Dodaj do ulubionych

Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:23
Wg mnie Tomek MIara i Marek Starybrat z Zetki, Paweł Pawelec z Eski i
Sokołowska z Wawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: PP Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 217.11.152.* 30.08.05, 19:40
      Już gdzieś ten temat chyba był. Ale mogę powtórzyć, bo typy mi się nie
      zmieniają (jak i stajce w programatorze): Marek Niedźwiecki i Piotr Baron z
      Trójki, Marzena Chełminiak z Zetki, Grzegorz Kowalczyk ze Złotych Przebojów,
      Alek Rogoziński z Koloru, Michał Figurski z Antyradia i Zygmunt Chajzer z
      Jedynki. Reszty stacji po prostu nie słucham, więc nawet nie wiem, kto jest tam
      w porządku a kto do d*
      • Gość: looks Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.05, 13:19
        Piotr Metz -3ka
        Tomasz Kasprzyk -Antyradio
        Piotr Baron -3ka
      • Gość: Roman101 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 08.12.05, 09:36
        Hear Moyles BBC1
        • Gość: M Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.aster.pl 08.12.05, 11:57
          Scott Mills, Jo Whiley, Anie Mac, Spoony - wszyscy BBC Radio 1
    • michael112 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.11.05, 21:39
      Gość portalu: Gosć napisał(a):

> Wg mnie Tomek MIara i Marek Starybrat z Zetki, Paweł Pawelec z Eski i
      > Sokołowska z Wawy.

Że co? Paweł Pawelec? Jego nie da się słuchać, zresztą dokładne moje zdanie na
      ten temat na stronie:
      www.radiomuzyka.fora.pl/viewtopic.php?t=3
      • Gość: fanK Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:21
        dla mnie - Paweł Turski z Radia PIK
        również Marek Niedzwiecki,Piotr Baron
        • Gość: agnes Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:45
          Piotr "Makak"Szarłacki:)eden z moich [anty] pozytywow
    • theagata Re: Najlepsi prezenterzy radiowi 25.11.05, 23:18
      Oto moi naj ...

1.Tomasz Beksiński (śp) nieodżałowany
      Piotr Szarłacki
      Janusz Kosiński
      Piotr Metz

pzdr.

• zbyszu Marek Niedźwiecki 25.11.05, 23:38
    • Gość: klaudia Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.05, 01:27
      Marek Niedźwiedzki , Piotr Metz , Tomasz Kasprzyk - zdecydowanie.
      • Gość: Stella Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:30
        Piotr Stelmach, Piotr Kordaszewski, Bartek Czarkowski.
        A dawno temu lubiłam Kostrzewę....
        • Gość: JK Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:32
          Wiesław Molak 1PR
          Tadeusz Sznuk 1PR
          Małgorzata Kownacka i Małgorzata Tułowiecka 1PR
          Artur Orzech 3PR
          Marek Niedźwiedzki 3PR
          Wojciech Mann 3PR
          Tomasz Kosiorek BIS PR
    • Gość: tomek Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:12
      Marek Niedźwiedzki, Piotr Metz, Piotr Kaczkowski, Wojciech Mann, Piotr Baron,
      Kuba Strzyczkowski, Marcin Łukawski, Piotr Majewski (radio PiK- za audycję
      Radio Planet i Komet), Artur Andrus, Bartek Czarkowski, Wojciech Klaszcz, Jerzy
      Sosnowski i jeszcze kilku innych, których tu nie wymienię. Pozdrawiam
      serdecznie!!!!
    • Gość: Dmian Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.05, 17:59
      Marek Niedżwiedzki, Piotr Kaczkowski, Tomasz Kasprzyk, Piotr Baron, Marzena
      Chelminiak, Piotr Metz i czasami Michal Figurski(jak jest sam).
      • Gość: radiosłuchacz Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:42
        Marek Miedźwiecki , Piotr Baron , Piotr Kaczkowski ,
        Artur Andrus , Kuba Strzyczkowski , Wojciech Ossowski - gdzie On teraz jest ?
        Tadeusz Sznuk ,
        Zygmunt Chajzer , Anna Skulska , Wojciech Włodarczyk .
        • Gość: and Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 26.11.05, 21:28
          Marek Niedźwiecki
          • Gość: radiosłuchacz Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:59
            i , jeszcze Marcin Łukawski
        • greg_f Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.11.05, 16:45
          Gość portalu: radiosłuchacz napisał(a):

> Wojciech Ossowski - gdzie On teraz jest ?

W nocnej Trójce, w każdy trzeci poniedziałek miesiąca od 2:00 do 4:00.
          • Gość: radiosłuchacz greg_f .... dzięki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:57
            Będę słuchać .
    • Gość: stasiuu Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 10:11
      Nie dopowiem, bo jak oni są na antenie to ja śpię.
    • tomcio6776 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.11.05, 11:46
      Koncówka lat 80-tych w popołudniowym "Zapraszamy do Trójki",najlepsi byli (i do
      tej pory są,tyle że już w prywatnych stacjach TV):Grzegorz Miecugow,Marcin
      Zimoch,Paweł Zegarłowicz.
      • tomcio6776 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.11.05, 11:47
        Co do prywatnych stacji radiowych,to moja ulubienica:Aneta Wrona w warszawskim
        "Kolor"-ze w latach jego świetności czyli 1997-1999
        • Gość: Moon Antyradio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:37
          Figurski, Szarłacki, Sadowy - tej trójki nikt nie przebije
          • Gość: Gosciu Re: Antyradio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 03:38
            Metz,Stelmach,Kaczkowski
            • wiemalenicniepowiem regionalnie na śląsku 08.12.05, 12:40
              słucham kilku rozgłośni dziennie, ale popołudniu leci tylko Katowicka Planeta i
              my favourite prezenerka Dominika Sygiet, ma dziewucha rozbuchany temperament,
              nie przedłuża i nie pieprzy o niczym.
          • theagata Re: Antyradio 10.12.05, 15:00
            Gość portalu: Moon napisał(a):

> Figurski, Szarłacki, Sadowy - tej trójki nikt nie przebije
            >

Przebije! z Antyradia moja czwórka: Makak Kosa JahJah Ostry :)

pzdr.
            • Gość: ;) Re: Antyradio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:11
              hmm Makak to Szarłacki;-)
              • theagata Re: Antyradio 10.12.05, 16:31
                owszem, ale u mnie nr 1.

pzdr.
                • Gość: tonks Re: najlepsi IP: *.cust.tele2.pl 27.12.05, 00:17
                  Kaczkowski i Mann
          • Gość: Igor Re: Antyradio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.05, 02:50
            Skoro mowa o Antyradio , to polecam Tomasza Kasprzyka.
            Bez żadnego ę, ą, hmmmm, eeeee, yyyy itd. Poza tym koleś nie upaja się swoim
            glosem. Krótko zwięźle i na temat.
    • carolina80 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 10.12.05, 14:08
      Marcin Kowalski - PIN
      • Gość: bo bo Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 62.254.164.* 24.12.05, 20:39
        Andrzej Gromala BLUE FM
        • Gość: ;) Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.12.05, 00:08
          Łukasz Basta (Roxy FM Wrocław), Marek Niedźwiedzki, Robert Konatowicz
    • n_nicky Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.12.05, 23:49
      Marek Niedźwiecki

a dawno,dawno temu duet Rock&Sokołowski
    • Gość: qwert Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 26.12.05, 21:03
      Andrzej Szajewski
      Tomek Michniewicz
    • Gość: Gość Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 81.210.22.* 29.12.05, 10:03
      Mariusz Abramowicz
      Jarek Wendrowski
    • theagata Mój subiektywny ranking za rok 2005. 30.12.05, 17:06
      Koniec roku = czas podsumowań.

Antyradio:
      Piotr Makak Szarłacki
      Aleksander Ostrowski
      Janusz Kosiński
      Przemysław Frankowski

Jazzradio:
      Remigiusz Kadelski / Michał Burszta

Trójka:
      Piotr Metz

pzdr.
    • sviruks Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.01.06, 09:38
      Janusz Kosiński, Wojciech Mann, Jan Chojnacki, Piotr Szarłacki, Piotr Kaczkowski
      Kiedyś w 3 program poranny prowadził taki fajny gość, nie pamiętam nazwiska, ale na imię miał Marek (nie Niedźwiecki). A Baron jest denny, mdły do bólu. I ta muzyka - żenada, kiedyś potrafili obudzić człowieka Metallicą...
      Na szczęście jest Antyradio, szkoda że zlikwidowali Rock Radio Śląsk.
      • zbyszu Marek Wiernik 25.01.06, 16:18
        Prowadził też "W tonacji Trójki"
      • Gość: Trójkofan Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.tomaszow.mm.pl 27.01.06, 21:44
        Tan "fajny gość" jak piszesz to na pewno był Marek Wałkuski, który prowadził
        poranne wydanie audycji "Zapraszamy do Trójki". Ach, te poranki z Wałkiem...
    • wojtow Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.01.06, 09:41
      Małgorzata Kościelniak
    • Gość: kromek Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.piotrkow.net.pl 27.01.06, 19:00
      Dla mnie Marcin Cecotka z Radia Piotrków - dowcip i niteligencja na poziomie co
      najmniej krajowym !
      • tomcio6776 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 21:40
        Małgorzata Kościelniak-jest naprawdę OK. W TV,można ją zobaczyć w "TiVi Sekcji"...
        • ledzeppelin3 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 22:04
          Michał Figurski, Aleksander Ostrowski
          • szakal35 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 22:22
            Bardzo dobry jest Paweł Luciński z Radia Gdańsk.
            • Gość: ducat Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:53
              1. Piotr Metz
              2. Darek Maciborek
              3. Robert Konatowicz
              4. Michał Figurski
              5. Tomasz Kasprzyk
              6. Marzena Rogalska
              7. Beata Fiedorow
              8. Przemysław Frankowski
              9. Marcin Jędrych
              10. Marek Wiernik
              • theagata Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 23:06
                Gość portalu: ducat napisał(a):

> 6. Marzena Rogalska

ona chyba jest z tv?

have fun
    • lacamisa Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 14.02.06, 18:59
      Wiktor Brzozowski z Eski i bardzo dawno temu Marzena Rogalska, rewelacja -
      teraz na wizji, wolę jednak słuchać niż oglądać.
      • Gość: Brunatny Robert Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 14:27

Wiktor Brzozowski? Ten piętnastolatek z niekontrolowanym słowotokiem? To
        nieudolne zastępstwo Płotka? Eee... To nie możliwe!
        Wiktorku!- zaprzestań dziecko tej nieudolnej autopromocji!
        Buu! Oj, brzydko... brzydko...
    • Gość: Zetka Starybrat i dawne Radio Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:00
      Marek Starybrat.
      A kiedyś (w 2000-2001 r.) w Radiu Plus był taki tandem w porannej audycji -
      byli cudowni! Niestety, nazwisk nie pamiętam - może ktoś odświeży mi pamięć...?
    • Gość: ewa Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.ztpnet.pl 15.02.06, 16:54
      niejeden chciałby mieć taki słowotok, buuuuuu!!! Baranku.
      • Gość: Brunatny Robert Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 19:20

Ewa, ty pajacyku... (teraz twoja kolej trzynastolatko- uderz we mnie! bądź
        brutalna!)
        • Gość: ewa Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 06:25
          Ty się człowieku lecz, chyba ZBOCZYŁES z tematu - my tutaj o dj-ach, chcesz by
          spełniano twe perwersyjne marzonka? Rozpocznij nowy wątek, może się znajdzie
          jakiś Brutalny jeleń. Pozdrwaiam.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 15.02.06, 22:20
      o.Król
    • Gość: AWAWAWA Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:49
      MACIEK DERLETA Z RADIA XFM(RADIO ŻAK) 100.5 FM KRAKOW
      • Gość: zaq12wsx Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:52
        Skowron, K.Urbaniak, S.Kowalewski, Macibór i Lazar czyli RMF
        oraz Maciek Gaweł ,Figur i Kasprol z Antyradia oraz Marzenka
        Rogalska......szkoda ze nie jej juz w RMF FM
    • Gość: Rabbit999 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.icpnet.pl 18.02.06, 23:45
      Stelmi wiadomo skąd :)
      Pegas, Jaro z Eski Rock
      reszta spływa - yoł
      • Gość: Anulak Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:37
        oczywiscie ze Pawelec - wymiata z rana ze swoja ekipa
        moze jeszcze Jarek Wedrowski ktory tworzy naprawde niezly klimacik
        • Gość: Ed3k Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 23:10
          Dla mnie Jarek zalatuje teatrem średniej klasy. Przemyslany i wyrezyserowany
          dramat podwórkowy miernej klasy, obiazdowe srutu tutu. Zero podniety, a nawet
          zwraca się do zwrotu. Wymioty niewykluczone.

• Gość: asasa Re: Najlepszy (-si) prezenter rad.-MACIEK DERLETA IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 20.02.06, 14:50
            MACIEK DERLETA Z RADIA XFM(RADIO ŻAK) 100.5 FM KRAKOW

KOCHAM GO!!!!!
          • Gość: słuchacz Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 81.210.22.* 21.02.06, 17:21
            ...jesteś w ogromnym błędzie. Jeśli posiadasz słuch a tak należałoby
            przypuszczać, to najpierw wsłuchaj się w głos tego prowadzącego, który jest
            wyjątkowy i wybitnie radiowy.Treści które wygłasza są serdeczne i ciepłe, nawet
            wówczas, gdy humor bądź aura za oknem nie sprzyjają dobrym nastrojom. Jarek
            jest przykładem niezwykłego profesjonalizmu i szacunku dla słuchacza....choćby
            był totalnym dyletantem i gamoniem.Dla niego zawsze słuchacz to jest KTOŚ!
            ukłony Jarku w Twoją stronę.
            • Gość: TenCoSięWsłuchał Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 00:36
              Kiedy nie włączę jest tak samo. Czy Basia jest chora czy zdrowa, Kazik sam w
              domu lub ma imieniny - dla Jarka zawsze jest to piękne i fantastyczne.

Zawsze i wszedzie prezenter plastikowy będzie.
              • theagata Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 24.02.06, 01:02
                Gość portalu: TenCoSięWsłuchał napisał(a):

> Zawsze i wszedzie prezenter plastikowy będzie.

nie zawsze i nie wszędzie.
                posłuchaj audycji Kosy i Makaka w Antyradiu.

have fun
          • Gość: Anulak Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:05
            Dla mnie Jarek zalatuje teatrem średniej klasy. Przemyslany i wyrezyserowany
            dramat podwórkowy miernej klasy, obiazdowe srutu tutu. Zero podniety, a nawet
            zwraca się do zwrotu. Wymioty niewykluczone.
            ------------

dla mnie ty jestes sredniej klasy czlowiekiem, marny krytykancik, amoze
            napiszesz o kims cos pozytywnego, chyba ze nikt poza toba nie jest dobry, ale
            kim ty jestes cieniasie
    • Gość: polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 22:40
      1. Piotr Kaczkowski
      2. Marek Niedźwiecki
      3 Hanna Maria - Giza
      4. Kuba Strzyczkowski
      5 Grzegorz Miecugow ( w porannym paśmie)
      6 Wojciech Mann
      7 Barbara Podmiotko
      8 Janusz Kosiński
      9 Jan Mazur ( z Wrocławia )
      10 Marek Wałkuski
      11 Jerzy Ejsymont ( niestety nie jestem pewna pisowni)
      12 Marek Wiernik
      13 Beata Pawlikowska - jeszcze z PR III
      14 Tadeusz Sznuk
      15 Barbara Marcininiak
      16 Marcin Kydryński
      17 Jan Borkowski
      18 Piotr Baron
      19 Grzegorz Wasowski i Jan CHojnacki
      i wielu wielu innych, których juz pewnie nigdy nie usłyszymy :-(
      • Gość: behemot Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:15
        Gość portalu: polibius napisał(a):
        > 11 Jerzy Ejsymont ( niestety nie jestem pewna pisowni)

A nie Jacek?
        • Gość: polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.06, 20:11
          może... Cóż, Klub Trójki z jego udziałem był jakieś 5 lat temu.. Ciekawe co
          teraz robi.
          • Gość: behemot Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:33
            Prawdopodobnie zasłużona emerytura. Podobnie jak Jan Borkowski. A czy ktoś wie,
            co się dzieje z Edwardem Steinhagenem (Trzy Kwadranse Dawnego Jazzu)?
            • Gość: polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.06, 23:25
              Jeszcze rok temu prowadził on program na Bisce w piątki ok 19. NIestety zmiany
              w BiSce nastąpiły tak szybko, ze nie wiem, kiedy był ostatni program człowieka,
              dzięki któremu poznałam i pokochałam muzykę jazzową. Pewnie poszedł na
              emeryturę, bądź pracuje jakimś lokalnym radio.
              We Wrocławiu audycje jazzowe prowadzi cudowny Janusz Mazur ( ciekawe do kiedy),
              więc mogę sobie choć trochę zrekompensować brak jazzu w trójce.
              Ps fantastyczne kwadransiki jazzowe są też w PR II codziennie od 15.30 do 15.45
              POzdrawiam
              • Gość: behemot Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:41
                Gość portalu: polibius napisał(a):

> Jeszcze rok temu prowadził on program na Bisce w piątki ok 19. NIestety
                zmiany
                > w BiSce nastąpiły tak szybko, ze nie wiem, kiedy był ostatni program
                człowieka,
                >
                > dzięki któremu poznałam i pokochałam muzykę jazzową. Pewnie poszedł na
                > emeryturę, bądź pracuje jakimś lokalnym radio.

Chodziło Ci o J. Borkowskiego, czy E.Steinhagena?
                • polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 24.02.06, 09:16
                  O Edwarda Steinhagena. Jana Borkowskiego nie słyszałam od kiedy zdjęto jego
                  audycję z anteny :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka