theagata 23.01.06, 19:21 dzisiaj Antyradio 19.00 have fun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: K. Szczuka u T. Kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:41 dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? jak wypadła Kazia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 01:58 prosze blagam powiedzcie mi jak wypadla Kazia Szczuka w audycji tomka kina. niestety mialem mozliwosci jej sluchac.. :( powiedzcie jak to wypadlo! :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: jak wypadła Kazia??? 01.02.06, 09:46 nareszcie był powód słuchania tej audycji. Kazia była boska. to_ była_ jej_ audycja. czasami tylko dopuszczała do głosu T. Kina. najpierw się pysznie po nim przejechała w swoim stylu ;) ale szybko odpuściła i już do końca była łagodna. szkoda? ale i tak było ciekawie. podobało mi się bardzo że opowiadała głównie o swojej działalności pozamedialnej. T. Kin na siłę próbował jej dopasować jakiś "grzech" tylko po to żeby zachować formułę programu ale w tym przypadku to zupełnie nie pasowało. to było bardzo pyszne :) czekam na powtórkę. i innych równie ciekawych gości. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: jak wypadła Kazia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:21 dzieki theagato :) a z tego co mowisz wynika ze w antyradiu sa tez powtorki audycji T.Kina, tak? dobrze zrozumialem? czy to znaczy ze mam szanse uslyszec kiedys te audycje ze Szczuką? pytam bo wiem ze sie znasz na Antyradiu ;) ...have fun... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: jak wypadła Kazia??? 12.02.06, 14:51 Gość portalu: ??? napisał(a): > > czy to znaczy ze mam szanse uslyszec kiedys te audycje ze Szczuką? umówili się na następne spotkanie w przyszłości. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Szczuka, Kin i...teraz np. Portishead 23.01.06, 20:42 Dziękuję. Udało mi się "przebić". Słucham i co jakiś czas prezentuję pełne uzebienie z rozbawienia :-= Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Szczuka, Kin i...teraz np. Portishead 25.01.06, 11:13 Szczuka ma jaja, coby nie mówić... I do Kina wreszcie się trochę przekonałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm a dzis nie ma Kina??? IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: a dzis nie ma Kina??? 25.01.06, 20:50 T. Kin jest chory. teraz jest Makakart z Markiem Kondratem. bardzo dobra audycja. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: a dzis nie ma Kina??? IP: *.aster.pl 25.01.06, 22:10 mam pytanie do theagata.\jestes swietnie poinformowana o wszystkim co dzieje sie w radio 94. pracujesz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: a dzis nie ma Kina??? 25.01.06, 23:09 Kin to pretensjonalny dupek, ale głuchych i ślepych nie brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: a dzis nie ma Kina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:26 a ty nie jesteś _dupek_;-(? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm45 Re: a dzis nie ma Kina??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:51 bardzo lubie go sluchac; nigdy nie mam okazji na wysluchanie calej audycji ale slucham codziennie chocby czesci. mysle ze to jedna z lepszych audycji tzw. radia mowionego. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue7 Re: a dzis nie ma Kina??? 27.01.06, 11:57 lubisz go sluchac?czy ty slyszales wczorajsza audycje? po czyms taki, ja jako wydawca zdjalbym go z anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: a dzis nie ma Kina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:34 Ja nie słuchałam, bo była jakaś cienka aktoreczka z mydlanej opery, która oprócz _śmichów chichów_ nie miała nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: a dzis nie ma Kina??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:23 dlaczego on nie zaprasza znanych ludzi tylko jakis niszowych artystow.bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: a dzis nie ma Kina??? 05.02.06, 23:44 Gość portalu: a napisał(a): > dlaczego on nie zaprasza znanych ludzi zaprosił Marka Kondrata. na szczęście przejął go Makak i była wspaniała audycja. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
roberttel Re: K. Szczuka u T. Kina 16.02.06, 11:06 Kto wczoraj był gościem Kina? słuchałem tylko końcówki i pojawił się tam piękny kobiecy głos, a później makak. usłyszałem tylko jedno zdanie tej pani i chciałbym wiedzieć kto tak pięknie mówił:-) theagata jest chyba dobrze zorientowana, to może ona będzie wiedziała:-) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
anielica31 Re: K. Szczuka u T. Kina 16.02.06, 12:20 to samo pytanie zadal mi dzis rano moj maz.moze napisac do Kina i zapyatc?bo z cala pewnoscia jakas kobieta przy mikrofonie siedziala - chyba ze nam sie przeslyszalo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
roberttel Re: K. Szczuka u T. Kina 16.02.06, 14:54 nikt nie wie? w takim razie musze napisać do Kina i zapytać go, bo nie daje mi to od wczoraj spokoju! jeśli jednak ktoś by wiedział to napiszcie, bo nie wiem czy Kin ma w zwyczaju odpisywać na maile. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: K. Szczuka u T. Kina 16.02.06, 19:23 roberttel napisał: > theagata jest chyba dobrze zorientowana, to może ona będzie wiedziała:-) > dzięki nie wiem. to nie jest moja ulubiona audycja. bardzo rzadko jej słucham. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
roberttel Re: K. Szczuka u T. Kina 17.02.06, 12:51 napisałem do Kina i dostałem jakąś żartobliwą odpowiedź! napisałem więc jeszcze raz: kto to był, bo zależy mi na tej informacji, na co odpowiedzi już nie dostałem. Dlaczego nie szanuje się słuchaczy? Powinienem napisać do jego szefa, żeby przekazał swojemu podwładnemu, że tak się nie robi! Mam nadzieję, że mimo wszystko dostanę tą odpowiedź, bo jestem zirytowany tym! Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: K. Szczuka u T. Kina 17.02.06, 23:14 roberttel napisał: > napisałem do Kina i dostałem jakąś żartobliwą odpowiedź! Tomasz Kin. jaki jest każdy słyszy. have fun -- _____________________ bawimy się bawimy ładnie lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
theagata B. Linda u T. Kina 27.02.06, 19:17 ktoś dopraszał się GWIAZDY;) have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: P. Metz u T. Kina 06.03.06, 22:53 już zawsze Piotr Metz będzie mi się kojarzył z Madonną. przy okazji dwukrotnie wybrzmiała jej radosna twórczość w Antyradiu. mam nadzieję że to się nie powtórzy. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo dobrze Re: K. Szczuka u T. Kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś