zuza1122 30.12.05, 19:18 pod wodzą padre Tadeo idzie nowe,które nas uszczęśliwi napewno.Ukochany poseł Ludwiczek już zapowiada dużą pomoc w przywracaniu normalności dotore Zbig, a co będzie dalej to już mam dreszcze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawicowy_z_wyboru Re: Idzie nowe IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:17 zuza1122 kliniczny przykład ofiary III RP już Jan Zamoyski pisał Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie bynajmniej nie piszę tego by z zuzą1122 polemizować sądzę że nie zrozumie aluzji mam nadzieję że to dziecię jest w mniejszości w młodym pokoleniu inaczej czarno widzę przyszłość naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jka Re: Idzie nowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:42 A inteligencje sie co najwyzej w kamasze wsadzi - nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Idzie nowe 31.12.05, 00:42 Gość portalu: prawicowy_z_wyboru napisał(a): > zuza1122 > kliniczny przykład ofiary III RP > > już Jan Zamoyski pisał > Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie > > bynajmniej nie piszę tego by z zuzą1122 polemizować > sądzę że nie zrozumie aluzji Nikt nie twierdzi ze Twoje plwociny, to polemika. > mam nadzieję że to dziecię jest w mniejszości w młodym pokoleniu > inaczej czarno widzę przyszłość naszego kraju Lepiej se poogladaj zdjecia, i poczytaj forum TOK-FM jak Giertych wychowal Twoich prawicowych ulubiencow z Lodziezy Wszechpolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny_i_Aleksander Re: Idzie nowe IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:29 stoi na straży wiecznie żywych ideałów (ciekawe jakich) jedyny sprawiedliwy męczennik forum dr.szfajcner hmm czy aby nie za mało inwektyw .... może mały spadek formy się przytrafił doktorkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jka Re: Idzie nowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 08:44 takie czasy - niedlugo giertychjugend doktorka wsadzi w kamasze dzieki twoim donosom... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Idzie nowe 31.12.05, 09:25 Gość portalu: jka napisał(a): > takie czasy - niedlugo giertychjugend doktorka wsadzi w kamasze dzieki twoim > donosom... Wszystko wskazuje na to, ze Mlodziez Wszechpolska wlasnie wyprowadza sztandar, czyli zmienia nazwe. Biora przyklad ze swych mentalnych przodkow z PZPR. Swoja droga ten post przyda sie, gdy beda z Wszechpolakami robic porzadek.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Idzie nowe 31.12.05, 09:22 Gość portalu: Fanny_i_Aleksander napisał(a): > stoi na straży > wiecznie żywych ideałów > (ciekawe jakich) > jedyny sprawiedliwy > męczennik forum > dr.szfajcner Nic nie wiesz, nic nie rozumiesz, glupoty opowiadasz. Idz se lepiej na vox posluchac swego tropodbrodkowego idola. > hmm > czy aby nie za mało inwektyw .... > może mały spadek formy się przytrafił doktorkowi Pozom Waszch, wszechpolskich postow za to na stalym, rynsztokowym pozimie. P.S. To juz Wy nie jestescie meczennikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gotterdammerung Re: Idzie nowe IP: *.chello.pl 02.01.06, 16:55 Tak sobie czytam twoje wywody Szwajcner i wzbiera we mnie głęboko humanistyczna troska o bliźniego. Czyżbyś w tym miejscu w ktorym powiniem znajdować sie pewien mocno uzwojony organ zainstalował sobie oponę zimową albo czipa? Ileż można bełkotac o młodzieży weszpolskiej i LPR-rze.Może jeszcze swoim przenikliwym-analitycznym umysłem powiążesz ich ze spadkiem formy Małysza? Oczekuje niecierpliwie kolejnej błyskotliwej analizy. Jesli w porywie maestrii polemicznej chciałbyś mnie zaszufladkować do słuchaczy RM i zwolenników LPR to śpiesze troskliwie donieść że jestem niewierzący a Rydzyka uważam za dotkniętego lekkim niedorozwojem podobnie jak Ciebie. Medice cura te ipsum. Skutecznej kuracji Odpowiedz Link Zgłoś