kicior99 12.12.02, 14:22 Podsluchane w programie I PR (noc z 11 na 12 grudnia) JA nazywam sie Daniel Wyszogrodzki [potok slow] a audycje realizuja... Nie komentuje tylko pytam sie za co palce abonament??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Brak kultury u prowadzacych IP: proxy / 10.40.1.* 12.12.02, 14:46 kicior99 napisał: > Podsluchane w programie I PR (noc z 11 na 12 grudnia) > JA nazywam sie Daniel Wyszogrodzki [potok slow] a audycje realizuja... > Nie komentuje tylko pytam sie za co palce abonament??? Czepiasz się że najpierw sam się przedstawił a później dopiero realizatorów ? Przesadzasz chyba. W takiej TrUjce realizatorzy są już zupełnie anonimowi. A jak audycja ? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Brak kultury u prowadzacych 12.12.02, 14:54 Audycja - trzy godziny Cohena, co kiciorom nawet smakuje.. Ale niesmaku zwiazanego z gafa to nie zamazalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Brak kultury u prowadzacych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 19:29 to wiecie, co ja wam powiem? od czerwca przysluchuje się audycji rafala ziomkiewicza Rozmowy Wieczorne, i u niego to dopiero jest brak kultury, przykład: Zadzwonił sluchacz. rozgadał się strasznie, ziomecki mu przerwal, a tamten mowi, że musi dokonczyc, ziomecki mu na to bezczelnie:"no to jak musisz, to dokoncz, ale..." inny przyklad: dzwoni sluchacz i mowi, że w stanach zjednoczonych nie ma demokracji, ziomkiewicz mu na to znudzonym glosem:"aha, rozumiem, znaczy nie rozumiem, dobranoc panu" i to mnie wlasnie wkurza, że w tak powaznych audycjach takie historie się zdarzaja Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Brak kultury u prowadzacych 13.12.02, 13:16 Gość portalu: k8_12 napisał(a): > to wiecie, co ja wam powiem? od czerwca przysluchuje się audycji rafala > ziomkiewicza Rozmowy Wieczorne, Pan ZiEmkiewicz dawno uwierzyl w swa wielkosc, zwlaszcza gdy dostal Nagrode Kisiela i uwaza ze jest ponad wszystko i wszystkich. Moze inny przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kato a gowno IP: *.chello.pl 12.12.02, 19:36 Jestes z gatunku tych co mowia "smacznego" i "dziekuje" w stolowce na wakacjach, przepuszczasz dame przed siebie, zeby otworzyla 2 tonowe drzwi w banku, nosisz w butonierce chusteczke a na obozie wojskowym miales najczystsza szafeczke:-) Gdybys do mnie, na przyklad, zatelefonowal, to zamiast po prostacku odezwac sie "Kato, slucham" powinienem powiedziec: "Polaczylismy sie dzieki TPSA, w ktorej pracuja ofiarne kobiety i dzielni mezczyzni, czuwajacy bysmy byli dobrze obsluzeni. Na przyklad Pani Zosia. Slucham uprzejmie Kato" Radio to dla sluchacza glos. Gowno mnie obchodzi kto to realizuje, ale glos musi sie przedstawic bo pelni role gospodarza, mowi do mnie. On zwraca sie do Mnie. A jesli (na koncu audycji) po pozegnaniu sie we wlasnym imieniu, wspomni realizatorow, to bedzie grzecznie, taki fason. Amen. A abonamentu nie plac, kazdy powod dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: a gowno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 19:41 Gość portalu: Kato napisał(a): > Jestes z gatunku tych co mowia "smacznego" i "dziekuje" w stolowce na > wakacjach, przepuszczasz dame przed siebie, zeby otworzyla 2 tonowe > drzwi w banku, nosisz w butonierce chusteczke a na obozie wojskowym > miales najczystsza szafeczke:-) Gdybys do mnie, na przyklad, > zatelefonowal, to zamiast po prostacku odezwac sie "Kato, slucham" > powinienem powiedziec: "Polaczylismy sie dzieki TPSA, w ktorej pracuja > ofiarne kobiety i dzielni mezczyzni, czuwajacy bysmy byli dobrze obsluzeni. > Na przyklad Pani Zosia. Slucham uprzejmie Kato" > Dżisus, do kogo TY mowisz? > Radio to dla sluchacza glos. Gowno mnie obchodzi kto to realizuje, ale dzizus, do kogo Ty mowisz? > glos musi sie przedstawic bo pelni role gospodarza, mowi do mnie. On > zwraca sie do Mnie. A jesli (na koncu audycji) po pozegnaniu sie we > wlasnym imieniu, wspomni realizatorow, to bedzie grzecznie, taki fason. > Amen. A abonamentu nie plac, kazdy powod dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kato Re: a gowno IP: *.chello.pl 12.12.02, 23:18 Gos´c´ portalu: k8_12 napisa?(a): > > Dz˙isus, do kogo TY mowisz? No, dziekuje bardzo ale nie przesadzaj z tymi tytulami. A odpowiadalem na post Kiciora o braku kultury prezentera, bo zaczal na antenie od siebie K. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: a gowno 13.12.02, 13:11 Gość portalu: Kato napisał(a): > Jestes z gatunku tych co mowia "smacznego" i "dziekuje" w stolowce na > wakacjach, a coz zlego w powiedzeniu "dziekuje"???????????????????? > Radio to dla sluchacza glos. Gowno mnie obchodzi kto to realizuje, ale > glos musi sie przedstawic bo pelni role gospodarza, mowi do mnie. aByl;em prowadzacym przez 7 lat. I zareczam cie ze to jest zupelnie n ie tak... Dowod - wszystrkie stacje z systemem DJskim sa do dupy Odpowiedz Link Zgłoś