Gość: mycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:16 redaktor D.Bugalski "Pytanie na śniadania"w TVP2 - jakos czuję się zawiedziona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Książę Karol Re: red. Bugalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:47 No, cóż... Nie te latka! Brak plotu, pary i wykute w twarzy pytanie "co ja tu robię ku...a mać?!". Nuda Panie ! Nuda! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: red. Bugalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:40 No z czegoś trzeba żyć. I to nie jest wyrzut dla pana Bugalskiego. Całe szczęście, że w Trójce nie każą mu takich bzdur prowadzić! Telewizji nie oglądam, i chyba całe szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: red. Bugalski IP: *.atman.pl / *.atman.pl 31.03.06, 22:34 Ale w Trojce - to jednak Redaktor przez wielkie r, prawda? Mnie tez to nie pasuje do Jego image'u, ale pewnie lepiej placa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księżna Diana:) Re: red. Bugalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:57 >i wykute w twarzy pytanie "co ja tu > robię ku...a mać?!". No dokładnie,mam takie samo wrazenie:) Odpowiedz Link Zgłoś