Dodaj do ulubionych

DORN musi odejść

31.01.06, 11:31
Zobaczymy teraz na ile Marcinkiewicz ma jaja.
Dorn jest osobiście winny zaniedbań, które doprowadziły do tragedii w
Katowicach co zresztą sam przyznał w wywiadzie dla TVN24.
Ważniejsza dla niego była wymiana SLDowskich wojewodów niż zadbanie o
bezpieczeństwo obywateli pomimo wielu sygnałów o zagrożeniu.

Dorn musi odejść!
Obserwuj wątek
    • Gość: jacuś Re: ipn bu 0777 musi odejść IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.06, 11:59
      Ty jesteś winny tragedii w Chorzowie tak samo jak Dorn.
      -------------------------------------------------------------

Ten numer z katalogu IPN używany jako nick wszystko wyjaśnia.
      Tylko dlaczego się tym tak afiszujesz?
      • ipn_bu_0777 Dorn się sam przyznaje że jest odpowiedzialny 31.01.06, 12:33
        wiadomosci.onet.pl/18049,film.rd?url=/relacje.html
        Sam Dorn przyznaje, że to on odpowiada ze niedopatrzenie w kwestii kontroli!!!
        • Gość: jacuś Re: Dorn się sam przyznaje że jest odpowiedzialny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.06, 12:43
          Nie ośmieszaj się.
          Za zalegający śnieg na dachach hipermarketów odpowiada Dorn, a za papierki na
          chodnikach odpowiada Kaczyński.

Za co Ty odpowiadasz?
          • ipn_bu_0777 Re: Dorn się sam przyznaje że jest odpowiedzialny 31.01.06, 12:57
            No zaraz, moment:
            "czasami władze centralne muszą myśleć za te na dole"
            "gdybym przewidywał (nieprzestrzeganie zaleceń) wysłałbym kontrole"

Ja absolutnie nie twierdze, że władze lokalne nie sa odpowiedzialne za to co
            się stało - przeciwnie. Ale tak samo Dorn wiedząc (a wiedział, w mediach od
            ponad miesiąca donoszą o zawalających się dachach w Polsce i o tragedii w Rosji
            w grudniu - a to powinno być wystarczającym ostrzeżeniem) - jaka jest sytuacja
            w kraju powinien skontrolować coś co jest wyraźnie tykającą bombą. Nie zrobił
            tego bo mu zabrakło wyobraźni i był zajęty czystkami politycznymi w
            administracji publicznej.

Administracja to jego odpowiedzialność NIE moja.

A jeśli chodzi o moją osobę - gdyby min. Dorn, lub ktokolwiek inny teraz
            poprosił to ja bardzo chętnie ZA DARMO pójdę i będę sprzątał dachy
            supermarketów, hal targowych i innych takich.
    • Gość: Czerwiec 14 Re: DORN musi odejść IP: *.iel.waw.pl 31.01.06, 12:00
      (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((-:

Alem się uśmiał!

Ty to poważnie napisałeś?
      Jeżeli tak, to proponuję ci obciążyć Dorna, Marcinkiewicza, Prezydenta i w ogóle
      cały PiS, za to, że dzisiaj jest pochmurno i tu i ówdzie pada marznąca mżawka, a
      oni nic nie zrobili by chmury przegnać znad Polski.
      Człowieku(?) puknij się w czoło nim zasiądziesz do komputera.

P.s.Spójrz też na ten twój drugi "bardzo mądry" wątek.
      • Gość: toyayurek Re: DORN musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:03
        w całości zgadzam się z ibn al agentem 07, bodaj wczoraj w nocy widziałem jak
        Dorn zaiwaniał z taczką pełną śniegu także po moim dachu
        • Gość: MichnicCaritasEst Re: DORN musi odejść IP: 87.206.212.* 31.01.06, 13:42
          teraz jak dojdzie np do spektakularnego morderstwa połączonego z gwałtem na
          staruszcze winny będzie Ziobro i będzi musiał odejśc. Przecież wiedział o
          monitach na temat rosnacej przestepczosci i niedofinansowaniu policji, mógł
          przewidzieć że tego dnia i w tym miejscu będzie przechodziła bezbronna
          staruszka narażona na bestialski atak bandytów i mężnie osłonić ją swoją
          kształtną piersią. Amen
          Debili nie sieją ,sami sie rodzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka