Gość: Tofas IP: 217.8.164.* 03.10.02, 08:29 Nie rozumiem, po co inni wykonawcy... Pewno chcą wypłynąć, podpiąć się do Tatu! Mam nadzieję, że nie będę musiał czekać na gwóźdź programu zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: IP: 217.153.22.* 03.10.02, 09:07 moze dlatego, ze jest to wlasnie festiwal dialogu czterech (a nie jednej) kultur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofas Re: IP: 217.8.164.* 03.10.02, 09:38 Gość portalu: miki napisał(a): > moze dlatego, ze jest to wlasnie festiwal dialogu czterech (a nie jednej) kultur No właśnie, nie lepiej zorganizować pojedyncze koncerty w różnych miejscach albo w róźnym czasie? Wtedy każdy mógłby sobie wybierać kultury, które chce podziwiać, i na które ma akurat ochotę. Teraz to taka masówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Am Po koncercie IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.10.02, 00:57 Co sie dzialo na koncercie? Slyszalem, ze mlodzi dali niezle przedstawienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwela Re: Po koncercie IP: *.am.lodz.pl 04.10.02, 17:28 Niezłe przedstawienie.... Dziewczyny nie zachowywały sie wcale bardzo prowokujaco. Owszem, podkreślały, że kochają się i z tym się nie kryją, ale na tym i na zainscenizowanym pocałunku w trakcie "Ja soszła z uma" się skończyło. Dziewczyny zapraszały na scenę pary jednej płci, które nakłaniały do tego, aby się na tej scenie namiętnie pocałowały...Poza tym, przykro to powiedzieć, reszta piosenek Tatu nie dorównuje dwóm najbardziej znanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Po koncercie IP: 213.76.149.* 07.10.02, 14:55 Festiwal Czterech Kultur... No i kulturę rosyjską reprezentowały dwie laleczki (kukiełki), dwa produkty, które mają jedno jedyne zadanie - narobić szumu, wywołać trochę skandalu i... zniknąć za 2-3 lata. Gdybym był Rosjaninem i mój kraj miałoby reprezentować coś takiego (na festiwalu mającym niby jakieś ambicje) spaliłbym się ze wstydu. Czy na podobnych festiwalach Polskę będzie reprezentował teraz zespół Ich Troje, czy może od razu cała rodzina "Kiepskich"? Odpowiedz Link Zgłoś