yacy 09.09.05, 00:07 Niestety (?) mogłem słuchać tylko zapowiedzi i fragmentu pierwszej piosenki. A co było potem czy się podobało? Bo to co ja słyszałem to się raczej nie różnił od "Reszty"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radiofan Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:33 Wg. mnie dość średnio wypadł. Orzech prowadzi już swój jeden autroski program Tort orzechowy w Radiu dla Ciebie. A pozatym różni się od reszty tym że jest to audycja autorska. Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą 10.09.05, 09:05 Oceniam audycje pozytywnie, nie sa to do konca moje klimaty, wiec trudno mi rozplywac sie w zachwytach. Orzech wybral sporo nieznanych utworow, niekiedy egzotycznych i niedostepnych u nas, z roznych czesci swiata. Przy okazji kazdego z nich byl komentarz, dodane cos osobistego. Muzyka na pewno inna niz w Reszcie, bez dwoch zdan. Posluchamy jak bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobi Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:32 Wczoraj Artur Orzech prezentował muzykę około indyjską. Bardzo ciekawa muzyka, duży plus dla pana Artura. Program jest ciekawy, Orzech interesująca opowiadał o przezentowanych piosenkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapral Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.netten.pl 17.09.05, 08:54 Zaczynałej już watpić w Orzecha. To za sprawą codziennych programów "Orzech i reszta". Codziennie to samo, sztywniactwo i lipa. Okazuje się jednak, że nadal jest bardzo dobry. Audycje autorskie to jednak to, co wielu prezenterom pomaga się pokazać z jak najlepszej strony. Orzechowi bardzo pomogła. Program oceniam bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiofan Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:50 Ktoś kiedyś powiedział że Orzcech jest idealny na popołudniową drzemkę ;-) . No cóż . W codziennym Orzech i reszta mi się też przejadł już . Po pierwsze - musi puszczać muzykę z playlisty , a w Moje miasto nocą wybiera ją sam . W codziennym programie też ma ograniczenia co do ilości i tematyki wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte2x Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą 21.09.05, 14:00 Drodzy Państwo, Skoro wątek toczy się tak długo a Państwa z tygodnia na tydzień przybywa, jako gości forum i jednocześnie słuchaczy programu Pana Orzecha, to śmiem twierdzić, że program jest nie tylko intrygujący ze względu na prowadzącego ale przede wszystkim interesujący i na wysokim poziomie. Pozdrawiam wszystkich:)))) Coż... i to juz dzis:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą 22.09.05, 20:52 Z kazda audycja robi sie coraz ciekawiej. Wczorajsza bardzo mi sie podobala, oby tak dalej! Muzyka jest roznorodna, ciekawy pomysl z watkiem przewodnim. Ciesze sie, ze moze tez wyglosic nieco dluzszy komentarz niz w Reszcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:05 jak i co było wczoraj? nie udało mi się wysłuchać ani kawalątka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte2x Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą 13.10.05, 14:05 wczoraj hm... jak zwykle pieknie:)) roznorodnie i z ciekawego klucza:) scisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapral Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: 80.51.232.* 20.10.05, 08:53 pan orzech wczoraj grał z puszki.......!! hahahah Wczoraj nie prowadził orzecha i reszty, pojawił sie jednak w nocy.... hahahah jeszcze pod koniec programu zapowiedział pojawienie sie kydryńskiego, tymczasem program po północy miał uczoraj owczarek. Takie to oszustwo hahahah Bardzo brzydko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:45 Ale nawet z puszki grał fajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:45 Ale nawet z puszki grał fajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.acn.waw.pl 20.10.05, 20:17 Niedźwiedź we wtorek też grał z puszki i nikt nie wybrzydzał, to Orzechowi też można odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą 27.10.05, 00:22 Dzisiejsza audycja byla bardzo udana. Piekne - glownie meskie - glosy, m.in. David Gray, Tim Bowness, Perry Blake i wyciszona, spokojna muzyka, iscie nocna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.acn.waw.pl 27.10.05, 18:09 Wyrazy uznania dla Pana Artura za wczorajszą audycję. Słuchałam po raz pierwszy, było pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte2x vs 09.10 10.11.05, 17:07 przeciwbolowe piosenki i przeciwbolowa audycja. mila bardzo mila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Orzech, wiatr i deszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:29 Orzech także poszedł za wątkiem tematycznym, i co ciekawe, wszystkie elementy pasowały idealnie, tworząc harmonijną całość i współgrając z klasą prowadzącego. Dla wielbicieli chmurnych nastrojów to była uczta: Placebo, David Bowie ("Wild of tne wind" - przy okazji aż się prosi "Ride the wild wind", ale to przecie nie ten nastrój...), a na koniec mój ulubiony Tom Waits (z teki Toma można było dodać jeszcze choćby "Blow wind blow" czy "November" a i tak by pasowało!). Innymi słowy, ogarnęła mnie (a jest coś takiego?) melancholijna radość. Coraz mniej okazji do takiej przewrotnej radości - aż smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: Orzech, wiatr i deszcz 08.12.05, 15:34 I "E-mailowa wojna" między Warszawą a Łodzią. Słuchałem Orzecha w aucie, wracając z miasta... A padał deszcz....śnieg.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Re: Orzech, wiatr i deszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:42 A u mnie (centrum) stał się cud i przez chwilę nie padało nic - no, może kilka kropel stuknęło o parapet. Ps. Co do "Mimo wszystko", niedługo pewnie wszyscy przyłączą się do krytyki. Nasz ulubiony Selektor nie ma litości, a i w autorskich audycjach nie brakuje zwolenników "zagłaskiwania na śmierć". Nawet nowego, dobrego Kultu... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Więcje, więcej... 08.12.05, 16:02 Można by wymieniac więcej...Kult, Pustki, Komety, Madonna, Hey, itd itd itd A klasyczny przykład to "Somebody Told Me" - The Killers. Nie dośc, ze z rocznym spóźnieniem, to jeszcze zajechane / rozjechane / na eterową śmierc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Re: Więcje, więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:21 "A klasyczny przykład to "Somebody Told Me" - The Killers. Nie dośc, ze z rocznym spóźnieniem, to jeszcze zajechane / rozjechane / na eterową śmierc!" No właściwie racja. Z drugiej strony, sami słuchacze dają do zrozumienia, że chcą tego słuchać: na LP3 piosenka jest jednym z rekordzistów pod względem utrzymywania się w zestawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:59 Ostatnie MMN z Orzechem znowu wielkie i prawie sami "wielcy", m.in. Barry White, Johnny Lee Hooker, itp. A tandetne piosenki (np. Naomi Campbell) dodały kontrastu i rozweseliły całą audycję. Kto słuchał, wie o czym mowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:46 Wczoraj prowadzący powiedział, że "to ostatnia audycja nadana w tym paśmie". Psy Pawłowa znów niecierpliwie czekają... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Moje miasto nocą/dniem?/wcale ? 29.12.05, 22:56 Z tym większą uwaga posłucham za chwilę pana Metza Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Moje miasto nocą/dniem?/wcale ? 29.12.05, 23:25 A może uda się w tym miejscu uszczknąć godzinkę dla plujlisty ,w wersji soft,dla zasypiających?Szkoda,że być może p.Orzech straci swoją jedyną prawdziwie autorską audycję w Trójce.NAsłuchuję dziś zatem końca "Mojego miasta nocą" w wydaniu P.Metza.Ale nia zanosi się chyba na rewolucję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlotte Re: Moje miasto nocą/dniem?/wcale ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:19 to jeszcze nie koniec audycji, Państwo zle dosłyszeli... ostatnia miała być w tamtym roku a jak wiadomo mamy juz nowy 2006 zatem dla wszystkich najlepsze zyczenia:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yacy Re: Moje miasto nocą 05.01.06, 00:27 K U R E K. czyz nie świetny temat audycji muzycznej... dla mnie p. Artur robi coraz lepsze audycje. dzisiejszy zestaw był całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:39 Zgadzam się z tą oceną. Nie słucham Orzecha w dzień, ale w tej audycji naprawdę mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Moje miasto nocą 05.01.06, 13:54 Ale i tak trzeba p.Artura pochwalić:tworząc audycję z muzyką z playlisty,niezbyt ambitną jak na to radio,stara się to robić(o ile to w ogóle możliwe)z klasą.Uspokajający głos,ciekawe wstawki słowne i profesjonalizm.Jest po prostu świetnym i inteligentnym dziennikarzem,sprawdzającym się nawet w tej niewdzięcznej roli.Jego osoba ratuje to,co można w tej audycji jeszcze uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobi Re: Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:30 Zgadzam się w całości. Pan Artur jest świetnym dziennikarzem i prezenterem. Swoją klasę pokazał audycji autorskiej. Z całą pewnością audycja po 13 byłaby lepsza gdy pan Artur miał większą swobodę, niestety obecna dyrekcja realizuje jedną "słuszną" zasadę radia towarzyszącego, gdzie prezenter zapowiada piosenki, albo czyta listy od słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Re: Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:31 "Hej, czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie Hej, czy nie wiecie, nie wasza władza na świecie..." Brawo, Panie Arturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą: dziś od 22.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:09 Wczorajsze wydanie - i znowu święto muzyki. Bob Geldof, David Bowie i inne wielkości - tym razem na temat dni tygodnia. Tym, którzy jeszcze nie słyszeli - serdecznie polecam! Proszę posłuchać, jaką muzykę preferuje osoba na co dzień kojarzona z konferansjerem tandetnych gal, festiwali Eurowizji i Opolem. Oj, chyba go wszyscy trochę krzywdzimy... A ci, którzy znają, pewnie wiedzą, o czym mowa i im nie muszę niczego wyjaśniać. Więc jeszcze raz: środy, Moje Miasto Nocą, godzina 23.00. Do usłyszenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo dobrze Re: Artur Orzech - Moje miasto nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:36 Odpowiedz Link Zgłoś