Dodaj do ulubionych

GRAŻYNO BEKIER WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:32
Ludzie!!!!!!!! Jak mi brakuje głosu rewelacyjnej Grażyny Bekier. Pamietacie
jak ona "przedstawiała" serwis informacyjny w Rmf albo Radio Muzyka Fakty czy
Gdzie diabeł nie może tam...... Prosze o powrót do radia tej
dziennikarki!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bodymen Re: GRAŻYNO BEKIER WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.12.05, 20:12
      grazyna bekier wciąż pracuje w rmf-ie.
      jest tylko na "stołku".
      zajmuje stanowisko dyrektora ds. rozwoju albo coś w tym typie.
      parę m-cy temu pojawiały się w serwisach jej materiały.
      coś w rodzaju dziennikarstwa sledczego.

większość ludzi starwego rmfu robi karierę w tv (głownie tvn), a jeśli zostali
      to nie są już na antenie.
      Np. Paweł Pawlik dyrektoruje w RMF Classic, sołtys jest też panem dyrektorem
      programowym, Smółka też ma jakąś fuchę.......
      Ot życie.
      Z radia krakowskiego powstała machina medialna.....
      • Gość: stary rmfku wróc Re: GRAŻYNO BEKIER WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:43
        troszke szkoda że to pieknie rozwijajace sie radio w pewnym momencie zaczelo
        myslec tylko o kasie, a tych ludzi to ja bym chcial do ich poznej starosci
        sluchac, tak przy okazji skoro wspomniales o nazwiskach to przeciez rewelacyjny
        byl pawlik noca - jaka on magie radia stwarzal w programach po 1:00, a smółka
        niezly jajcarz z inteligentnym dowcipem, sto razy bardziej bym go wolal sluchac
        w pasmie 15 - 18 niegdys jego pasmie POZA ZASIEGIEM niz krzysztofa urbaniaka,
        ktory jest tak nijaki ze powinien juz dawno zniknac z eteru, ale mi to juz
        specjalnie nie przeszkadza bo rmfu prawie nie slucham bo sie po prostu nie da
        sluchac, wiem ze smolka teraz koordynuje praca dziennikarzy przy tworzeniu
        ukrainskiego rmf
    • Gość: bo bo Re: GRAŻYNO BEKIER WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.17.26.* 13.12.05, 17:48
      Ah ta Graza, Graza.
      Nic dwa razy sie nie zdarza.

Jednak popieram, ma dobry glos, zaraz z Paula Michalik.
    • nocospodobnego Re: GRAŻYNO BEKIER WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.05, 06:29
      No prosze, prosze,
      Grażyna Bekier... Jak widac - nie ma rzeczy niemozliwych i Graza tez ma swoich
      starych fanow. Nie byla za bardzo lubiana przez stary staff.Z dziennikami tez
      radziła sobie raczej miernie.

Pamietamy oczywiscie jej slynne teksty:
      - znany angielski piosenkarz. Żorż Miszel
      - pies rasy Rotłajler

he he he
      Moze i dobrze, ze juz nie skrzeczy na tej antenie.......

• Gość: bo bo Re: GRAŻYNO BEKIER WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.254.164.* 24.12.05, 20:49
        nie powiesz ... glos ma fajny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka