Gość: czarli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:38 kolejny grafoman-narodowiec,zatroskane o ojczyzne beztalencie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam( carcass mag. Re: Polska mnie dotyka IP: *.interpc.pl 29.03.06, 10:05 Pozdrawiam cię Przemek i gratuluję błyskotliwej kariery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Próbuje się wstrzelić w tędy GW IP: *.pl 29.03.06, 11:54 Przypomina silikonowe opaski z napisem "Spieprzaj Dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
ohmygoodnes mam taką na ręku :-) 29.03.06, 14:47 bardzo ladna, solidnie wykonana Pół Wieku - aktualności sprzed 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzio do czarliego IP: *.sherlings.com / 83.147.128.* 29.03.06, 10:33 a widzialec cos pana wojcieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Polska mnie dotyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:24 To ja poproszę więcej takich grafomanów narodowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzx Re: Polska mnie dotyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:59 Wojcieszek jest świetny ale wywiad beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha.k Re: Polska mnie dotyka IP: 193.178.143.* 29.03.06, 12:00 Dawnymi czasy to paniusie-emerytki były tymi, co-mają-za-złe. Czarli - błyskotliwy twórco spod znaku ... i młota - gratuluję Ci właśnie objawionego talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:07 Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniował go jako kompleks niższości, a drugi jako psychiczny infantylizm. Doktor Bieber, który opiekował się wieloma gejami, stwierdził, że nie spotkał wśród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem. Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekają na samotność, depresję i brak stabilności w kontaktach międzyludzkich. Aż 60 proc. "dobrze przystosowanych społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazały badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). Zdaniem wielu holenderskich psychologów, to znak, że źródło niepokojów tkwi nie w otoczeniu, ale we wnętrzu osoby. Pim Fortuyn, zamordowany w ubiegłym roku lider partii populistycznej w jednym ze ostatnich wywiadów powiedział, że homoseksualizm jest dla niego jak zniewolenie, a cena za ten wybór to straszliwa samotność. 1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne usunęło hasło "homoseksualizm" z "Podręcznika zaburzeń psychicznych", za decyzją tą opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji. Jednym z największych zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był wówczas doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone należytymi badaniami. GEJE , LESBIJKI , BISEKSUALIŚCI ZACZNIJCIE SIĘ LECZYĆ! NA CHOROBĘ NIE POMAGA TOLERANCJA OTOCZENIA , ALE DOBRA KURACJA! może zrobi "sztuke" o prawdzie , a nie o tolerancji dla ludzi chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
brendaleedvd Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:19 a ty mangi masz łysą głowe a w środku niezły burdel,co dziecino? Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:24 wiadomo, napisać o dewiacji, zaburzeniach psychicznych , psychicznym infatyliźmie lesbijek czy o neurozie homoseksualistów to beeeeeeeeee... bo to nie jest "trendy", bo to nie jest "jezzy", bo tak nie robi tego oświecona Europa cicho z tymi badaniami psychologów i seksuologów na temat zaburzeń homoseksulistów. Niech nikt się o tym nie dowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorkastworka Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:39 a co z zaburzeniami neurotycznymi, infantylizmie, dewiacjach itp heteroseksualistów??? Sá jakies badania?? Moze tez powinni sié leczyc?? A wiéc wszyscy jak leci na kuracjé!! Moze masz jakies adresy odpowiednich instytucji gdzie trzeba sie udac?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:46 ale ja nic nie ma do ludzi chorych na homoseksualizm.Jak się leczą to jest ok. ale chyba za mało jest "sztuk" na temat ludzi z innymi zaburzeniami neurotycznymi.Może są za mało "pikantne"? Dwa wątki dzisiaj na samym środku portalu gazeta.pl - piszą o homosekauzliźmie Jeden o programie Pospieszalskiego, drugi o "sztukach" min.o lesbijkach i homo. Tych ludzi jest raptem 4-8%. Wiecej jest ludzi chorych na gruźlice , czy mających schizofrenie/deperesje. moze o nich następne "sztuki"? Czy może dalej sztuki z "tolerancji" - np.kazirodztwo homosekualne ludzi dorosłych? Sprzeda się to , czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorkastworka Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:58 To ze akurat dzis gazeta pisze o sztukach Wojcieszka nie znaczy ze tylko takie sztuki istniejá. Nie generalizuj tak ostro!! To ze koles pisze takie sztuki, a sam sié wypowiada, ze nie sá i nie bédá to stale tematy jego twórczosci, nie znaczy ze od razu musisz sie pieklic ze nie pisze innych. Bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorkastworka Re: Polska mnie dotyka IP: *.no-dns-yet.enta.net 29.03.06, 13:13 CHORYCH na homoseksualizm??????????!!!!!!!!!! NIE NO TO JUZ PRZEGIÉCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Wszyscy jesteśmy dewiantami 29.03.06, 13:15 - powiedział Freud. ___ Mądrość dedykowana braciom Kaczyńskim: Dwa półd*pki tworzą jedną d*pę, ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorkastworka Re: Wszyscy jesteśmy dewiantami IP: *.no-dns-yet.enta.net 29.03.06, 13:18 No chociaz Freud ma racjé w tych komentarzach komentarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorkastworka Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:27 myslé ze powinnismy urzádzic kwesté na konkretná kuracjé!!! mangosa 1 !!!!!!! ...moze zrobi sztuké o prawdzie?? tylko której Twojej homofobicznej czy mojej tolerancyjnej?? wlasnie o obu pisze ale chyba nie dotarlo to do ciebie!! homofobiczny filter za bardzo zaglusza pewne informacje, które mogyby do ciebie dotrzec!! SZkoda!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:37 najlepiej o pedofilofobach! "miłość" do dziecka, a okrutne społeczeństwo zakazuje im tak pięknego uczucia! o kazirofobach "miłość" do swojego dziecka, a okrutne społeczeństwo zakazuje im tak pięknego uczucia! musimy być tolerancyjni! skoro związek dwóch panów jest ok., to związek np. ojca z synem też powinien być ok. Powinni mięc możliwość zawarcia ślubu i adopcji dzieci!!!! Może o tym następna "sztuka"? Odpowiedz Link Zgłoś
dorkastworka Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:51 Zwiázek dwoje ludzi jest "ok" jak to okreslasz, gdy obie strony sá swiadome, dorosle, godza sié na wspólne zycie i nie robiá sobie nawzajem krzywdy a to jak on wygláda i czy dotyczy dwóch kobiet, dwóch mézczyzn czy kobiety i mezczyzny nie ma znaczenia dla osob poza zwiázkiem. Rozumiem ze mieszanie w to wszystko dzieci i zwiázanych z nimi krzywd jest tylko twojá agresywná reakcjá na to ze twoja opinia jest odrzucona i nagle to ty stajesz sié w opini innych chory! Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 12:59 Zwiázek dwoje ludzi jest "ok" jak to okreslasz, gdy obie strony sá swiadome a kto określi czy np.homosekualista z psychicznym infatylizmem i poczuciem niższośći decyduje się na świadomy wybór? Czy dwoje ludzi z neurozą są w pełni świadomi? Czy związek ojca i dorosłego syna jest normalny? Jeżeli nie jest , dlaczego, skoro nikomu on nie szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dorkastworka Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 13:04 a kto określi czy np.homosekualista z psychicznym infatylizmem i poczuciem niższośći decyduje się na świadomy wybór? ------ a kto okresli czy heteroseksualista z infantylizmem alboneurozá zaklada swiadomy zwiázek?? ---- Czy dwoje ludzi z neurozą są w pełni świadomi? ----- No wlasnie??? kazdy moze miec nieuroze i brak swiadomosci wiec czemu tak sié rzucasz na homoseksualistów??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 13:30 Czy związek ojca i dorosłego syna jest normalny? Jeżeli nie jest , dlaczego, skoro nikomu on nie szkodzi? zero odpowiedzi:((((((((((( > Czy dwoje ludzi z neurozą są w pełni świadomi? > ----- > No wlasnie??? kazdy moze miec nieuroze i brak swiadomosci wiec czemu tak sié > rzucasz na homoseksualistów????????????? bo ludzie mający np.schizofrenie nie wmawiają społeczeństwu , że są normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorkastworka Re: Polska mnie dotyka IP: *.no-dns-yet.enta.net 29.03.06, 14:20 myslalam ze to ma jakis sens ale nie ma!! szkoda czasu na scieranie sié z tobá! widze ze masz swój schizofreniczno-infantylno-neurotyczny swiat i probujesz wmówic spoleczenstwu ze jestes normalny!!!:)))powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 14:25 proste pytanie: "Czy związek ojca i dorosłego syna jest normalny? Jeżeli nie jest , dlaczego, skoro nikomu on nie szkodzi?" i typowa agresja heterofoba:) spróbuj odpowiedzieć: 1.Czy związek ojca i dorosłego syna jest normalny? Jeżeli nie jest , dlaczego, skoro nikomu on nie szkodzi? 2.jaka "sztuka" bedzie miałą większą oglądalność: sztuka o miłośći kobiety i mężczyzny (oklepane i nudne ), czy o miłości/związku kazirodczym ojca i pełnoletniego syna? Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Polska mnie dotyka 29.03.06, 13:27 > a kto określi czy np.homosekualista z psychicznym infatylizmem i poczuciem > niższośći decyduje się na świadomy wybór? Otóż wszystkie te kwestie są określone. Współczesna psychologia nie traktuje skłonności homoseksualnych jako choroby, co nie znaczy, że osoba o takiej orientacji nie może cierpieć na dowolne inne zaburzenie psychiczne. Prawdopodobnie trudności adaptacyjne, brak akceptacji ze strony otoczenia i rodziny, sprzyjają rozmaitym trudnościom psychicznym, ale te nie wynikają z samego homoseksualizmu. ___ Mądrość dedykowana braciom Kaczyńskim: Dwa półd*pki tworzą jedną d*pę, ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _hefalump madine1... IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 29.03.06, 15:16 ...manipulujesz i zonglujesz wycinkami roznych teorii, ktore mieszcza sie w nurcie psychoanalitycznym. Oblakanczo powtarzasz slowo "choroba" w odniesieniu do homoseksualistow. Pomimo deklaratywnej powierzchownej poprawnosci czai sie jednak w twoich wypowiedziach spory ladunek negatywnych emocji... Stawiam hipoteze, ze masz jakis problem. Jaki? Kazdy inteligentny czytelnik po zapoznaniu sie z trescia twoich postow (zarowno pod tym konkretnym tekstem, jak rowniez w pozostalej czesci forum gw) sformuluje go bez wiekszego klopotu. I wcale nie trzeba odwolywac sie w tym celu do psychologii uniwersyteckiej. Wystarczy ta naiwna, z ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madine1 Re: madine1... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:27 Dzięki za troskę. Zapewniam, że u mnie wszystko w porządku. Zaświadczą ci o tym zarówno moje dzieci, moja żona jak i moi liczni homoseksualni przyjaciele. Myślę że lepiej nie stosować naiwnej, ulicznej psychologii wobec kogokolwiek, a zwłaszcza kogoś, kogo się nie zna. Prowadzi to do absurdalnych tez - takich jak twój post na mój temat. A tak z ciekawości, jaką diagnozę formułuje wobec mnie twoja uliczna psychologia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _hefalump ??? IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 29.03.06, 12:35 I co z tej - musze przynac, ze troszke nudnej i tendencyjnej (tendecyjnosc ta dotyczy dwóch elementów: interpretacji faktow i radosnego wyrwania ich z kontekstu) - wypowiedzi wynika? Aha! Wniosek jest na dole, ta esenscja geniuszu zawiera sie w hasle "leczyc, leczyc, leczyc"! Idz mangos1 krok dalej i pomoz tym biedakom z - jak wynika z Twojej wypowiedzi - pokrzywiona psychika. Podaj jakies adresy poradni, moze sa jakies pigulki? By oszczedzic domyslow: nie stwierdzilem u siebie przez 36 lat swego zywota sklonnosci homoseksualnych, mam natomiast przyjaciela "dotknietego" homoseksualizmem. A juz tak zupelnie na marginesie: jesli Twoja wypowiedz opiera sie w 90% na artykule z (skadinad wysmienitej) Frondy to chociaz podaj zrodlo, bo w tym przypadku ma to spore znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tarima a mnie dotyka ciemnogrod 29.03.06, 18:47 gdybysmy od dziecka nie byli zmuszeni do grania rol "dziewczynki" czy chlopca, a wszelki przejaw "nie takiego" zachowania nie bylby napietnowany, to zaden homoseksualista nie bylby sfrustrowany juz jako dorosly czlowiek. to, ze wielu ma problemy z soba jest wynikiem tego, ze, sa ciagle pod obstrzalem opini tego "zdrowego" i "poprawnego" spoleczenstwa, matki, wujkow, kolegi z pracy, szefa. gdybys od dziecka musial tlumic swoje sklonnosci tez bys trafil na kozetke psychoanalityka, zapewiam, cie. za jakis czas, kiedy juz sie przyzwyczaimy do tego co teraz nas tak obrusza homoseksualisci nie beda musieli leczyc depresji. gdybym pracowala w otoczeniu ludzi reprezentujacych takie jak ty poglady, to chyba bym ez na jakiejs terapii skonczyla... bez wzgledu na moja orientacje seksualna. jesli nawet wplyw na czyjas orientacje seksualna ma niezdrowa relacja z ojcem czy matka w dziecinstwie, TO CO???? jesli ja jako dorosla osoba bede podrywac tylko blondynow i chudych; bo moj stary byl grybym brunetem, to tez mam zaczac lykac prochy??? powtarza sie stary mechanizm - to czego nie znamy odrzucamy, tak na wszelki wypadek. a zeby sie jakos usprawiedliwic mowimy, ze nie takie, fe, oblesnie, niezdrowe, niezgodne z religia, natura i czym tam jeszcze. a tak naprawde to ze facet jest z facetem a kobieta z kobieta nikomu zadnej krzywdy nie robi. czytajac to napisane wielkimi literami haslo pomyslalam sobie, ze jestes osoba o wyrobionych albo raczej urobionych pogladach (jak dla mnie w tym przypadku niewlasciwych i ograniczajacych wolnosc wielu osob) uwazaj, zeby ta stanowczosc nie zachwiala twojej relacji z potomkiem... wiesz, jak dorosnie moze zostac, Odpowiedz Link Zgłoś
tarima ups, to u gory to odpowiedw do mangos1 29.03.06, 18:51 chyba gdzies mi zniknal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: Polska mnie dotyka IP: *.ds.pg.gda.pl 29.03.06, 19:25 Pim Fortuyn (jeśli się nie mylę) zginął w 2002 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propoland Re: Polska mnie dotyka IP: *.wh29.tu / *.wh29.tu-dresden.de 29.03.06, 15:27 a czy we wrocku graja jego sztuki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Polska mnie dotyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:30 ty czarli pewnie nie byłeś nawet na żadnym z jego spektakli, ty sfrustrowany prostaku i chamie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegatra Re: Polska mnie dotyka IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.03.06, 22:19 Wojcieszek zfiksował. Darł podczas piątkowego spektaklu ryja na publiczność i niby wiceGlomb (dyr. teatru w Legnicy) kazał zziębniętym ludziom schodzić ch.. wie po co na dół. Choć ich obecność podczas premiery na niby rampie jakoś nikomu nie przeszkadzała. Ale to było tylko preludium. Aktorzy udawali, że grają spektakl beznadziejny. Mam porównanie, bo widziałam to 4 raz. Reżyser był na widowni i śmiał się Bóg wie z czego. O finale w przyteatralnej knajpie nie ma co nawet wspominać. Sodówka odbiera rozum. A szkoda, bo to mądry chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś