Dodaj do ulubionych

Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna???!!!

IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 10:51
Już od ładnych paru (może nawet parunastu) tygodni w trakcie nocnych audycji
Wojciecha Mann w TrUjce nie działa poczta elektroniczna. Przez cały tydzień
nie ma żadnego problemu a jak tylko przychodzi noc z wtorku na środę to o
północy poczta nagle przestaje działać. Są dwie możliwości, albo Mann nie chce
poczty odbierać (w co nie wierzę, bo zawsze było słychać, że kontakt ze
słuchaczami sprawia mu dużo satysfakcji, zresztą jego komentarze do listów
były zawsza najzabawniejszą częścią jego audycji), albo dyrekcja TrUjki
(zgodnie z moskiewsko-laskowskimi standardami) wyłącza mu pocztę z czystej
złośliwej zemsty za niepokorność (akurat Mann niegdy nie krył swojego
rozczarowania obecnym PR3).
Myślę, że stoi za tym ten mały, śmieszny człowieczek Laskowski i jego
antyTrójkowi towarzysze.
Obserwuj wątek
    • Gość: astat Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.03.06, 12:17
      Spokojnie.
      Nie od parunastu tygodni po pierwsze. Po drugie potem Redaktor był na urlopie.
      Wypoczynkowym:)
      A teraz jest po prostu nagrany i tyle. Szkoda, fakt, ale nie ma co się od razu
      doszukiwać spisku, może tak woli na przykład? Prowadzenie audycji w środku nocy
      nie sadzę, że należy do wymarzonych zajęć człowieka. Ale może się mylę:)

No w każdym razie naczelnik poczty, jak donosi Redaktor, przynajmniej dostarcza
      mu pocztę, więc jak masz potrzebę niezmierną to naprawdę możesz się jakoś
      skontaktować.
      • Gość: td2003 Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 15:09
        Aha, skoro Manniak idzie z taśmy to wszystko jasne.
        Chyba z tym atakiem nieco przesadziłem.

Chociaż z drugiej strony to, w jaki sposób dyrekcja dotychczas traktowała
        trójkową starą gwardię, czyni podobne podejrzenia uzasadnionymi.
    • Gość: Dawid Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:21
      Gość portalu: td2003 napisał(a):

>dyrekcja TrUjki (zgodnie z moskiewsko-laskowskimi standardami) wyłącza mu >pocztę z czystej złośliwej zemsty za niepokorność (akurat Mann niegdy nie krył >swojego rozczarowania obecnym PR3).

Tak, co tydzień o 23.50 przyjeżdzą Laskowski i złośliwie zabiera Mannowi monitor od komputera. Boze, ale niektórzy są bezmyślni...
      • amk64 Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? 01.03.06, 12:38
        Nie ma czasu na nocne programy, bo musi kręcić kolejne "Dzieci-śmieci", albo
        "Szansę na łupież" z Papa Dance i Kombi. Prawdziwa kasa leży na Woronicza :)))
        • Gość: bluesmanniak Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 01.03.06, 12:58
          Tak! To wszystko przez naczelnika Laskowskiego! A kto wypedzil Manna na manowce,
          znaczy na nocna zmiane? A w domu zona i dzieci i jak tu tak zawalac nocke co
          tydzien? Wypisza go z rodziny!
          Ja tez zarywalem nocki i prawie mnie wypisali z domu...

A wracajac do 'niemania czasu' - przygotowanie audycji na tasmie pewnie tez
          zabiera troche czasu? I tez pewnie wymaga pojawienia sie w studio, tyle ze o
          ludzkiej porze... Bo chyba 'szansy' czy 'dzieci' nie kreca we wtorki po polnocy?
          • amk64 Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? 01.03.06, 13:26
            "Patrz z czego chleb masz" - mawiał mój śp. dziadek. A jaka jest relacja wpływów
            z dwóch godzinnych programów TV do jednego dwugodzinnego radiowego?? Jak
            napiszę, że jak 80 do 20 - to sie chyba mało pomylę.
            • Gość: bluesmanniak Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 01.03.06, 14:50
              tez chyba cie palne...
              smiem twierdzic, ze relacja wplywow (rozumiem ze mowisz o kieszeni Mann? bardzo
              brzydko tam zagladac, fuj) jest nawet nie 80 do 20 ale blizej 99 do 1, ale
              wyobrazasz sobie zeby jakis radiowiec rodzine wyzywil z 2-godzinnego radiowego
              programu?
              co my tu o kasie, toz widac golym okiem ze Manniak to prawie hobbystyczna sprawa
              Redaktora i gdyby nie swiadomosc ze sluchacze czekaja na TAKA muzyke i jego
              mruczanki to by to w pierony rzucil, i te 'pocztowe' przeszkody to kwestia pory
              audycji, czasu na przygotowanie no i... zdrowia - to nie jest juz mlodzienczy
              okaz zdrowia i oprocz chrypki moga zdazac sie rozne przypadlosci...

• Gość: astat do amka IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.03.06, 14:31
          No chyba Cię gwizdnę w ucho a już zdążyłam Cię polubić.
          Uprzejmnie poproszę moich miłości nie tykać. No:)
          Na szczeście telewizji nie oglądam, więc nie mam pojęcia co tam Redaktor
          wyprawia, jego sprawa. A może ma siedmioro nieślubnych dzieci i musi płacić
          alimenty? Jego życie, jego wybory.

Rację natomiast jak zwykle ma bluesmanniak, spychanie ludzi do godzin
          nienormalnych dla normalnie funkcjonującego człowieka jest straszne. A
          najgorsze jest to, że spychani są najlepsi.
          • yacy Re: do amka 01.03.06, 15:39
            cytat:
            Są dwie możliwości, albo Mann nie chce poczty odbierać (...) albo dyrekcja TrUjki
            (zgodnie z moskiewsko-laskowskimi standardami) wyłącza mu pocztę z czystej złośliwej zemsty za niepokorność ...

no dawno sie tak nie ubawiłem! I myślę że Pan Mann nie spodziewal się, że ON i NACZELNIK mogą do tego stopnia kogoś wpuścić a maliny! Ogromne gratulacje tylko nie wiem czy to zasługa tylko Pana Manna...

A tak poważniej to od czasu do czasu jednak poczta działa i wtedy komentarze są cudne. Ale i bez komentarzy dzisiaj poszedłem spać nieco po drugiej aby zerwać się o 6.15. WARTO!!!

pozdrawiam

... Są dwie możliwości, albo Mann nie chce poczty odbierać ... Ha Ha Ha ...
          • amk64 Do dwojga powyżej... 01.03.06, 17:04
            O co ten krzyk? Ja chciałem tylko napisać w takim sensie - czytaj: "Co się
            dziwicie, że chłop nagrywa - żyć z czegoś trzeba".

Że mi się te jego telewizyjne występy nie podobają - to inna sprawa

PS
            A nocne programy mają swój urok

PS 2
            Pozdrowienia dla obojga
            • Gość: astat Re: Do dwojga powyżej... IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.03.06, 21:24
              E, nie krzyczymy, znaczy ja nie krzyczę, nigdy, ale po prostu zawsze bronię,
              jeśli kogoś lubię a Redaktor to Redaktor, nasz, nawet z puszki. Niech tam mu
              będzie.

Żadne 'dla obojga' i proszę mnie w żadne słupki nie ubierać nawet z Jackiem(?)-
              yacym.
              Jestem pojedyncza czarna owca i tylko z neandertalskim się trzymam.
              Choć on jak wszyscy rozsądni poszedł sobie z tego forum, ale gdzie diabeł nie
              moze tam anię pośle, więc coś pomyślę i go ściągnę, bez niego to nie ma forum.

No jak nic, muszę się nauczyć tę telewizję oglądać, zyskam czy stracę?:)
              • Gość: bluesmanniak Re: Do dwojga powyżej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:42
                No coz... my tam 'duze dzieci' z przyjemnoscia ogladamy i czesto ze smiechu
                tarzamy sie po podlodze - to glownie zasluga dzieci, nie Manna, choc dobrze sie
                on tam wpasowal i panuje nad sytuacja.
                A 'Szansa'... pare lat temu powinna juz chyba sie skonczyc - brakuje sensownych,
                znaczy ciekawych repertuarowo, 'gwiazd', ktorych piosenki spiewaliby
                szansonisci. No i musi sie meczyc redaktor z Doda, Happy Endem czy inna
                'gwiazda' a nadrabianie mina i dowcipami po tylu latach juz gorzej wychodzi -
                ilez mozna to samo. Choc sam program sluszny i to bardzo, 'idole' przy nim
                wysiadaja, 'idole' to kolejne sztuczydla, brrr...
              • amk64 Re: Do dwojga powyżej - to znaczyło... 01.03.06, 22:09
                ....do "bluesmanniaka" i do Ciebie - bo zanosiło mi się na grupowe lanie -
                tylko post się tak ułożył

A na TV nic nie zyskasz - ona najwyżej obedrze z tajemnicy parę gwiazd radia -
                po co Ci takie doświadczenie? Skoro radio ma być "teatrem wyobraźni" - to niech
                tak zostanie
      • Gość: td2003 Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 15:14
        Jak już wyżej napisałem trochę przesadziłem z tymi podejrzeniami. Ale coś
        takiego łatwo sobie to wyobrazić. W końcu nie trzeba zabierać monitora,
        wystarczy, że administrator zablokuje dostęp komputera w studio do sieci.
        Proste? Proste!
        Tym bardziej, że o kontrolowaniu przez dyrekcję maili, które przychodzą i
        wychodzą za studia mówi się właściwie od początku sprawowania funkcji dyrektora
        przez p.Laskowskiego.
        • Gość: bluesmanniak Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 01.03.06, 15:27
          powyzszy przypadek swiadczy o tym jak barwne sa opowiesci Redaktora na antenie i
          jak bardzo serio jest on brany przez sluchaczy
          dobrze, ze (na razie) nie opowiada o Marsjanach czy innych ludkach - panna Kazia
          czy nawet naczelnik poczty nie sa tacy grozni :)
        • yacy Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? 01.03.06, 15:44

> Jak już wyżej napisałem trochę przesadziłem z tymi podejrzeniami. Ale coś
          > takiego łatwo sobie to wyobrazić.

No mi jest jednak trudno...

... Są dwie możliwości, albo Mann nie chce poczty odbierać ... albo...

Ha Ha Ha ...

przepraszam ale nie mogę się powstrzymać...

Ha Ha Ha ...
          • Gość: td2003 Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 15:57
            Po tym "odbierać" jest jeszcze dość istotny fragment w nawiasie. A może Ty nie
            czytasz tego, co jest w nawiasach.
            A więc z kogo się śmiejesz?
            • yacy Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? 01.03.06, 23:28

> Po tym "odbierać" jest jeszcze dość istotny fragment w nawiasie. A może Ty nie
              > czytasz tego, co jest w nawiasach.
              > A więc z kogo się śmiejesz?

Teraz dałem pełen cytat aby nie było się czego czepić. Wyżej nie dałem bo każdy może sobie przeczytać w Twoim poście, a po za tym to co jest w nawiasach, przed nimi i za nimi jest tak naiwne, że jeszcze w tej chwili nieźle się bawię czytając Twoje podejrzenia.

I z tego właśnie się śmieję. Nie z Ciebie tylko z Twoich wniosków dotyczących poczty w Manniaku. I na tym kończę.

... są dwie możliwości ... Ha Ha ...
              • Gość: astat Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 02.03.06, 00:22
                E, nie podoba mi się, to złośliwe było i po co?
                td2003 po prostu się zeźlił pewnie na brak kontaktu, czort wie zresztą na co,
                ale przecież my manniacy ciemniacy od niczego innego nie zaczynamy słuchania
                audycji, tylko nerwowego wypytywania sie, czy dziś Redaktor zywy czy nie.
                Sama się zastanawiałam o co chodzi, przecież i muzyka ta sama, i komentarze
                itd. I nie o zadne listy chodzi, no chyba, że ktoś lubi wybitnie.
                Nie wiem.
                Ale naprawdę zarywamy noce i to jest ważne, że ktoś dla nas też. Czy odwrotnie.
                Ważne i już. To współgranie.
                Redaktor akurat moze nawet i ciszę puścić przez dwie godziny, mówię, jemu
                wybaczymy wszystko. Ale ogólnie to... no to jakos miło, jak ta współpraca
                działa w dwie strony.
                I tak mi się wydaje, że o nic więcej nie chodziło td. _Wydaje_!

A możliwości każdy szuka na własną rękę i wiedzę, dopóki szuka, to jest ważne.
                • amk64 Brawo astat !! 02.03.06, 08:11
                  Dopiero 8 rano, a Ty już masz u mnie nagrodę za tekst dnia!!!
                  Z tym puszczaniem ciszy przez dwie godziny, to Ci się udało!!!

Od razu lepiej się pracuje - mimo, że zacząłem o szóstej rano....
                  • Gość: astat godziny obrazoburcze IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 02.03.06, 12:03
                    Merci.
                    No coś Ty, nie żartuj, piszę jak myślę a z myśleniem u mnie pod górkę, zapytaj
                    indirkę i bassetę i jeszcze parę tu osób:)

Szósta rano? Jednak faceci naprawdę są dziwni...;) Może na dwie zmiany
                    powinniśmy pracować, ja oczywiście pana Kosińskiego słuchałam do czwartej, to
                    już jakieś szaleństwo...

PS. Ale po nocy jeszcze coś wymysliłam, że na to trzeba sobie jakos zapracować,
                    zasłużyc, znaczy na to, że się wybaczy wszystko. Wracam znaczy się do Redaktora
                    WM. I zaufania. Bo to się przecież nie bierze z niczego.
                    Uff, na dziś starczy moich 'mądrości', już mnie samą zemdliło:)
                    Pozdrawiam i miłego pracowania, tylko tam żadnych armat ani nic:)
                    • amk64 Re: godziny obrazoburcze 02.03.06, 15:02
                      Odniosłem wrażenie pewnej niekonsekwemcji w Twojej wypowiedzi

Najpierw piszesz:
                      "Szósta rano? Jednak faceci naprawdę są dziwni...;)"
                      A potem:
                      "że na to [zaufanie] trzeba sobie jakos zapracować, zasłużyc"

No toż własnie pracuję na ludzki szacunek - nawet od szóstej rano...

A co do:
                      "ja oczywiście pana Kosińskiego słuchałam do czwartej, to
                      już jakieś szaleństwo..." - to nie martw się, znam większe szaleństwa, a także
                      bardziej szkodliwe.

:))
                      • Gość: astat obrazoburcze nadal IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.03.06, 01:03
                        To już z czasem wchodzi w krew, nie powiedziałabym, że możemy się licytować na
                        szaleństwa:)

To nie jest 'wrażenie niekonsekwencji', konsekwencja i ja niestety nie
                        zdążyłyśmy się jeszcze poznać na drogach życia. Ale wszystko przed nami. A poza
                        tym wiadomo jakie te drogi mamy:)

PS. Wrażenia najważniejsze.
                        Dlatago słuchamy radia, nie?
                    • Gość: Unimil Re: godziny obrazoburcze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.06, 22:00
                      A wydawało mi się, że Kosa jest we wtorki. A w środy jest Wasowski...
                      Znowu coś namieszali.

Ale Jakubowicz miła do posłuchania.

Szkoda, że później zostawiłem włączone radio i obudził mnie Balon.
                      Cóż, takie radyjko...
                      • Gość: Unimil Re: godziny obrazoburcze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.06, 07:29
                        Sprawdziłem, wydaje mi się, że są na przemian...
                        Tak to się chyba odbywa - po kawałeczku będą obcinać resztki Programu
                        Trzeciego, aż dojdą do trójki, radyjka dla każdego. Nie drażniącego,
                        poprawnego, optymistycznego na każdy temat i o każdej porze...

I szkoda mi tego głosu... jak się usłyszało, to póżniej głupio brzmią peany na
                        cześć różnej maści redaktorków... ;-(
    • yacy Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? 15.03.06, 00:16
      a dzisiaj dla odmiany nikt nie wyłączył poczty panu Wojtkowi...

... i kolejna nie calkiem przespana noc... ale na razie warto!!!
    • zbyszu O, dzieje sie...bo poczta działa 15.03.06, 00:25
      Cóż to za cudowny bluesik? I jak długo trwa. Niech PannMann już powie...
    • zbyszu Cytat z PannaManna: 15.03.06, 01:14
      "Ojej, goła baba w telewizji, ale nie o tym my tutaj..." :-))))))
      Uśmiaolem się po pachy. I co mam się taki "rozhahahany" kłąść się spać? Jak???
    • Gość: WG kiedy siedział w dźwiękoszczelnej puszce... IP: *.chello.pl 15.03.06, 18:25
      ...to też tylko tak na niby było :-D
    • Gość: . Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:50
    • Gość: aa Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:49
    • Gość: . Re: Co się dzieje z pocztą w audycjach W.Manna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka