Dodaj do ulubionych

Znowu Katarzyna Stoparczyk

IP: *.gl-jp.digi.pl 01.10.02, 14:14
Niedawno u znajomych uslyszalem Katarzyne Stoparczyk (u mnie o tej porze
slucha sie plyt i kaset, a nie radia). Poczatkowo nie moglem rozpoznac glosu.
Okazalo sie, ze to sama Katarzyna Stoparczyk!! Wyglada na to, ze duzo czasu
spedzila cwiczac wymowe - jest o wiele lepiej (juz nie przestawia sie
jako "Katawyna Ftoparczyk"). Mozliwe jednak, ze tylko mi sie tak zdawalo,
zeby rzetelnie kgos osoadzic trzeba posluchac nieco wiecej.
Ten watek to po to, zeby sobie Laskowski nie myslal, ze tylko krytykowac
umiemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: *.ltk.com.pl 01.10.02, 16:10
      Gość portalu: chemik napisał(a):

> Niedawno u znajomych uslyszalem Katarzyne Stoparczyk

Kto to jest, u diaska, ta Stoparczyk? Mógłby mnie kto oświecić?

> Ten watek to po to, zeby sobie Laskowski nie myslal, ze tylko krytykowac
      > umiemy.

Rozumiem, że to przedstawicielka ekipy nowej derekcji.
      Co ona robi w Trojce?

mk
      • Gość: chemik Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: *.gl-jp.digi.pl 01.10.02, 21:31
        Katarzyna Stoparczyk prowadzi "Zakret kulturalny trUjki". Poczatkowo strasznie
        razila mnie (i nie tylko) potworna wada wymowy. Na ten temat toczyla sie
        zazarta dyskusja. Natomiast Baszka Marcinik twierdzi, ze to bardzo sympatyczna
        i pozyteczna w redakcji osoba. Nie mam powodu, aby pani Baszce nie wierzyc.
        Czepialem sie tylko jej sposobu mowienia.
        • Gość: jarek Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 07:13

> Natomiast Baszka Marcinik twierdzi, ze to bardzo sympatyczna
          > i pozyteczna w redakcji osoba.

Kawę przynosi? śniadankiem się podzieli? :-)))

j.
          • Gość: chemik Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: *.gl-jp.digi.pl 02.10.02, 19:24
            Gość portalu: jarek napisał(a):

> Gość portalu: chemik napisał(a):
            >
            > > Natomiast Baszka Marcinik twierdzi, ze to bardzo sympatyczna
            > > i pozyteczna w redakcji osoba.
            >
            > Kawę przynosi? śniadankiem się podzieli? :-)))
            >
            > j.

I po co ta zlosliwosc? trUjka mi sie nie podoba rownie bardzo jak i tobie, ale
            bez popadania w skrajnosci. A moze pani Stoparczyk potrafi przeprowadzac
            ciekawe rozmowy z ciekawymi ludzmi? To, ze jej wymowa draznila mnie do granic
            wytrzymalosci nie oznacza, ze mam zamiar potepiac cxala osobe. Troche umiaru
            prosze.
            • Gość: jarek Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 00:51

> ..A moze pani Stoparczyk potrafi przeprowadzac
              > ciekawe rozmowy z ciekawymi ludzmi? To, ze jej wymowa draznila mnie do granic
              > wytrzymalosci nie oznacza, ze mam zamiar potepiac cxala osobe. Troche umiaru
              > prosze.

byc może, ale słuchając jej występów kilka razy nie trafiłem na coś o czym
              piszesz. Być może się "wyrobiła" - nie wiem, nie słucham juz - jeśli tak, to
              czemu zaczęła swe radiowe występy będąc mocno "niewyrobioną". Wadę wymowy można
              wybaczyć w radiu pod warunkiem, że wypowiadana treść jest tego warta.

pozdrawiam, złośliwy jarek:-)

PS
              nie potępiam CAŁEJ osoby P. Stoparczyk a tylko jej antenową prezentację,
              pożyteczna możliwe i jest, ale chyba nie w tej roli (przynajmniej dla moich
              uszu), dlatego pozwoliłem sobie na takie domysły.
            • Gość: jarek Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 15:02
              PS
              a przynoszenie kawki to bardzo pożyteczne zajęcie, nawiasem mówiąc:-)
              j.
            • Gość: jarek Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 15:03
              PS
              a przynoszenie kawki to bardzo pożyteczne zajęcie, nawiasem mówiąc:-)
              j.
              • Gość: Janusz Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk IP: 10.40.1.* 03.10.02, 15:07
                Gość portalu: jarek napisał(a):

> PS
                > a przynoszenie kawki to bardzo pożyteczne zajęcie, nawiasem mówiąc:-)
                > j.

Właśnie, chętnie bym się napił. Ach, jak by mi się Pani Kasia przydała.
          • tuhanka Re: Znowu Katarzyna Stoparczyk 03.10.02, 15:23
            Może zajmuje się researchem do MBK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka