu: Buster napisał(a):

> Mikmik: oczywistym jest, ze kazdy ma prawo do decydowania o swoim zyciu i
          > swojej prywatnosci - dotyczy to rowniez Pana Sz. Jesli jest gejem i nie chce
          > tego ujawnic to jest jego sprawa i jego bol, niewygoda zycia w ukryciu. To ze
          > sam dokonales "comming outu" nie daje Ci prawa nikogo "wyoutowywac", chocby o
          > tej osobie "wszyscy wiedzieli" i byla ona osoba publiczna. Ja, podobnie jak Ty,
          >
          > nie ukrywam faktu, ze jestem gejem, ale i sie z nim nie obnosze (oczywiste) i
          > jest mi z tym super wygodnie. Tez twierdze, ze "gdyby kazdy gej sie ujawnil, to
          >
          > okazaloby sie, ze w KAZDEJ rodzinie jest ktos taki i spoleczenstwo droga
          > naturalna zaakceptowaloby nasza orientacje seksualna". To ze tak nie jest, to
          > wina tchorzliwych ciotek (miedzy innymi Sz.), no ale to ICH zycie.

....hola chlopcy! nie za daleko!
          "ma prawo" - pewnie, ze ma!
          ... a co by szanowni koledzy chcieli uslyszec? i w jakiej formie?
          - moze - "to ja M.Sz. - witam panstwa w......., a tak przay okazji - jestem
          gejem"? - tak by to mialo wygladac - czy jak?
          - na glowe poupadaliscie?!
          ...czy panienka z "wiadomosci" po "dzien dobry" tez mowi z kim sypia?
          o ile mi wiadomo to - pan Sz. nigdy i nigdzie oficjalnie nie zaprzeczyl, ze jest
          gejem - czy to wam nie wystarczy/
          ... a moze nie tu was boli , co?

• Gość: Tigerek Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 08:52
      a nie wiecie z kim się teraz spotyka Mariusz Sz. tzn z jakim chłopakiem ?
      • Gość: ARTUR Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.skane.se 26.08.01, 02:13
        Gość portalu: Tigerek napisał(a):

> a nie wiecie z kim się teraz spotyka Mariusz Sz. tzn z jakim chłopakiem ?

...A CO TYGRYSKU CHIALBYS SIE ZALAPAC.JA TEZ.

• Gość: Wawa Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 23:00
          Mariusz Szczygieł spotyka się z "mega heteroseksualnym amantem polskiego kina" Pawłem
          Delągiem. (Mega-obłuda!!!)
          • Gość: MICHAL Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.skane.se 27.08.01, 04:27
            Gość portalu: Wawa napisał(a):

> Mariusz Szczygieł spotyka się z "mega heteroseksualnym amantem polskiego kina"
            > Pawłem
            > Delągiem. (Mega-obłuda!!!)
            NIE ROZUMIEM TWOJEGO WPISU.

• Gość: mikmik Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.telenergo.pl 27.08.01, 09:31
              hahaha, dobry tekst :)))
            • Gość: Wawa Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:25
              Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Gość portalu: Wawa napisał(a):
              >
              > > Mariusz Szczygieł spotyka się z "mega heteroseksualnym amantem polskiego k
              > ina"
              > > Pawłem
              > > Delągiem. (Mega-obłuda!!!)
              > NIE ROZUMIEM TWOJEGO WPISU.

Michale!

> To bardzo proste. Mariuszek robi Pawełkowi loda. Potem Pawełek robi loda
              Mariuszkowi. Potem Mariuszek minoderyjnie składając ręcę niczym ministrant pyta w
              swoim "Na każdy temat": "Tak? Naprawdę?... To ja nie wiedziałem, że tak można". W
              tym samym czasie (albo potem) Pawełek gra heteroseksualnego kochanka w mediach.
              Robi to tak przekonywująco, że nie rozumiesz mojego wpisu. Potem znowu robią
              sobie loda.

• szpiro Re: Mariusz Szczygieł - inteligent 30.08.01, 05:05
                Gość portalu: Wawa napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Wawa napisał(a):
                > >
                > > > Mariusz Szczygieł spotyka się z "mega heteroseksualnym amantem polski
                > ego k
                > > ina"
                > > > Pawłem
                > > > Delągiem. (Mega-obłuda!!!)
                > > NIE ROZUMIEM TWOJEGO WPISU.
                >
                > Michale!
                >
                > > To bardzo proste. Mariuszek robi Pawełkowi loda. Potem Pawełek robi loda
                > Mariuszkowi. Potem Mariuszek minoderyjnie składając ręcę niczym ministrant pyta
                > w
                > swoim "Na każdy temat": "Tak? Naprawdę?... To ja nie wiedziałem, że tak można".
                > W
                > tym samym czasie (albo potem) Pawełek gra heteroseksualnego kochanka w mediach.
                >
                > Robi to tak przekonywująco, że nie rozumiesz mojego wpisu. Potem znowu robią
                > sobie loda.

SKAD MASZ PEWNOSC , ZE TAK JEST NAPRAWDE.
                NAPISZ NZ MOJ E-MAIL.
                >

• Gość: XYZ Re: Mariusz Szczygieł - inteligent IP: *.skane.se 27.08.01, 04:54
        Z KIM SIE SPOTYKA MICHAL BAJOR?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka