sana 05.09.02, 19:26 Obserwuje forum i widze ze wszyscy wieszaja psy na Zetce. O co Wam chodzi? Przeciez muzyka w tym radiu niczym sie nie rozni od innych stacji. Za to informacje sa o wiele lepsze! A radio to przeciez nie tylko muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taniej Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: 217.96.37.* 06.09.02, 10:40 no właśnie - nie różni się od innych stacji. kiedyś się wyróżniała i owszem. teraz często trudno zidentyfikować rozgłośnie dopóki nie usłyszy się serwisu. wszędzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.09.02, 10:56 To samo w RMF, Zet-ce, stcjach lokalnych. Teraz dostosowują również Trójkę i Radiostację do wcześniej wypracowanych "lepszych" standardów. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broda Re: Zetka jest OK! Co Wam sie˛ nie podoba? IP: *.chello.pl 06.09.02, 21:56 sana napisa?a: > Obserwuje forum i widze ze wszyscy wieszaja psy na > Zetce. O co Wam chodzi? Wlasnie o to. Zetka z powieszonymi psami kiepsko wyglada. Moze lisy by pomogly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Zetka IP: 149.156.12.* 07.09.02, 08:34 W Zetce slucham tylko Olejnik rano (no bo Pieńkowska w salonie politycznym 3 to żenada, podobnie 7-go dnia tygodnia, zamist już całkiem bezbarwnego śniadania bez Skowrońskiego). Play-lista taka sama jak gdzie indziej albo nawet gorsza. Wygłupy bez sensu na antenie. Zetka zatraciła swoją inteligenckość. No jeszcze jest Weiss. Zetka boi się grać nowości. I grała Ich 3, Shakiry...... ("upalne sranie bez cienia pierdzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
t.kubat Re: Zetka 20.12.02, 22:55 Gość portalu: koliber napisał(a): Zetka zatraciła swoją inteligenckość. No jeszcze jest Weiss. > Zetka boi się grać nowości. > I grała Ich 3, Shakiry...... > ("upalne sranie bez cienia pierdzenia" Fakt, utwierdzasz mnie w przekonaniu o Twojej ponadprzecietnej inteligencji i nadal zawyzonym poziomie radia zet jak na przekroj statystycznych sluchaczy obecnych chociazby na tym forum qbat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Zetka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 13:43 t.kubat napisał: > Gość portalu: koliber napisał(a): > Zetka zatraciła swoją inteligenckość. No jeszcze jest Weiss. > > Zetka boi się grać nowości. > > I grała Ich 3, Shakiry...... > > ("upalne sranie bez cienia pierdzenia" > > Fakt, utwierdzasz mnie w przekonaniu o Twojej > ponadprzecietnej inteligencji i nadal zawyzonym poziomie > radia zet jak na przekroj statystycznych sluchaczy > obecnych chociazby na tym forum > qbat No tak Żakowski zbyt inteligetny, play-lista nieambitna, w lecie: upalne granie bez cienia mówienia, satyrycznie nazwane powyżej, ale Ty nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Żart nie był najwyższych lotów ale adekwatny do poziomu muzycznego Zetki. Zawiodłem się na Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Zetka sretka IP: *.pgnig.pl 11.09.02, 11:11 ciągle te same piosenki - to może dobre dla tych co chcą nauczyc sie angielskiego - wdzierają sie człowiekowi w mózg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: 62.233.167.* 11.09.02, 11:56 A mnie sie nie podoba radio, ktore nadaje muzyke taka, jak kazde inne radio. Bo mi sie ta muzyka nie podoba. Osobiscie Zetki nie slucham, ale nie przeszkadza mi jej obecnosc. Nie podoba mi sie jednak, ze z Trojki robi sie druga Zetke. Zetka ma swoja publicznosc, a Trojka swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: *.marwit.gliwice.pl 11.09.02, 15:34 Moge sie tylko podpisac pod postem Szamana (pozdrowienia :)) Do Zetki nic nie mam - radio rownie bezbarwne jak kazde inne. Ja akurat wole radio w typie dawnej Trojki, ale nie wyobrazam sobie, zeby wszystkie rozglosnie mialy ten styl. Byloby rownie nudno jak teraz, kiedy wszystkie radia sa kopia RMFu. Odpowiedz Link Zgłoś
me.cenas Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 12.09.02, 11:45 Ja mam dość Beaty Pawlikowskiej i jej " Świata według blondynki". Znudziła mnie ta fascynacja Ameryką Południową. Dziwię się dyrekcji Zetki, że pozwala Pawlikowskiej na nużące, wielomiesięczne torturowanie słuchaczy własną pasją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 12.09.02, 12:33 me.cenas napisała: > Ja mam dość Beaty Pawlikowskiej i jej " Świata według blondynki". Ja z wielka przyjemnoscia sluchalem Beaty Pawlikowskiej w Programie III. Znikla z Trojki w jakims momencie. Ktos mi powiedzial, ze przeniosla sie do ZET. Jak nie slucham Zetki, to wlaczylem sie na jej niedzielna audycje. Po kwadransie mialem dosc. Co pare minut a nawet, mialem wrazenie, co pare zdan pojawiala sie pioseneczka nijak nie przystajaca do tematu audycji. Jakos mi to nie pasowalo. Zmienilem stacje i wiecej juz tam nie zagladalem. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.09.02, 12:40 Umówmy się, że radia w typie Zetki i RMF, to rozgłośnie do słuchania podczas jazdy samochodem. Muzyczna sieczka przeplatana średnio pasjonujacymi wiadomościami ze świata polityki. Emocje budzic może jedynie prognoza pogody, szczególnie w okresie letnim. W domu nikt tego nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 12.09.02, 12:46 Gość portalu: NIN napisał(a): > Umówmy się, że radia w typie Zetki i RMF, to rozgłośnie do słuchania podczas > jazdy samochodem. Hm, to moze dlatego tyle wypadkow??? :)) mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumbulak Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: 212.244.197.* 12.09.02, 12:53 Szanowny panie o tajemniczych pseudonimach mk. Obserwuję zwiększoną aktywność pana mk w ostatnich minutach. Należy zwolnić. Trochę się pan zagalopował z tymi wypadkami. Lumbulak Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 20.12.02, 21:19 no nie wiem. ja na przykład słucham. i bardzo lubię to radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 21:48 emusia napisała: > no nie wiem. ja na przykład słucham. i bardzo lubię to radio. De gustibus. Ale nie jesteś chyba specjalnie wyedukowana muzycznie i lubisz jak Ci bzykają słabiutkie przeboiki (Shakiry, J. Lopezy...). Z Zetce można słuchać tylko Weissa i Olejnik. Kiedyś nie wyłączyłem radia po 7 dniu tygodnia. Grali taką kaszanę.... Odpowiedz Link Zgłoś
t.kubat Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 20.12.02, 23:00 Gość portalu: NIN napisał(a): > Umówmy się, że radia w typie Zetki i RMF, to rozgłośnie do słuchania podczas ja > zdy samochodem. nie wiem z kim sie chcesz umawiac ale poza niczym nieskrepowanym tupetem wynikajacym z anonimowosci w sieci moze by jakis argument? cien mysli? Rzucac w przestrzen epitety dla sportu potrafi byle debil Muzyczna sieczka przeplatana średnio pasjonujacymi wiadomościam > i ze świata polityki. radze sieczki poszukac gdzies blizej siebie. na pewno latwiej ja bedzie znalezc Emocje budzic może jedynie prognoza pogody, szczególnie w > okresie letnim. W domu nikt tego nie słucha. dokladnie tak. dlatego ma prawie 20 % sluchlanosci ( zasieg wsrod wszystkich radiosluchaczy ) i przemiennie trzecie lub drigie miejsce w kraju. ale to wszytsko tylko kierowcy na poziomie podstawowy w beretach. skad wiem ? jakis luzak wydal sad w internecie. na pewno wiedzial co pisze, bo nie popisywal sie tylko dla wiekszego efektu... qbat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 13:47 t.kubat napisał: > Gość portalu: NIN napisał(a): > > > Umówmy się, że radia w typie Zetki i RMF, to rozgłośnie > do słuchania podczas ja > > zdy samochodem. NIESTETY TO PRAWDA. > nie wiem z kim sie chcesz umawiac ale poza niczym > nieskrepowanym tupetem wynikajacym z anonimowosci w sieci > moze by jakis argument? cien mysli? Rzucac w przestrzen > epitety dla sportu potrafi byle debil ALE POZIOM. A zasada forum to zasada anonimowości. Dobrowlnie można się przedstawić. Argumentem jest tu niesety zawartość i oferta programowa. > Muzyczna sieczka przeplatana średnio pasjonujacymi > wiadomościam > > i ze świata polityki. > > radze sieczki poszukac gdzies blizej siebie. na pewno > latwiej ja bedzie znalezc NIETETY MUZYCZNA SIECZKA TO NAJPOWAŻNIEJSZY I CELNY ZARZUT. > Emocje budzic może jedynie prognoza pogody, szczególnie w > > okresie letnim. W domu nikt tego nie słucha. > > dokladnie tak. dlatego ma prawie 20 % sluchlanosci ( > zasieg wsrod wszystkich radiosluchaczy ) i przemiennie > trzecie lub drigie miejsce w kraju. ale to wszytsko tylko > kierowcy na poziomie podstawowy w beretach. skad wiem ? > jakis luzak wydal sad w internecie. na pewno wiedzial co > pisze, bo nie popisywal sie tylko dla wiekszego efektu... > qbat SŁUCHALNOŚĆ TO NIE WSZYSTKO. Produkt komercyjny podlega ocenia handlowej (słuchalność) i programowej. A jak łatwo zauważyć oferta programowa i Zetki i RMF obniża się systetmatycznie od kilku lat. I to jest smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: 195.205.139.* 12.09.02, 13:38 Gość portalu: mk napisał(a): > Ja z wielka przyjemnoscia sluchalem Beaty Pawlikowskiej w Programie III. Znikla > z Trojki w jakims momencie. Ktos mi powiedzial, ze przeniosla sie do ZET. Jak > nie slucham Zetki, to wlaczylem sie na jej niedzielna audycje. Po kwadransie > mialem dosc. Ja niestety nigdy nie byłem w stanie wytrzymać audycji pani Pawlikowskiej w Trójce i bardzo się cieszyłem, że jej podziękowano za współpracę. Ale myślę, że do Trujki by świetnie pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: 195.117.149.* 16.09.02, 14:19 a pro pos pani Pawlikowskiej,wracam z a wakacyjnych wojaży i po dwu tygodniowym odpoczynku od Polskiej Telewizji radia i gazet włączam tv i patrze a tam pani Pawlikowska pogode w tvp3 zapodaje brr... nieciekawy widok krzywych ust,wole ja w radiu bo przynajmniej nie widac choc mocno irytuje mnie jej infantylny glos Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 12.09.02, 12:55 mnie się nie podoba właściciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.09.02, 13:10 Fakt z twarzy lalusiowaty (można rzec komercyjny), poza tym zaborczy i przekonany o swojej nieomlności i doskonałości (dotyczy ZET jak również RMF) Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 15.09.02, 12:28 Gość portalu: NIN napisał(a): > Fakt z twarzy lalusiowaty (można rzec komercyjny), poza tym zaborczy i przekona > ny o swojej nieomlności i doskonałości (dotyczy ZET jak również RMF) miałam na myśli eurozet jako właściciela zetki i radiostacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: 149.156.12.* 17.09.02, 22:12 Słuchałem tego badziewia (ZETKI) dzisiaj od 10.00-14.00. Strawny tylko serwis (na dwa głosy- wprawdzie Kuźniar ale wtłoczony w ten debilizm gorszy niż w nowej truujce), oczywiście z podładem muzycznym. O 13.20 Weiss nie w formie przplatany kretyńskimi jinglami. A tak debilna muzyka z komputera (takie artystki ja Shakira, C. Dion...), chyba tylko raz było U2 i REM (w hitach) tak to sama kaszana, do tego reklama, zajawki audycji i tak całą godzinę. RZYGAĆ SIĘ CHCE. Toć nawet już Wrona była lepsza w Truuujce. KATASTROFA. Radio dla półgłówków. W Zetce można już tylko słuchać Olejnik. Jeszcze podobno poranny program jest strawny, ale kudy mu do Wałka czy nawet Balonika (nawet w oprawie tych gównianych jingli w nowej truujce). radio gorsze wypiera lepsze. Trójka się popsuła, ale ponieważ ZETKA i RMF osiągają dno, to ciągle jest od nich lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
t.kubat Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 20.12.02, 23:08 Gość portalu: koliber napisał(a): > Słuchałem tego badziewia (ZETKI) dzisiaj od 10.00-14.00. Masochista! Ale dzielny! Nadamy Ci medal z buraka... > Strawny tylko serwis (na dwa głosy- wprawdzie Kuźniar ale wtłoczony w ten > debilizm gorszy niż w nowej truujce), oczywiście z podładem muzycznym. a gorsze jest tylko posiadanie czosnkowego zapachu z ust i oliwkowego garnituru. Co za zenada! Podklad w serwisach. Za komuny tego nie bylo i ludziom zylo sie i informowalo szczesliwiej... > O 13.20 Weiss nie w formie przplatany kretyńskimi jinglami. > A tak debilna muzyka z komputera (takie artystki ja Shakira, C. Dion...), chyba No fakt, dno. Gdzie Bach lub chocby Mozart. Zamiast skakac po muzycznych gustach od sasa do lasa i grac dla kilku frustratow przekonanych o swojej wyjatkowosci po prostu na podstawie badan komercyjne radio gra to czego chca ludzie. Skandal!!! Powinni grac zestawy dobierane na forum radio i zbankrutowac, ale jak slicznie za to,w zgodzie w pozornie wysokim gustem > > tylko raz było U2 i REM (w hitach) tak to sama kaszana, do tego reklama, fuuuuuuuuJ!!!! REKLAMA!!!! To juz naprawde dno! Po co? w komercyjnym radio? > zajawki audycji i tak całą godzinę. RZYGAĆ SIĘ CHCE. Przez cztery godziny? i ciagle nic? Niezly wynik! Gratulacje! Radio dla półgłówków. i Ci sie nie podoba? > Trójka się popsuła, ale ponieważ ZETKA i RMF > osiągają dno, to ciągle jest od nich lepsza. Warto bylo przebrnac przez to ... by uslyszec z Twoich ust pochwale nowej trojki. Ale tylko po to. qbat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re:Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba?(DO QBATA) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 13:40 t.kubat napisał: > Gość portalu: koliber napisał(a): > > > Słuchałem tego badziewia (ZETKI) dzisiaj od 10.00-14.00. > Masochista! Ale dzielny! Nadamy Ci medal z buraka... BO Byłem gościem i nie wypadało mi zwracaĆ uwagi gospodarzom ani zmieniać fali. A NIESTETY ZWRACAM UWAGE NA TO KOGO, CZEGO KIEDY I GDZIE SŁUCHAM. Jescze są tacy słuchacze. > > Strawny tylko serwis (na dwa głosy- wprawdzie Kuźniar > >ale wtłoczony w ten > > debilizm gorszy niż w nowej truujce), oczywiście z > podładem muzycznym. > > a gorsze jest tylko posiadanie czosnkowego zapachu z ust > i oliwkowego garnituru. Co za zenada! Podklad w > serwisach. Za komuny tego nie bylo i ludziom zylo sie i > informowalo szczesliwiej... BARDZO MERYTORYCZNA ODPOWIEDŹ. Podkład w serwisach w radio komercyjnym to jego sprawa, ale w radio publicznym nie powinno go być. To przykład mcdonaldyzacji i mtvzacji (w złym tego słowa znaczeniu) mediów. Normalnemu człowiekowi przeszkadza to w odbiorze wiadomości. A początkowo w radiach komercyjnych też tego nie było. > > O 13.20 Weiss nie w formie przplatany kretyńskimi jinglami. > > A tak debilna muzyka z komputera (takie artystki ja > Shakira, C. Dion...), chyba > > No fakt, dno. Gdzie Bach lub chocby Mozart. Zamiast > skakac po muzycznych gustach od sasa do lasa i grac dla > kilku frustratow przekonanych o swojej wyjatkowosci po > prostu na podstawie badan komercyjne radio gra to czego > chca ludzie. TU CI TO WYJAŚNIĘ, NA PRZYKŁADZIE ZACZERPNIĘTYM Z KOSIAKA. Tą wypowiedzią zaprzeczasz temu co sądziłem o Twojej inteligencji. Wg Ciebie kasa ponad wszystko. Czyli jeżeli ludzie chcą gwałtów, brutalnego seksu, Big Brotherów, morderstwa na żywo i Tercetu Egzotycznego to trzeba in to dawać. Niech zapomną o Bachu, Mozarcie, Beatlesach, książce, kinie, teatrze. Świetnie. Te badania to kiszka, sam o tym powinieneś wiedziec. Ja tam wolę jak "frustrat" (czyli prezenter muzyczny z prawdziwego zadarzenia) gra mi z różnych półek rzeczy jego zdaniem dobre, niż jak debil albo komputer serwuje mi sieczkę. A badania: weźmy Celine Dion i Tori Amos (przykład). Najpierw się zapytamy kogo chcieliby częściej słuchać ludzie.(Procenty są wymyślone przeze mnie, celem uzmysłowienia pewnego procesu): i mamy 55% C. Dion (bardziej znana) i 45% Tori Amos. Więc częściej gramy Dion rzadziej Tori; robimy kolejne badania i mamy 66% C.D. i 33% T.A., więc przerzucamy Tori na noc a Celine na dzień i mamy w kolejnych badaniach 80% Celiny i 20% Tori. I teraz albo całkiem wyrzucamy Tori albo upychamy ja późną nocą. A że np. artystki pokroju Tori (której można nie lubić, ale jest to jakaś wyrazista i ciekawa postać) mogą być popularne dowodzi przykład LPPrIII. Wprawdzie u Kaczora jest ona nieco nadreprezenowana (ale to wynik z ograniczenia Kaczora w 3). Tori jest tyle samo u Kaczora, tylko Kaczora jest mniej. TO JEST NAPRAWDĘ SMUTNE JAK BYŁY ROCKMANN I PERKUSISTA KOSMETYKI MRS PINKI BOI SIĘ GRAC NOWOŚCI A WSADZA NA PLAY-LISTĘ LOS KETCHUP (tego powinien się wstydzić). A wylansowanie kogoś nie z pierwszych stron gazet jest trudniejsze. Więc radia idą na łatwiznę. A słuchanie na okrągło kilku utworów i wykowawców jest nudne. Uff.. Mam niadzieję Qbacie że tylko udajesz, że nie rozumiesz i nie znasz tych mechanizmów. > Skandal!!! Powinni grac zestawy dobierane na > forum radio i zbankrutowac, ale jak slicznie za to,w > zgodzie w pozornie wysokim gustem TO JEST KWESTIA POGODZENIA. JAKOS DAWNIEJ BYŁO DUŻO DOBREJ MUZYKI W rmf I DUŻO DOBREJ PUBLICySTYKI W ZETCE. ALE ŻAKOWSKI JUŻ WYPADŁ, BO JEST ZA BARDZO INTELEKTUALNY I INTELIGENCKI. > > tylko raz było U2 i REM (w hitach) tak to sama kaszana, > do tego reklama, > > fuuuuuuuuJ!!!! REKLAMA!!!! To juz naprawde dno! Po co? w > komercyjnym radio? DO REKLAMY NIC NIE MAM. NIE ZROZUMIAŁEŚ MOJEJ WYPOWIEDZI. Denerwuje, mnie tylko ustawiczna autoreklama. A to dlatego, żeby wbić się w pamięć słuchających radia nieświadomie jako podładu, by podali tę nazwę w badaniach. > > zajawki audycji i tak całą godzinę. RZYGAĆ SIĘ CHCE. > Przez cztery godziny? i ciagle nic? Niezly wynik! Gratulacje! NO niestety poza sersisem, muzyką, reklamami i zajawkami i autoreklamą nic nie było. TO NIE JEST POWÓD DO CHLUBY. To wmawianie słuchaczom, że tego chcą. > > Radio dla półgłówków. > i Ci sie nie podoba? Ja Tobie nie sugeruję, że powinno Ci sie podobać. Ale jeszcze kilka takich wypowiedzi. Czyżbyś chciał wpaść w łaski Pana Kozyry i powrócić. A w II połowie lat 90-tych nastąpił upadek radia zapoczątkowany przez Agorę, Zetkę i RMF. Ostatnią szansą byłą akcja Skowrońskiego. Tu niestety zawaliła Olejnik (kasa), chociaż jak popatrzyć na zmiany w 3 to może dobrze zrobiła. Kozyra to wyjątkowa kreatura, tyczyński przynajmniej ma do tego dystans (vide wywiad) chociaż badziewi swoje radio systematycznie. Ale utrzymuje Operę, a spółki Eurozet nie stac było na utrzymanie dobrego poziomu radiostacji z Sitą, na któej to polityce z czasem zaczęłaby także zarabiać, może ,mniej ale zawsze. SŁUCHALNOŚC TO NIE WSZYSTKO. > > Trójka się popsuła, ale ponieważ ZETKA i RMF > > osiągają dno, to ciągle jest od nich lepsza. > > Warto bylo przebrnac przez to ... by uslyszec z Twoich > ust pochwale nowej trojki. Ale tylko po to. > qbat To jest pochwała na tle. ALE INNA MIARĄ MUSIMY MIERZYĆ RADIO PUBLICZNE A INNĄ KOMERCYJNE. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 18.09.02, 09:20 Zetka zaczela sie psuc w momencie zmiany nazwy programu Szymoniady na Majewiade, niby to samo ale juz nie to. Od tego czasu niestety bylo coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? 18.09.02, 09:35 Zetka zaczęła się psuć po śmierci jej założyciela Andrzeja Woyciechowskiego, a proces ten nasilił się, kiedy szefem tego radia został pewny siebie, butny Robert Kozyra. W założeniu Woyciechowskiego miało powstać radio ambitne, z bogata publicystyką i informacją oraz dobrą muzyką. Niestety, umarł on przedwcześnie w 1995 roku, miał zaledwie 49 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin chleb Prosba IP: 195.205.114.* 19.09.02, 01:00 Ja chcialbym posluchac Moniki Olejnik. Moglby mi ktos przyblizyc godzine, bo sie w zetce kompletnie nie orientuje, a nie chce sie na cos ambitnego nadziac:) Bo Pienkowska jest nie do zniesienia!!!!!! Prosilem ja w mejlu zeby nie robila krzywdy sobie i nam podejmujac wspolprace z trujka, ale nie posluchla.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby moi drodzy, odczepcie się od RMFu:) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.09.02, 02:20 wybaczcie, ale już nie moge czytać tego "objeżdżania" RMFu. zgoda, nie jest to teraz radio, którym można się ekscytować, ale takie są po prostu gusta większości słuchaczy i do nich należy mieć pretensje...w przeciwieństwie do trujki, RMF nie drenuje mojej kieszeni i, w związku z tym, jestem dla nich wielce wyrozumiały - z tego się utrzymują...poza tym, nie maja łatwo z centralnymi urzędasami i choćby dlatego dochody z reklam mają jeszcze większe znaczenie. dodam, że pierwszy krok w wiadomym, zgubnym dla polskiej radiofonii kierunku nie należał, na pewno, do RMFu. Agora, ZPR i Zetka (tak Zetka ze swoim "upalnym graniem...", które nagle rozciągnęło się na cały rok) były, pod tym względem, pierwsze - RMF tylko się dostosował. jest w RMFie - nawet tym dzisiejszym - pewien plus. na pewno, nie można powiedzieć, że jest stacja salonową. prawda jest taka, że inne stacje czasami zupełnie bezkrytycznie relacjonują wydarzenia z tego bagienka, jakim stał sie nasz sejm. byle politykier coś tam wypoci i juz moze liczyć na czas w Trujce czy Zetce. przy RMFie moge się z tych idiotów przynajmniej pośmiać - nie są tacy ważni. wymienianie tych wszystkich "politycznych salonów" i "rozmów dnia" ,jako przewag intelektualnych Trujki i Zetki, budzi jedynie mój uśmiech. a juz te śniadania z tymi "ważnymi" mlaskającymi i mówiącymi z pełnymi ustami... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJotr Re: moi drodzy, odczepcie się od RMFu:) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 16:16 popieram.Zobaczcie ostatnie reklamy RMF-u.Toż to piękne wyśmiwanie się z naszym politykierów. "...z prawej czarna hołota, z lewej czerwona ,w srodku chamska samoobrona , to człowieka musi ruszyć...". A w zetkach i innych trójkach typowe lizustwo do politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: moi drodzy, odczepcie się od RMFu:) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.09.02, 17:02 Dla mnie polityka w radiu jest istotna. Również wywiady z politykami - a że są tacy jacy są, no to już ich i ich wyborców problem. Eremefu kiedyś słuchałem gdyż mogłem tam usłyszeć dobrą muzykę bez tego nadęcia jakie czasami możne było spotkać w Trójce jeśli chodzi o audycje muzyczne. Ale nie wybaczę eremefowi tego jakich wybitnych artystów promował na bilbordach jakiś czas temu w całym kraju. Niestety, ale Kylie M. czy inna Lopez to schlebianie najniższym gustom muzycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi uuuuuu, wątek ożył po 2 miesiącach IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.12.02, 23:06 Komu karp zaszkodził? Musicie się znowu wyzywać? Koliber - Qbat i odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: uuuuuu, wątek ożył po 2 miesiącach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 23:39 Gość portalu: obi napisał(a): > Komu karp zaszkodził? > > Musicie się znowu wyzywać? Koliber - Qbat i odwrotnie? Tu qbat się uaktywnił odpowiadając na moje dawne posty. Uderz w stół. Ja krytykuję Zetkę a on mnie obraża. Ale odpowiem merytorycznie po świętach. Wesołych Świąt. Jedno do qbta. To, że czegoś chcą ludzie nie oznacza, że to jest dobre. I jeszcze jedno często ludziom się wmawia to co powinni chcieć. Przemyśl to. Najgorsze jest schebianie nienajlepszym gustom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Zetka jest OK! Co Wam się nie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.02, 15:24 gratuluje gustu! Odpowiedz Link Zgłoś