Dodaj do ulubionych

Tymon Tymański pisze sztukę

IP: *.chello.pl 19.02.06, 19:59
rozumiem, że Tymon Tymański nie jest wybitny przez ludzką małostkowość...
Obserwuj wątek
    • Gość: czarli Tymon Tymański niech se lepiej konia zwali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:11
      bo na tym chyba zna sie lepiej
      • Gość: tryg.sk Re: Tymon Tymański IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 20.02.06, 12:20
        Czarli, widzę że kieruje Tobą zazdrośc... Chciałbys też powalić, co?
      • Gość: tymon Re: Tymon Tymański niech se lepiej konia zwali IP: *.chello.pl 22.02.06, 18:21
        Charlie - walę, walę, ale ile można? Skoro człowiek ma natchnienie, trzeba dać
        mu ujście. A co Ty robisz? Widzisz, nawet nie wiem, kim jesteś. Ja się nazywam
        Tymański. A w Internecie dominują tchórzliwe anonimy, nikt nie wie, z kim gada.
        Ja przynajmniej występuję wprost, stary. A krytykować zza węgła, jak dzieciak -
        każdy umie. Napisz sztukę, nagraj płytę - posłuchamy, pogadamy.
        • Gość: czesław miłosz Re: Tymon Tymański niech se lepiej konia zwali IP: 81.21.202.* 23.02.06, 12:08
          tymonie ten charlie na nazwisko ma chaplin
          • Gość: ol'bastard a kiedy 3płyta Miłości z Lesterem co Tymon?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:47
            Czekam!!
            Polski jazz stał się modny, ale wciąż wiele w nim do odkrycia.Modę na jazz czuć
            dziś w Polsce na każdym kroku,wiec wypusc to do cholery albo pojedz na ukraine
            i ja wytłocz co??albo ja ci doloże! ile mam?? styknie!! babcie dam do lombardu!!
            chczesz byc spółdzielnią artystyczną-rezyser,muzyk,literat!!??
            Daj spokoj z tym!!
            Ludzie chcą od Ciebie co im dasz najlepsze,wiec avantyass i noisowe rozmowy w
            czasie koncertow!!
    • Gość: ann Re: Tymon Tymański pisze sztukę IP: *.chello.pl 24.02.06, 16:23
      przypominam, że pan Tymański jest autorem powieści. he he he...
      kto czytał i pamięta tytuł? komu się udała taka sztuczka?
    • Gość: pharlapp Re: Tymon Tymański pisze sztukę IP: *.chello.pl 25.02.06, 00:07
      Tymonie!
      Nie bądź taki nieskromny! Sprzedaję Ci lepszy tytuł. Za friko:
      "U brzegów Tymona".
      • bullowy Re: Tymon Tymański pisze sztukę 26.02.06, 20:31
        Tymon olej tych malutkich palantów,.uj wielki zrobili w porównaniu z
        Tobą.Pozdrawiam i dziękuje za doskonałe utwory :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka