Dodaj do ulubionych

Witold Laskowski w TOK FM

IP: 80.51.227.* 03.01.06, 13:20
Bardzo to dziwne - dzisiaj w porannej rozmowie w TOK FM prowadzący (chyba
Jarosław Gugała) przedstawiał p. dyrektora jako "Witold Laskowski - Polskie
Radio Program 3", takie samo hasło padło na zakończenie - czyżby panu
dyrektorowi to nie przeszkadzało, że po nachalnym promowaniu "Trójkek",
"Jedynek" itp. ludzie dalej pamiętają PRIII ???
Obserwuj wątek
    • zbyszu Program III w Trojce 03.01.06, 13:55
      A zerknij jeszcze na oficjalnej stronie Trojki do działu "Ludzie". Kilknij na:

a) Bugalskiego (w tle za nim wprawdzie część, ale za to jak pieknego loga)
      b) Cholewiński (znaczek Programu III w pełnej krasie). Swoją drogą - przecież
      pan Jacek nie pracuje już w Trojce. Och, ta strona Trójki :-///
      • Gość: JK Re: Program III w Trojce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:14
        Ale Kostrzewa i Dorota Wojtalczyk zniknęli z "Ludzi 3" :P
    • zbyszu Naczelnik + Asystentka 04.01.06, 01:47
      W. Mann przed chwilą powiedział w "Manniaku po ciemku": "Naczelnik z Asystentką
      znów wyłączyli mi pocztę (...) ale to już niedługo (...) z tego coś moze być..."

Oby! Program Trzeci...
      • Gość: astat Re: Naczelnik + Asystentka IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 04.01.06, 02:47
        Redaktor zawsze _uczciwie_ informuje jest czy nie, no przecież, jeśli słuchasz,
        to wiesz doskonale, o co chodzi z naczelnikiem. Dziś co prawda z panią Kazią
        balował, ale niech tam, nowy rok i karnawał:) Nawet ja Redaktorowi wybaczyłam i
        usprawiedliwiłam naczelnikowe rozpusty, choć jestem chyba ekstremalnym
        przykładem słuchacza, dla którego radio musi być żywe i już.

A co z tego będzie? Jak dobrze pójdzie następny wtorek:)
      • szakal35 Re: Naczelnik + Asystentka 04.01.06, 18:49
        Oby!
    • Gość: radiowiec Re: Witold Laskowski w TOK FM IP: *.echostar.pl 04.01.06, 10:57
      Panu Laskowskiemu za wprowadzenie nowoczesnosci do zapyzialej trojki nalezy sie
      medal i koniec!! honor dla niego, tylko niech sie nie cycka z jedynka i zrobi
      to samo
      • dziedzicznacytadelafinansjery Jasne, niech zrobi! 04.01.06, 11:30
        niech z jedynką zrobi to samo (chociaż tak dużo do sp... tam już nie ma), z
        dwójką również - to wtedy na stryczek pójdę, a abonamentu im nie zapłacę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka