Gość: Gosć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:23 Wg mnie Tomek MIara i Marek Starybrat z Zetki, Paweł Pawelec z Eski i Sokołowska z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PP Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 217.11.152.* 30.08.05, 19:40 Już gdzieś ten temat chyba był. Ale mogę powtórzyć, bo typy mi się nie zmieniają (jak i stajce w programatorze): Marek Niedźwiecki i Piotr Baron z Trójki, Marzena Chełminiak z Zetki, Grzegorz Kowalczyk ze Złotych Przebojów, Alek Rogoziński z Koloru, Michał Figurski z Antyradia i Zygmunt Chajzer z Jedynki. Reszty stacji po prostu nie słucham, więc nawet nie wiem, kto jest tam w porządku a kto do d* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looks Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.05, 13:19 Piotr Metz -3ka Tomasz Kasprzyk -Antyradio Piotr Baron -3ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman101 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 08.12.05, 09:36 Hear Moyles BBC1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.aster.pl 08.12.05, 11:57 Scott Mills, Jo Whiley, Anie Mac, Spoony - wszyscy BBC Radio 1 Odpowiedz Link Zgłoś
michael112 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.11.05, 21:39 Gość portalu: Gosć napisał(a): > Wg mnie Tomek MIara i Marek Starybrat z Zetki, Paweł Pawelec z Eski i > Sokołowska z Wawy. Że co? Paweł Pawelec? Jego nie da się słuchać, zresztą dokładne moje zdanie na ten temat na stronie: www.radiomuzyka.fora.pl/viewtopic.php?t=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanK Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:21 dla mnie - Paweł Turski z Radia PIK również Marek Niedzwiecki,Piotr Baron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:45 Piotr "Makak"Szarłacki:)eden z moich [anty] pozytywow Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najlepsi prezenterzy radiowi 25.11.05, 23:18 Oto moi naj ... 1.Tomasz Beksiński (śp) nieodżałowany Piotr Szarłacki Janusz Kosiński Piotr Metz pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.05, 01:27 Marek Niedźwiedzki , Piotr Metz , Tomasz Kasprzyk - zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:30 Piotr Stelmach, Piotr Kordaszewski, Bartek Czarkowski. A dawno temu lubiłam Kostrzewę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:32 Wiesław Molak 1PR Tadeusz Sznuk 1PR Małgorzata Kownacka i Małgorzata Tułowiecka 1PR Artur Orzech 3PR Marek Niedźwiedzki 3PR Wojciech Mann 3PR Tomasz Kosiorek BIS PR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:12 Marek Niedźwiedzki, Piotr Metz, Piotr Kaczkowski, Wojciech Mann, Piotr Baron, Kuba Strzyczkowski, Marcin Łukawski, Piotr Majewski (radio PiK- za audycję Radio Planet i Komet), Artur Andrus, Bartek Czarkowski, Wojciech Klaszcz, Jerzy Sosnowski i jeszcze kilku innych, których tu nie wymienię. Pozdrawiam serdecznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dmian Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.05, 17:59 Marek Niedżwiedzki, Piotr Kaczkowski, Tomasz Kasprzyk, Piotr Baron, Marzena Chelminiak, Piotr Metz i czasami Michal Figurski(jak jest sam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiosłuchacz Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:42 Marek Miedźwiecki , Piotr Baron , Piotr Kaczkowski , Artur Andrus , Kuba Strzyczkowski , Wojciech Ossowski - gdzie On teraz jest ? Tadeusz Sznuk , Zygmunt Chajzer , Anna Skulska , Wojciech Włodarczyk . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 26.11.05, 21:28 Marek Niedźwiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiosłuchacz Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:59 i , jeszcze Marcin Łukawski Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.11.05, 16:45 Gość portalu: radiosłuchacz napisał(a): > Wojciech Ossowski - gdzie On teraz jest ? W nocnej Trójce, w każdy trzeci poniedziałek miesiąca od 2:00 do 4:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiosłuchacz greg_f .... dzięki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:57 Będę słuchać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiuu Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 10:11 Nie dopowiem, bo jak oni są na antenie to ja śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.11.05, 11:46 Koncówka lat 80-tych w popołudniowym "Zapraszamy do Trójki",najlepsi byli (i do tej pory są,tyle że już w prywatnych stacjach TV):Grzegorz Miecugow,Marcin Zimoch,Paweł Zegarłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.11.05, 11:47 Co do prywatnych stacji radiowych,to moja ulubienica:Aneta Wrona w warszawskim "Kolor"-ze w latach jego świetności czyli 1997-1999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Antyradio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:37 Figurski, Szarłacki, Sadowy - tej trójki nikt nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Antyradio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 03:38 Metz,Stelmach,Kaczkowski Odpowiedz Link Zgłoś
wiemalenicniepowiem regionalnie na śląsku 08.12.05, 12:40 słucham kilku rozgłośni dziennie, ale popołudniu leci tylko Katowicka Planeta i my favourite prezenerka Dominika Sygiet, ma dziewucha rozbuchany temperament, nie przedłuża i nie pieprzy o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Antyradio 10.12.05, 15:00 Gość portalu: Moon napisał(a): > Figurski, Szarłacki, Sadowy - tej trójki nikt nie przebije > Przebije! z Antyradia moja czwórka: Makak Kosa JahJah Ostry :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Antyradio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:11 hmm Makak to Szarłacki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Antyradio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.05, 02:50 Skoro mowa o Antyradio , to polecam Tomasza Kasprzyka. Bez żadnego ę, ą, hmmmm, eeeee, yyyy itd. Poza tym koleś nie upaja się swoim glosem. Krótko zwięźle i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 10.12.05, 14:08 Marcin Kowalski - PIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bo Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 62.254.164.* 24.12.05, 20:39 Andrzej Gromala BLUE FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.12.05, 00:08 Łukasz Basta (Roxy FM Wrocław), Marek Niedźwiedzki, Robert Konatowicz Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.12.05, 23:49 Marek Niedźwiecki a dawno,dawno temu duet Rock&Sokołowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 26.12.05, 21:03 Andrzej Szajewski Tomek Michniewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 81.210.22.* 29.12.05, 10:03 Mariusz Abramowicz Jarek Wendrowski Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Mój subiektywny ranking za rok 2005. 30.12.05, 17:06 Koniec roku = czas podsumowań. Antyradio: Piotr Makak Szarłacki Aleksander Ostrowski Janusz Kosiński Przemysław Frankowski Jazzradio: Remigiusz Kadelski / Michał Burszta Trójka: Piotr Metz pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sviruks Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.01.06, 09:38 Janusz Kosiński, Wojciech Mann, Jan Chojnacki, Piotr Szarłacki, Piotr Kaczkowski Kiedyś w 3 program poranny prowadził taki fajny gość, nie pamiętam nazwiska, ale na imię miał Marek (nie Niedźwiecki). A Baron jest denny, mdły do bólu. I ta muzyka - żenada, kiedyś potrafili obudzić człowieka Metallicą... Na szczęście jest Antyradio, szkoda że zlikwidowali Rock Radio Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.tomaszow.mm.pl 27.01.06, 21:44 Tan "fajny gość" jak piszesz to na pewno był Marek Wałkuski, który prowadził poranne wydanie audycji "Zapraszamy do Trójki". Ach, te poranki z Wałkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 25.01.06, 09:41 Małgorzata Kościelniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kromek Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.piotrkow.net.pl 27.01.06, 19:00 Dla mnie Marcin Cecotka z Radia Piotrków - dowcip i niteligencja na poziomie co najmniej krajowym ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 21:40 Małgorzata Kościelniak-jest naprawdę OK. W TV,można ją zobaczyć w "TiVi Sekcji"... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 22:04 Michał Figurski, Aleksander Ostrowski Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 22:22 Bardzo dobry jest Paweł Luciński z Radia Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ducat Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:53 1. Piotr Metz 2. Darek Maciborek 3. Robert Konatowicz 4. Michał Figurski 5. Tomasz Kasprzyk 6. Marzena Rogalska 7. Beata Fiedorow 8. Przemysław Frankowski 9. Marcin Jędrych 10. Marek Wiernik Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 27.01.06, 23:06 Gość portalu: ducat napisał(a): > 6. Marzena Rogalska ona chyba jest z tv? have fun Odpowiedz Link Zgłoś
lacamisa Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 14.02.06, 18:59 Wiktor Brzozowski z Eski i bardzo dawno temu Marzena Rogalska, rewelacja - teraz na wizji, wolę jednak słuchać niż oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 14:27 Wiktor Brzozowski? Ten piętnastolatek z niekontrolowanym słowotokiem? To nieudolne zastępstwo Płotka? Eee... To nie możliwe! Wiktorku!- zaprzestań dziecko tej nieudolnej autopromocji! Buu! Oj, brzydko... brzydko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetka Starybrat i dawne Radio Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:00 Marek Starybrat. A kiedyś (w 2000-2001 r.) w Radiu Plus był taki tandem w porannej audycji - byli cudowni! Niestety, nazwisk nie pamiętam - może ktoś odświeży mi pamięć...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.ztpnet.pl 15.02.06, 16:54 niejeden chciałby mieć taki słowotok, buuuuuu!!! Baranku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 19:20 Ewa, ty pajacyku... (teraz twoja kolej trzynastolatko- uderz we mnie! bądź brutalna!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 06:25 Ty się człowieku lecz, chyba ZBOCZYŁES z tematu - my tutaj o dj-ach, chcesz by spełniano twe perwersyjne marzonka? Rozpocznij nowy wątek, może się znajdzie jakiś Brutalny jeleń. Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 15.02.06, 22:20 o.Król Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWAWAWA Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:49 MACIEK DERLETA Z RADIA XFM(RADIO ŻAK) 100.5 FM KRAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq12wsx Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:52 Skowron, K.Urbaniak, S.Kowalewski, Macibór i Lazar czyli RMF oraz Maciek Gaweł ,Figur i Kasprol z Antyradia oraz Marzenka Rogalska......szkoda ze nie jej juz w RMF FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabbit999 Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.icpnet.pl 18.02.06, 23:45 Stelmi wiadomo skąd :) Pegas, Jaro z Eski Rock reszta spływa - yoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulak Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:37 oczywiscie ze Pawelec - wymiata z rana ze swoja ekipa moze jeszcze Jarek Wedrowski ktory tworzy naprawde niezly klimacik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed3k Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 23:10 Dla mnie Jarek zalatuje teatrem średniej klasy. Przemyslany i wyrezyserowany dramat podwórkowy miernej klasy, obiazdowe srutu tutu. Zero podniety, a nawet zwraca się do zwrotu. Wymioty niewykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasa Re: Najlepszy (-si) prezenter rad.-MACIEK DERLETA IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 20.02.06, 14:50 MACIEK DERLETA Z RADIA XFM(RADIO ŻAK) 100.5 FM KRAKOW KOCHAM GO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: 81.210.22.* 21.02.06, 17:21 ...jesteś w ogromnym błędzie. Jeśli posiadasz słuch a tak należałoby przypuszczać, to najpierw wsłuchaj się w głos tego prowadzącego, który jest wyjątkowy i wybitnie radiowy.Treści które wygłasza są serdeczne i ciepłe, nawet wówczas, gdy humor bądź aura za oknem nie sprzyjają dobrym nastrojom. Jarek jest przykładem niezwykłego profesjonalizmu i szacunku dla słuchacza....choćby był totalnym dyletantem i gamoniem.Dla niego zawsze słuchacz to jest KTOŚ! ukłony Jarku w Twoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TenCoSięWsłuchał Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 00:36 Kiedy nie włączę jest tak samo. Czy Basia jest chora czy zdrowa, Kazik sam w domu lub ma imieniny - dla Jarka zawsze jest to piękne i fantastyczne. Zawsze i wszedzie prezenter plastikowy będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 24.02.06, 01:02 Gość portalu: TenCoSięWsłuchał napisał(a): > Zawsze i wszedzie prezenter plastikowy będzie. nie zawsze i nie wszędzie. posłuchaj audycji Kosy i Makaka w Antyradiu. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulak Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:05 Dla mnie Jarek zalatuje teatrem średniej klasy. Przemyslany i wyrezyserowany dramat podwórkowy miernej klasy, obiazdowe srutu tutu. Zero podniety, a nawet zwraca się do zwrotu. Wymioty niewykluczone. ------------ dla mnie ty jestes sredniej klasy czlowiekiem, marny krytykancik, amoze napiszesz o kims cos pozytywnego, chyba ze nikt poza toba nie jest dobry, ale kim ty jestes cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 22:40 1. Piotr Kaczkowski 2. Marek Niedźwiecki 3 Hanna Maria - Giza 4. Kuba Strzyczkowski 5 Grzegorz Miecugow ( w porannym paśmie) 6 Wojciech Mann 7 Barbara Podmiotko 8 Janusz Kosiński 9 Jan Mazur ( z Wrocławia ) 10 Marek Wałkuski 11 Jerzy Ejsymont ( niestety nie jestem pewna pisowni) 12 Marek Wiernik 13 Beata Pawlikowska - jeszcze z PR III 14 Tadeusz Sznuk 15 Barbara Marcininiak 16 Marcin Kydryński 17 Jan Borkowski 18 Piotr Baron 19 Grzegorz Wasowski i Jan CHojnacki i wielu wielu innych, których juz pewnie nigdy nie usłyszymy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:15 Gość portalu: polibius napisał(a): > 11 Jerzy Ejsymont ( niestety nie jestem pewna pisowni) ________________________________________________________ A nie Jacek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.06, 20:11 może... Cóż, Klub Trójki z jego udziałem był jakieś 5 lat temu.. Ciekawe co teraz robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:33 Prawdopodobnie zasłużona emerytura. Podobnie jak Jan Borkowski. A czy ktoś wie, co się dzieje z Edwardem Steinhagenem (Trzy Kwadranse Dawnego Jazzu)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.06, 23:25 Jeszcze rok temu prowadził on program na Bisce w piątki ok 19. NIestety zmiany w BiSce nastąpiły tak szybko, ze nie wiem, kiedy był ostatni program człowieka, dzięki któremu poznałam i pokochałam muzykę jazzową. Pewnie poszedł na emeryturę, bądź pracuje jakimś lokalnym radio. We Wrocławiu audycje jazzowe prowadzi cudowny Janusz Mazur ( ciekawe do kiedy), więc mogę sobie choć trochę zrekompensować brak jazzu w trójce. Ps fantastyczne kwadransiki jazzowe są też w PR II codziennie od 15.30 do 15.45 POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:41 Gość portalu: polibius napisał(a): > Jeszcze rok temu prowadził on program na Bisce w piątki ok 19. NIestety zmiany > w BiSce nastąpiły tak szybko, ze nie wiem, kiedy był ostatni program człowieka, > > dzięki któremu poznałam i pokochałam muzykę jazzową. Pewnie poszedł na > emeryturę, bądź pracuje jakimś lokalnym radio. Chodziło Ci o J. Borkowskiego, czy E.Steinhagena? Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Najlepszy (-si) prezenterzy radiowi 24.02.06, 09:16 O Edwarda Steinhagena. Jana Borkowskiego nie słyszałam od kiedy zdjęto jego audycję z anteny :-( Odpowiedz Link Zgłoś