Dodaj do ulubionych

Festiwal do bani, ale Doda ma głos

04.09.05, 18:10
Tego tam, znaczy się wzięłem w sobotę wieczorem w łapę piwo i ryż prażony.
Zasiędłem przed teleodbiornikiem i jąłem przełączać z Polska - Austra i nazad,
ale na aż dwa horrory jednocześnie nie byłem gotowy.

Oka nie zmrużyłem do czwartej - polska obrona bardzo słabo pokryła Mandarynę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic do szkoly z powrotem marsz IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 04.09.05, 18:20
      wziąłem ... a nie wzięłem

4 klasa szkoly podstawowej sie kłania

rozumiem, że ludzie nie mowia poprawnie w obcych jezykach

ale , ze swojego nie znają..

hmmm tego nie rozumiem...

smutne
      • Gość: tudana Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 18:22
        Znaczy się "zasiędłem" może być?...
        • Gość: te kibic Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.man.czest.pl 06.09.05, 09:41
          Te kibic polonista, jak nie masz nic ciekawego do powiedzeninia to se troche
          ludzi postrofujesz, nie? A tak na temat, to Sopot jest żałosny, psełdo artyści
          jak nudny Piasek i inni, leja wazeline ile wlezie na wymioty się zbiera. Jesli
          chodzi o Mandarynę, to zawsze tak było jak zdążyłam zauważyć że jak ktoś jest
          niezależny fiansowo od tej kliki wazeliniaży to trzeba go zniszczyć, nie jeden
          raz były tego przykłady. Ludziki sie nie wysilaja w mysleniu jak w polityce tak
          w tym "szoł-biznesie" chłona potulnie co im telewizja podsunie. Smutne to jest.
        • Gość: :-))) Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.cse.put.poznan.pl 06.09.05, 10:11
          :-)) że też niektórzy tak łatwo dają się sprowokować, swoją drogą - śmieszne
      • Gość: kibic01 Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.ipt.aol.com 04.09.05, 18:24
        waw!!!!!,ales mu kurna dolozyl!!!!
        • mike-great [...] 04.09.05, 21:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • mike-great Co robi Doda??? Loda !!! 05.09.05, 21:55
            Co robi Doda??? Loda !!!
            • mike-great Re: Co robi Doda??? Loda !!! 05.09.05, 21:58
              Jakbyście nie wiedzieli, to tak stadion (prawa i lewa strona) przekrzykiwały
              się na meczu - a Majdan w bramce!!! Co za obciach !!!

mike-great napisał:

> Co robi Doda??? Loda !!!
      • Gość: ja Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.09.05, 18:29
        Wielki obrońca polskości a sam co drugą literę z ogonkiem piszesz...
      • z3r0 Re: do szkoly z powrotem marsz 04.09.05, 18:30
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> wziąłem ... a nie wzięłem
        >
        > 4 klasa szkoly podstawowej sie kłania
        >
        > rozumiem, że ludzie nie mowia poprawnie w obcych jezykach
        >
        > ale , ze swojego nie znają..
        >
        > hmmm tego nie rozumiem...
        >
        > smutne

Tego tam, no, no, już jutro idę, zasiędę w ławce i się nauczę.

Dobrze, że nie wzięłem se tej uwagi do serca, co nie. Znów nie spałbym do czwartej.
        • maniek.siekiera to dobrze,że w czasie meczu z Walią nic nie leci;) 04.09.05, 18:47
          ale myślę, że jesli Nałęcz wystąpi w wiadomościach z kolejnym apelem, to horror
          jeszcze przed meczem wywoła ;)
        • Gość: kryl6 Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.chello.pl 05.09.05, 14:35
          Ten tego, powodzenia w szkole, a kibic na trybuny z tą agresją!
        • Gość: puba BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH do szkoly z powrotem marsz IP: *.crowley.pl 05.09.05, 20:12
          z3r0 napisał:

> Gość portalu: kibic napisał(a):
          >
          > > wziąłem ... a nie wzięłem
          > >
          > > 4 klasa szkoly podstawowej sie kłania
          > >
          > > rozumiem, że ludzie nie mowia poprawnie w obcych jezykach
          > >
          > > ale , ze swojego nie znają..
          > >
          > > hmmm tego nie rozumiem...
          > >
          > > smutne
          >
          > Tego tam, no, no, już jutro idę, zasiędę w ławce i się nauczę.
          >
          > Dobrze, że nie wzięłem se tej uwagi do serca, co nie. Znów nie spałbym do
          czwar
          > tej.
          >
          >

Racja,
          od błędów językowych gorszy jest brak poczucia humoru.
          Pozdrawiam walczących z humorem;)
      • Gość: SCYZOR KORONA KIELCE!!! WMOIM SERCU TYLKO ONA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:45
        WIERNI! DUMNI! RAZEM! `SCYZORY`
        • Gość: elvis Re: KORONA KIELCE!!! Spadaj wieśniaku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:09
      • Gość: ruru soncz sie czepiać niech pisze jak chce!!! IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 04.09.05, 18:54
        a pisanie ni jak ma sie do wykształcenia ja jestem profesorem na UJ i mam to
        gdzieś ...
        • Gość: e Re: soncz sie czepiać niech pisze jak chce!!! IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 18:37
          ...gdzie....?
      • Gość: Aker Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 20:12
        Aluzju nie poniał?
      • eeela Re: do szkoly z powrotem marsz 04.09.05, 21:01
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> wziąłem ... a nie wzięłem
        >
        > 4 klasa szkoly podstawowej sie kłania
        >
        > rozumiem, że ludzie nie mowia poprawnie w obcych jezykach
        >
        > ale , ze swojego nie znają..
        >
        > hmmm tego nie rozumiem...
        >
        > smutne

Smutne to są takie przypadki jak ty - nie zauważające nigdzie poczucia humoru :-P
      • Gość: Maciej Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.icpnet.pl 04.09.05, 21:08
        Zdaje się, że kolega najwyraźniej nie zrozumiał zabiegu (świadomego, jak
        mniemam) stylizacji językowej. Ale o tym w szkole jest dopiero w trzeciej
        klasie liceum :-)))
      • Gość: m Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:49
        Jeszcze przy okazji: "Zesrałem", a nie "zesrołem"
        Przyda się to w zyciu, pozdrawiam.
        • belunia5 Re: do szkoly z powrotem marsz 05.09.05, 16:43
          Jejuciu lódzie nie macie inniejszych problemuw,Ja rzem myslala,że ważniejejsza
          jest treść a nie że ync ktoś na pisał wzieł czy wział.Troche trza
          wyluzowac.ńapisz Kibol czy podobala ci sie Doda czy nie i tyle,a nie że tu zara
          z siebie Miodka robi.To tyle ów,jejuciu.
        • Gość: uuuuuuu Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 18:41
          i wszyscy spolem- Z E - S R O - L E M!!!!!!!
      • Gość: RzaDKI GŁUPI JESTEŚ.... IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 05.09.05, 14:16
        JEZUUUUU, POCZUCIE HUMORU W POLSCE ZANIKA. NIE ZAUWAŻYŁEŚ, ŻE KOLEGA
        ŻARTOWAŁ\PRZEŚMIEWAŁ SIĘ ETC? CHYBA NIE. LEPIEJ TY IDŹ DO SZKOŁY. SZKOŁY
        ŻYCIA.... HEH
      • Gość: Piotor Re: do szkoly z powrotem marsz IP: 212.14.58.* 05.09.05, 14:23
        he he bawi mnie już ten brak humoru w narodzie!!!! ale facet dowcipny jezd!!!za
        to kibic żałosny!!!!
      • dr.krisk Nie zalapales..... 05.09.05, 15:37
        Ten post to pastisz i dowcip - nie bierz wszystkich wpisow doslownie!
      • Gość: hematemesis Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.mgh.harvard.edu 05.09.05, 16:36
        ty baranie t byl cytat ze skeczu stad ten jezyk
      • Gość: bardzogruby Re: do szkoly z powrotem marsz IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.05, 17:58
        ech......
      • Gość: kris Re: do szkoly z powrotem marsz IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 19:56
        normalnie nie chwycono, a szkoda. Przeciez tu nie trzeba byc Lotreck`em
    • wmackow Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos 04.09.05, 18:26
      Na festiwal przełączyłem się przypadkiem i wytrzymałem 5 minut. Pech chciał, że
      było to 5 minut Mandaryny. Patrzyłem, słuchałem… i z trudem powstrzymywałem się
      przed schowaniem się pod stół. Dawno nie czułem się tak zażenowany. Po prostu
      koszmar.
      • Gość: yyyyyy Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.netten.pl 04.09.05, 18:29
        Nie chce bronić tego festiwalu, ale redaktorze Sankowski on się jeszcze nie
        zakończył. Wypada chyba poczekać do końca a następnie pisać o całości.
        • Gość: m Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:50
          ja tez nie chcę bronić , ale wychodzi na to, że ten pismak to cw...
          • Gość: m [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:51
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: lena Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:13
        to samo wrazenie.....koszmarrrrrr
      • Gość: Dorota wmackow- tak mam niespodzianke IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 05.09.05, 12:29
        Aby Ci sie nie nudziło to cos miłego dla uchmedia.putfile.com/mandaryna3
        ahhahahah
        • wmackow Re: wmackow- tak mam niespodzianke 07.09.05, 18:32
          Zgrywam wszystkie "piosenki" mandaryny z tej strony i zaczynam nękać znajomych:)
          Nikt nie wytrzymał jak narazie tego wycia dłużej niż 15 sekund ...
          • Gość: Aga Re: wmackow- tak mam niespodzianke IP: *.76.classcom.pl 08.09.05, 10:51
            Macie moze link do video z drugim wystepem Mandaryny, kiedy spiewala hit z
            dawnych lat????
            Musze tego posluchavc i zobaczyc :D
    • Gość: Bolek Re: do kibica IP: *.sympatico.ca 04.09.05, 18:30
      widzisz,bo to bylo dawno-jeszcze za Mikolaja Reja i Jana Kochanowskiego;
      wtedy jeszcze w Polsce wiecej bylo Polakow;
    • Gość: Filip festiwal w Sopocie nigdy nie byl tak nudny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:30
      jak w tym roku.Przede wszystkim denerwowaly ujecia kamery jak w teledysku.Nie
      wspomne milosiernie o Magdzie Molek...Oddajcie festiwal w Sopocie spowrotem do
      TVP 1!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: taa... Re: festiwal w Sopocie nigdy nie byl tak nudny... IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 18:47
        no!
    • Gość: skrzyp polny A O SCORPIONS ZAPOMNIELIŚCIE??? IP: *.icpnet.pl 04.09.05, 18:31
      byli i zagrali najlpiej na festiwalu. o co chodzi??? piszecie, że był Wałęsa.
      ALE WAŁĘSA WYSZEDŁ WŁASNIE PODCZAS ICH KONCERTU !!!!
      • Gość: liza Re: A O SCORPIONS ZAPOMNIELIŚCIE??? IP: *.e-wroc.com 04.09.05, 18:47
        częściowo zgadzam się z redaktorem piszącym ten tekst. dobrze ,że festiwal
        poszedł w inną stronę tylko jak zwykle w wykonaniu Polaków czegos brakuje,
        uważam , że pomysł stylizacji na gale w styl mtv jest ok ale tym razem nie do
        końca wyszło. może w nastepnym roku bedzie lepiej. za to przerywanie koncertu
        rekalmami zle wypadło, rozumiem ze telewizja komercyjna ma swoje prawa ale
        sprawe rekalm mozna inaczej zaltwic; natomiast poziom artystyczny , tu chyba
        sie wiekszosc zgodzi był fatalny, no moze z wyjatkiem kilku osob.
        • Gość: que? Re: A O SCORPIONS ZAPOMNIELIŚCIE??? IP: *.aster.pl 05.09.05, 15:18
          fakt, kilka osób mogłoby się niezgodzić.
        • Gość: je Re: KOMERRAfe!!! IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 18:53
          w ogole jedna wielka bania i juz!
        • Gość: Man Re: A O SCORPIONS ZAPOMNIELIŚCIE??? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 22:37
          Hi Liza,
          mam nadzieje ze znasz sie troche na muzyce i wiesz ze Scorpions jest znany na
          calym swiecie i przyjaz do kraju o marnych tradycjach muzycznych jest dla nas
          zaszczytem
      • Gość: i Re: A O SCORPIONS ZAPOMNIELIŚCIE??? IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 18:50
        troszki sie powalesal i tyle,nie?....
        • Gość: Goscinny Re: A O SCORPIONS ZAPOMNIELIŚCIE??? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 22:50
          Rozjasnij wasc
      • Gość: sluchacz Re: A O SCORPIONS ZAPOMNIELIŚCIE??? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 22:33
        Prawde powiadacie!
        Scorpoins to wielka slawa i nie stac ich aby dac Dupy w Sopocie.
        A co do Walesy to mysle ze chyba lepiej by sie bawil przy kazaczoku
    • gdywit Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos 04.09.05, 18:42
      Dla mnie cały ten festiwal się nie liczy, tylko Scorpions!!! Świetny koncert,
      autentyczna zabawa, nawet starszych widzów.
      No i tradycyjnie beznadziejna prowadząca. Mandaryna ma konkurencję:)))
      • Gość: marian konina Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:47
        szkoda, że nie pojechałem, z tego co czytam na forach, Scorpions spotkali się z
        fanami przed koncertem - fotki, autografy...
    • Gość: tity wszystko co robi TVN jest do bani!!! komercha... IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 04.09.05, 18:58
      oni myślą ze ludzie w polsce są tak głupi jak w ameryce...my chcielibyśmy cos
      na wyższym poziomie...
      • Gość: § Re: wszystko co robi TVN jest do bani!!! komercha IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 18:58
        yeeeeee maaan!!!
    • Gość: rozbawiony Buhhahaha, ale wtopa z tą recenzją. IP: *.crowley.pl 04.09.05, 19:03
      Buhhahaha, ale wtopa z tą recenzją. Cóż to za recenzja , która podsumowuje
      festiwal który się jeszcze nie skończył. Autor pisze: "ledwie kilka momentów,
      dla których warto było wytrwać przed telewizorem te trzy dni" a przecież trzeci
      dzień festiwalu dopiero przed nami! Chyba ten tekst miał być opublikowany
      dopiero jutro :-)
      • Gość: m Re: Buhhahaha, ale wtopa z tą recenzją. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:19
        do rozbawiony:
        Pismak już przed festiwalem pisał, że to kaszana będzie - teraz jeszcze się nie
        skończyło, on już podsumował i czuje się z tym dobrze.
      • Gość: ewik Re: Buhhahaha, ale wtopa z tą recenzją. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:58
        Czy się skończył ,czy nie to i tak wielka porażka,gdyby nie zaproszeni goście
        to nie było by czego słuchać ,no i jedynie Kiljański był dobry. ale go nie
        nagrodzono,szanowne jury nie ma słuchu.
    • Gość: Doda z taśmy Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:07
      Doda z taśmy, za to Mandaryna na żywo.
      Gdyby Doda zaśpiewała na żywo wypadłaby podobnie.
      Ale ona poruszała tylko ustami i pokazała d.u.p.ę. i wy jej uwierzyliście...
      • Gość: m Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:20
        ale pismak tego nie wie, bo.... głupi!
      • Gość: m Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.chello.pl 05.09.05, 00:32
        nie z taśmy tylko na żywo, i nie z taśmy tylko z plabacku się mówi. to, że doda
        potrafi śpiewać to jedyne pozytyne zaskoczenie tego festiwalu....
    • andzik_m Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos 04.09.05, 19:13
      Pierwszy dzień festiwalu w Sopocie wypadł super chodzi mi o drugą część a
      mianowice występ Maryli Rodowicz to jest profesjonalizm. I ja sie świetnie
      bawiłam przed telewizorem jak również publiczność w amfiteatrze. Drugi dzień do
      bani. Przede wszystkim reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy nuda. Nie
      potrzebne były też rozmowy z jury - następne nudy. Wykonawcy też się nie
      popisali chodzi mi o Mandarynę. Pokazała że jednak nie umie śpiewać. Dobrze że
      miała chórek który ją wspomagał chociaż i tak to niewiele pomogło. Ciekawe jak
      wypadnie trzeci dzień w Sopocie czy lepiej niz pozostałe.
      • Gość: que? Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.aster.pl 05.09.05, 15:21
        a ja się pytam: ile razy można słuchać, że maryli żal kolorowych jarmarków?
        przecież ale to już było
    • Gość: Bubu www.ja-pyrdole.da.ru - Zemsta na nauczycielu IP: *.tkdami.pl 04.09.05, 19:35
      Prawdziwa rzeczywistość polskich szkół
      • Gość: rehtur Re: www.ja-pyrdole.da.ru - Zemsta na nauczycielu IP: *.gb.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:16
        O ja WAS smolę same profesory tu piszę...hehehe
    • peter Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos 04.09.05, 19:42
      Który z dotychczasowych festiwali w Sopocie podobał się Panu Sankowskiemu?
      Odnoszę wrażenie, że chyba żaden. W takim razie mam pytanie po o nich pisze. A
      co do ilości reklam radzę porównać ich ilość z galami wspomnianej w tekście MTV.
    • Gość: r MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.rezist.com 04.09.05, 19:42
      wieza.pop.e-wro.pl/1/Mandaryna_Sopot_2005.wmv
      • Gość: em Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.crowley.pl 04.09.05, 19:57
        O! dzięki wielkie! pierwszy raz to widze... cóż można powiedzieć... czuje się
        zażenowany...nie rozumiem po co jej były te schody! Mogła zaśpiewać tylko ten
        swój kawalek- fałszowała bo fałszowała, ale jeszcze przy zagłuszającej muzyce i
        chórkach jeszcze z bólem by to przeszło... ale z tymi schodami to kaplica
        totalna... chociaż sama jest sobie winna to jednak jest mi jej bardzo szkoda...
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:42
          HEHEHEEEHHHEHEHr.. no no.. ale porażka.. przepraszam, zel myślałem, że ta cała
          Mandaryna coś potrafi śpiewać, bo "byle głupka w telewizji by nie pokazywali"
          ale się myliłem!!! NO porażka straszna. Kicz, kicz i jeszcze raz strach!
          • Gość: ,m Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:23
            to jest duzy sukces tego festiwalu - obnażenie mandaryny - jak sie mająć kasę
            można nawet wokalistką zostać - nie umiejąć śpiwać.
            Ale to jest, synki tzw. wolny rynek i niewidzialna ręka handlu:)
            P.S. Sankowski = kretyn.
            • Gość: m Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:03
              errata: Jak się ma kasę to wszystko można, mniej więcej tak miało być.
              Wolny rynek itp polega na tym, że na szczyt dochodzą ci z kasą.
              • panna_z_polskiego_dworku Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! 05.09.05, 02:13
                Nie mieszaj w to wolnego rynku. Po pierwsze watpie czy wytwornie muzyczne w
                Polsce to rzeczywiscie "wolny rynek". Po drugie, gdyby ludzie nie sluchali to i
                kasa by jej nie pomogla.
              • Gość: ed Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.man.czest.pl 06.09.05, 09:58
                Ale własnie ci z kasą , niezależni są zrzucani z tego "szczytu", bo ogólnie to
                bagienko, lizidupy wazelina i tyle, kółko wzajemnej adoracji. I racja ile razy
                można słuchać że Maryli żal kolorowych jarmarków???? można se obejrzeć sopot
                kilka lat wstecz, przyjemniej popatrzeć bo była tam młodsza. A swoja droga
                Marylka też śpiewa z playbacku, bo jak sie troche porusza na scenie to sapie
                jak parowus, że nie słychać jak spiewa.
            • Gość: baga Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.sol.lan / 195.245.226.* 05.09.05, 13:09
              Nie do końca sukces - ona nistety była na drugim miejscu w konkursie
              publiczności.. czy oni tam mieli zatkane uszy ???? dramat.. myślałam że
              publiczność sopocka ma lepszy gust..
            • Gość: ewik Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:02
              Niestety autor artykułu ma rację ,a wy się każdego czepicie ,tylko wy macie
              rację?
        • Gość: iiiiiiiihaha Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:07
          jaaaa cie krece!!!!! mandaryna w margaryne!!truskawa gora!!!!!
      • Gość: :))) Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:07
        Zapodajcie tez ten drugi song,bo nie oglądałam Sopotu i widzę,ze dużo
        straciłam,lubię kabarety:)))

Gość portalu: r napisał(a):

> wieza.pop.e-wro.pl/1/Mandaryna_Sopot_2005.wmv

• evula Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! 05.09.05, 09:03
        O Dżizas.... jakby wypila z litr spirytusu!!! Nie "idzie" tego wysłuchac do
        konca jak Boga kocham
        • Gość: POli drugi kawalek to dopiero mistrzostwo - ma ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:15
          to jest jeszcze super wykonanie!!! W następnym kawałku ... to było mistrzostwo
          świata w fałszu :)
          Swoją drogą super zabieg z tym chórkiem, chociaż trochę ją wytłumił, nie wiem
          czy moje uszy przezylyby to bez tego tlumika :)))
          • Gość: DORIS LUDZIE POSŁUCHAJCIE TEGO!!!!!! IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 05.09.05, 12:43
            TO WAM SIE SPODOBA media.putfile.com/mandaryna3
      • Gość: lupus71 koszmar! Niech zniknie w otchłani żenady na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:30
        Nie wiedziałem, że TVN zapewni aż tak denny poziom!!!!!!!!!
        Kompletna kich i żenada.

Całość wygrała śpiewająca dziwka w towarzystwie alfonsa
        Drugie miejsce jakaś żenada! Kto na to łajno głosował?
        • Gość: heha Re: koszmar! Niech zniknie w otchłani żenady na z IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:11
          TVN To Vielki Nonsens
      • Gość: rysiek Re: MARGARYNA FAŁSZUJE W SOPOCIE - LINK DO VIDEO! IP: *.man.czest.pl 06.09.05, 10:03
        Nie bronie Mandaryny bo ona nie umei śpiewać, ale nie ona jedna ona sama sie do
        tego przyznaje, tylko zauważcie jedną żecz, że coś jest nie tak ogólnie z
        dźwiękiem przy jej wystapieniu?! Ma wyłaczone pogłosy i efekty w mikrofonie,
        czego inni artyści jak PISek Cienieasek nie mieli.... dla mnei to podejrzane
    • Gość: gusia Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.chello.pl 04.09.05, 20:03
      Mołek wracaj do Legnicy. Prowincjonalna koferansjerka, nudne pogaduszki,
      ciężkie poczucie humoru, nie umie sie zachować wobec artystów,
      szczególnie "piękny" zgryz ze Scorpionsami, od których oganiała sie jak od
      muchy! Szanowna Pani, my jesteśmy w Europie, a ty reprezentujesz TVN a nie
      siebie prywatnie. Tragedia!
      • Gość: h Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.dew.pl / *.dew.pl 04.09.05, 20:13
        Tak właśnie. Za to co zrobiła pod koniec występu Scorpionsów powinna po prostu
        wylecieć z pracy. Bez żenady wyrzuciła ich ze sceny. Głupie babsko.
        • Gość: Kayko Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:33
          TAK, zdecydowanie!
        • Gość: lee Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:14
          skorpiona na nia!!!
    • Gość: Sandman Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:20
      Festiwal beznadziejny. TVP dwa tygodnie temu duzo bardziej się postarała. I o
      miasto dookoła też dużo hojniej zadbała. TVN miał tylko pół metra czerwonego
      dywanu do Mandarynki dla swojej warszawki.
      • Gość: rehtur Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.gb.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:23
        Margaryna pokazała co pokazała...w chórkach tło robić a nie brać się za
        śpiewanie...tragedia.
        Co tak wszyscy ELEKTRODY bronią...niby lepsza...fachowcy. Pozdr.
        • Gość: Piotr Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:52
          Chórki????? W chorkach tym bardziej trzeba umiec spiewac. Gwiazda moze sobie
          pozwolic na spiewanie "po sąsiadach" ale chorek nie :) Mandaryna nawet nie
          bardzo "po sąsiedzku" spiewala... Kto ma "windą do nieba"? nie ogladalem Sopotu
          a chetnie sie dowartosciuje sluchajac jak sie (nie) spiewa w Sopocie :D
      • evula Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos 05.09.05, 09:34
        Przepraszam Cie, ale od W-wy wara! TVN to Krakusy jakbys nie wiedzial.
        • Gość: e Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:16
          chyba Kaktusy!..
    • Gość: arbuz Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:26
      jak leci Mołek to ja juz odruchowo zmieniam kanał. Ona to, co zdanie to hihihihi
      i tak na okraglo. Nie wiem z jakiego powodu ona tak ciagle cieszy ryja?
      • Gość: pik Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:18
        hihihihihihihi ni ja ni wim hihih
      • Gość: Deva Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.05, 11:16
        Fakt, mołek ryja cieszyła non stop. Ten wyszczerz! Takiego to chyba nawet Mick
        Jagger nie ma! Moze dostała skurczu albo co? Poziom tej baby mnie dobił, bo
        myslałam, że to miał być taki europejski festiwal , a nie żenujący pokaz
        madrości wiejskich Matołkowej. Doda ma gust panienek z pobocza autostrad, ale
        że ma mocne struny od darcia ryja w realitytv to juz każdy wiedział, żadne
        odkrycie panie Pismak. Za to muszę przyznać, że Margaryna umie tańczyć i
        zrobiła show, jak się wyłączy fonię to całkiem całkiem. Zreszta "śpiewać każdy
        może, trochę lepiej lub troche gorzej, a co komu szkodzi jak co komu
        wychodzi..." Jestem pewna ze z tym kawałkiem Margaryna wygrałaby bursztynowego
        słowika!! Jednogłośnie!
    • Gość: Aker Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 20:33
      Chyba jednak zasłużenie wygrał Piasek, nie sądzicie?
      • Gość: józek Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:42
        Nie sądzimy... on jest bardzo nudny i głos też ma przeciętny... szkoda.. według
        mnie Flinta lepiej śpiewa czy choćby Kiljański.
      • Gość: gugi Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:21
        no nie wiem,morze bylo zdecydowanie lepsze I thing...
    • Gość: obserwatorka Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.telpol.net.pl 04.09.05, 20:37
      brak mi słów! festiwal zszedł na psy skoro o taką prestiżowa nagrodę jak
      Bursztynowy Słowik startuje osoba ktora kompeltnie nie umie śpiewać!! ale coz..
      widać wystarczy miec dużą kasę i nazywac sie np. Wiśniewska a każde drzwi można
      otworzyc..!!! tylko kto kupi jej następną płytę??
      • polak_maly123 >...tylko kto kupi jej następną płytę? (Mandaryny) 04.09.05, 21:05
        Pewnie Lepper z Samogwałtu - już teraz Ich Troje produkuje się na jego spędach
        wyborczych! Łeeeeee...
      • Gość: m Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:27
        jak to kto?
        Najlepiej sprzedającą się płytą w Polsce jest obecnie płyta mandaryny -
        wyprzedza płytę "szalonej żaby"....Żenada.
      • Gość: Wisniewski Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:23
        ja!
    • Gość: Ryba jestem zażenowana.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:18
      Ten festiwal to jakas koszmarna porazka:
      - poziom wykonawcow walczacych o nagrody zenujacy - sytuacje ratowali Ewelina
      Flinta i Krzysztof Klianski...kto wybieral te pseudo-gwiazdy???
      - prowadzacy j.w., czyli rowniez ponizej poziomu przyzwoitowsci... o ile w
      swoich programach wypadaja jeszcze jako tako, o tyle w przypadku wydarzenia
      rangi takiego festiwalu oczekiwaloby sie czegos wiecej...
      - bloki reklamowe - nie do zniesienia....

ale najgorszy jest fakt, ze TVN wygral ten festiwal, poniewaz mial pomysl, zeby
      go odswiezyc.... chcialabym sie dowiedziec ktore z gwiazd maja byc tego
      dowodem: Scorpions, Maryla Rodowicz? a moze Bajm????
      • Gość: m Re: jestem zażenowana.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:33
        Scorpions wypadli dobrze - starzy są, ale grają cały czas na żywo i potrafią to
        robić w przeciwieństwie do tych polskich "gwiazd", które jak się okazuje nawet
        śpiewać nie potrafią, a śpiewają, straszne.
        • Gość: taa... Re: jestem zażenowana.... IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:29
          nie ma jak natiural!scorpionsy wciaz zywe a te laleczki ratuj sie kto moze!!!
          • Gość: Jasnosc Re: jestem zażenowana.... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 23:02
            Hi taa,
            prawde mowicie, Scorpions wciaz wielki,
            ps: zostan przy j.polskim bedzie bezpieczniej
      • Gość: ewik Re: jestem zażenowana.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:04
        Co do tego też się zgodzę -Majewski nadaje sie do swoich programów ale
        konferansjerka - nigdy.
      • Gość: Swiadomy sluchacz Re: jestem zażenowana.... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 22:24
        Hey
        Jesli ci sie Scorpions nie podoba to mozesz isc do remizy
        a tam ci zagraja cos specjalnie dla ciebie
    • Gość: nanook Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: 212.182.102.* 04.09.05, 21:21
      Nie oglądałem jednego ani drugiego, chyba dobrze na tym wyszłem. Nie lubię horrorów.
      • Gość: aseret Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.retsat1.com.pl 04.09.05, 21:42
        muzyka powinna być różna i taka której ludzie chcą słuchać, skoro mandaryna
        zajęła drugie miejsce u pupliczności, więc coś w tym musi być. Nie każdy ma
        genialny słuch ale chciałby posłucać przyjmnej melodii. Kiedy publiczność
        wybrała kandydata na interwizjęto jakoś wypadł, ale nasi znawcy i geniusze robią
        co roku wielką klapę. Jeśli nie podoba im się charakter festiwalu niech nie
        wysylają nikogo.
        • Gość: wks śpiewać każdy może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:05
          śpiewać każdy może, jeden lepiej mandaryna gorzej :D
          ja pie@#$%@& co ta kobieta wyprawia niezły mam ubaw oglądając ten przebój teraz
          na kompie, bo wczoraj jak każdy prawdziwy facet oglądałem mecz a nie jakieś
          dożynki z sopotu
          pozdrawiam tych co wysłali na nią smsy ahahaha cymbały
    • Gość: karczoch Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.09.05, 21:29
      Festiwal przerażająco odrażający!!! I od strony technicznej i "artystycznej".
      Totalne nieprzygotowanie. Przerost formy nad treścią.
      Nudne, niepotrzebne dyskusje po występach, nic nie wnoszące wypowiedzi jurorów,
      mdła konferansjerka, Pani Mołek udająca znajomość angielskiego, zawiódł nawet
      Grzegorz Markowski mylący słowa w Wind Of Change.
      Do tego P.Metz najwyraźniej ogłuszony na czas "śpiewu" niejakiej Mandaryny. Jak
      można to buczenie nazwać śpiewem? I to mówi taki doświadczony dziennikarz!!!
      Mandarynę należy wysłać na dłuuugie lekcje śpiewu a nie utzymywać ją w
      przekonaniu że już potrafi to robić!!
      Ech... ludzie i po co to wszystko?
      • Gość: xxx Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 21:57
        chyba nie sluchales co metz powiedzial. on ja bardzo inteligentnie wysmial ale
        widac nic z tego nie zrozumiales.
      • Gość: y Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:31
        taa...
    • Gość: jup Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:30
      A ja po odsluchaniu kawalka mp3 z mandaryna na playbacku specjalnie przelaczylem sie z meczu na mandarynke. O dzizaz, ja wiele slyszalem juz ale czegos takiego jeszcze nie i to na festiwalu, to tak jak podczas mocno zakrapianej impezy ktos niumiejacy wogule spiewac odwalilby jakies karaoke....no coment, czy ta babka nie zdaje sobie sprawy z braku talentu i niemiejetnosci spiewania, przeceiz to nie grzech, wystarczy tylko niekatowac swoim spiewem innych i zajac sie czyms innym, strzelila gola do wlasnej bramki.
      • Gość: KrzyCho Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:36
        Nie jestem fanem Mandaryny - takie śpiewanie to żenada, ale jak wyjaśnicie
        zajęcie drudiego miejsca w głosowaniu publiczności??
        • Gość: heyah Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 05.09.05, 13:50
          to proste: czerwony przez 24h walil w klawiature komorki i zafundowal zonce 2
          miejsce, przeciez normalni ludzie nie moga byc tak durni:)
        • Gość: si Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:34
          sfingowane...
    • Gość: Mario z Marek Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:40
      Słuchajac Mandaryny wyrwałem sobie wszystkie włosy.Takiego wokalu nie słyszałem
      jak żyję."Gratulacje" dla TVNu!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ach! Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.net.ircam.fr 05.09.05, 19:41
        skoro lubisz byc lysy to super ale dla Tefalenu to co najwyzej nozka w kupalke!
    • Gość: Tom Doda ma głos?? IP: *.softlab.gda.pl 04.09.05, 21:41
      Czyżby autora tekstu sponsorował wydawca Dody?
      • dusia_m Re: Doda ma głos?? 05.09.05, 13:27
        Oj, nie czepiaj się, wszystko jest względne. Np. w porównaniu z Mandaryną śpiewa
        przecież pięknie.
        • Gość: m Re: Doda ma głos?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:40
          doda jest wielkim moralnym zwycięscom, i piękne wpisuje się w niedawne obchody
          pofstania solidarnożci - tam robotnicy łobalili łustruj zninawidzony - tu
          obalona znienawidzona komercja - czystym, pieknym, niemalże niebiańskim śpiwem,
          jakby pieśnią fal bałtyckich we wschodzoncym słońcu i wznosłymi nutami
          sięgającymi nieba - jak żurawie ze stuczni gdańskiej.
          Czy jakoś tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka