Dodaj do ulubionych

ESKA w Krakowie

IP: 62.233.163.* 13.12.02, 20:42
w końcu jakieś radio w tym mieście z Warszawy!!!!
Obserwuj wątek
    • mike_ Re: ESKA w Krakowie 14.12.02, 22:46
      A Zetka? wprawdzie ogólnopolska, ale też z Warszawy:)
      jesli chodzi o lokalne stacje, to Eska Krakó należy do sieci ale żeby nie
      podpaść krakusom mają na początek nawet sporą niezależność. Poza tym że grają w
      formacie Eski - CHR, to reszta ma to być audycje własne. I nawet krakusów z RMF-
      u zatrudniają. Pożyjemy, zobaczymy, słuchalności RMF-u w Krakowie nikt na pewno
      nie pobije.
    • Gość: Zadzior Re: ESKA w Krakowie IP: 193.108.206.* 16.12.02, 12:12
      a WAWy to niby w krakowie nie słychać???
      • Gość: Gatsby Re: ESKA w Krakowie IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 13:00
        no właśnie...słuchalność mają słabiutką, ale koncesje odebrano Blue...
        • viking73 Re: ESKA w Krakowie 17.12.02, 13:01
          ESKA Eską, ale RADIO REGION 96.7 FM, które powstało w miejsce zamordowanego
          BLUE FM to moim zdaniem na mur podbije lokalny rynek. Weszli mocno. Nadajnik
          mają coraz lepszy. Muzyka taka, że się nie chce przekręcać gałki (no może poza
          GolecuOrkiestrą albo nowym singlem chłopca z N'Sync). Do tego serwis
          ekonomiczny, aktualne informacje z dróg i REGIONU. Moim zdaniem strzał w
          dziesiątkę. Ja trzymam z Radiem Region.
          • Gość: holi Re: ESKA w Krakowie IP: 62.233.163.* 17.12.02, 13:05
            co to za radio Region, kto o nim słyszał. Eska jest the best i tyle bo jest z
            Warszawy, a tam wszystko jest najlepsze.
            • viking73 RADIO REGION 96.7 FM 17.12.02, 13:10
              Gość portalu: holi napisał:

jest z Warszawy, a tam wszystko jest najlepsze.

E-tam. Węsze tu małą prowokację ;)
              O Radiu Region 96.7 FM może jeszcze nie wszyscy w Krakowie usłyszeli. Ale jak
              usłyszą to je z miejsca pokochają. A już na pewno ci, którzy wcześniej słuchali
              BLUE FM:)
              • Gość: holi Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: 62.233.163.* 17.12.02, 13:13
                a to to jest radio regon,
                a nie blue???
                przeciez takie samo
                • viking73 Re: RADIO REGION 96.7 FM 17.12.02, 13:27
                  No i chyba właśnie o to chodzi!
                  Mnie się to bardzo podoba.
                  • Gość: holi Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: 62.233.163.* 17.12.02, 13:46
                    a mnie nie bo to radia nie ze stolicy
                    • viking73 Re: RADIO REGION 96.7 FM 17.12.02, 13:57
                      No trudno. Jakoś to przeboleję ;)
                      Radio Wawa pod koniec skali, nawet nie pamiętam częstotliwości - nigdy go nie
                      włączam. Eski wiesz, gdzie szukać.
                      • Gość: holi Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: 62.233.163.* 17.12.02, 15:55
                        eski trzeba szukac w Warszawie
                    • Gość: sito Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: *.edipresse.pl 17.12.02, 13:58
                      Gos´c´ portalu: holi napisa?(a):

> a mnie nie bo to radia nie ze stolicy

ze stolicy!

tyle ze juz nieaktualnej
                    • Gość: olek Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: *.euronet.net.pl 11.01.03, 14:38
                      a co to stolica?pepek swiata?wlasnie o to chodzi by stolica sie nie panoszyla w
                      calym kraju.nie jestem z krakowa,a po srodku miedzy krakowem a warszawa.nie mam
                      dostepu do tych rynkow radiowych,ale jak sie dowiedzialem ze blu fm ma nie
                      nadawac tylko eska to szlag mnie trafil.panosza sie wszedzie.tak samo z
                      rmf.odebrali im pasma lokalne niby ze zagrazaja malym lokalnym stacja.a tu sie
                      okazuje ze jest tak ze rmf nie ma osrodkow lokalnych,a male stacje sa
                      przejmowane przez eske,ktora w bardzo perfidny sposob je przejmuje.bedac
                      jeszcze wiekszym zagrozeniem,jakim to mial byc rmf.dlatego cenie rmf,za to ze
                      nie sa ze stolicy,ze sie od nich odcinaja,i wypinaja na to co sie tam
                      dzieje.maja przynajmniej swoje zdanie.i mimo ze nie sa ze stolicy i tak kreuja
                      polski rynek radiowy.dlatego won ze stolica.stolica ma wrocic do krakowa.
                      • Gość: Gatsby Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.01.03, 15:09
                        zgadzam się we wszystkim - oprócz ostatniego zdania;)
                      • mike_ ?? 15.01.03, 17:07
                        Chłopczyku, idź się lepiej leczyć.
                        Jak czytam takie bzdury to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
                        a co do RMF i Blue to nie wina Eski tylko Balcerowicza.BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ.
    • viking73 Prezenterzy ESKI 08.01.03, 13:44
      Obiektywnie przyznaję, że są nieźli. W Krakowie pojawił się ostatnio niejaki
      Marcin Chłopaś (pewnie razem z P. Metzem przeszedł z Radiostacji) i już kilka
      razy autentycznie mnie rozbawił. Żadne tam dowcipy odczytywane z promptera,
      tylko naturalna spontaniczność i wyczucie. To lubię. A i ogólnopolscy
      prowadzący jak Artur Karpińczuk czy Tomasz Bednarek całkiem sympatyczni. Jest
      jeszcze niejaki Dawid Pytlik, który do ESKI przeszedł z zamordowanego Blue FM,
      któremu ESKA "ukradła" w Krakowie częstotliwość. Moralnie dwuznaczne, ale kto
      się tam dziś przejmuje moralnością...
      • Gość: Janusz Re: Prezenterzy ESKI IP: proxy / 10.40.1.* 08.01.03, 13:54
        co to jest prompter ?
        • viking73 Re: Prezenterzy ESKI 08.01.03, 14:05
          No takie co wyświetla tekst. Np. jak się czyta wiadomości w telewizji to z
          promptera, bo przecież nikt się nie uczy na pamięć - tak sądze. Rokos w Trójce
          to chyba cały czas ma prompter przed sobą - odnoszę takie nieodparte wrażenie.
      • Gość: sito Re: Prezenterzy ESKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 21:47
        viking73 napisał:

> Obiektywnie przyznaję, że są nieźli. W Krakowie pojawił się ostatnio niejaki
        > Marcin Chłopaś (pewnie razem z P. Metzem przeszedł z Radiostacji) i już kilka
        > razy autentycznie mnie rozbawił. Żadne tam dowcipy odczytywane z promptera,
        > tylko naturalna spontaniczność i wyczucie. To lubię. A i ogólnopolscy
        > prowadzący jak Artur Karpińczuk czy Tomasz Bednarek całkiem sympatyczni. Jest
        > jeszcze niejaki Dawid Pytlik, który do ESKI przeszedł z zamordowanego Blue
        FM,
        > któremu ESKA "ukradła" w Krakowie częstotliwość. Moralnie dwuznaczne, ale kto
        > się tam dziś przejmuje moralnością...

strasznie sie z marcina ciesze, bo balem sie ze nie odnajdzie sie w miescie
        bajgli, jest oczywiscie beznadziejny i fatalny, ale taka beznd-=adzieje i taki
        fatal mozna uwielbiac. mimo, ze /powaznie tym razem mowiac/ potrafi wkurwiac
        chlopasiu - pamietaj o naukach i pokaz jak sie robi radio!
        • Gość: Gatsby Re: Prezenterzy ESKI IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.01.03, 01:37
          no...gdybyś kogoś w Krakowie poprosił o bajgla, to za cholere nie wiedziałby o
          co Ci chodzi:) u nas są obważanki, ewentualnie precle. bajgle to chyba Wrocław,
          ale mogę się mylić.
          • Gość: kacha Re: Prezenterzy ESKI IP: 195.117.149.* 10.01.03, 12:37
            Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> no...gdybyś kogoś w Krakowie poprosił o bajgla, to za cholere nie wiedziałby
            o
            > co Ci chodzi:) u nas są obważanki, ewentualnie precle. bajgle to chyba
            Wrocław,
            >
            > ale mogę się mylić.

Drogi Gatsby mylisz sie i to bardzo .U nas we Wrocku nic takiego nie
            sprzedają.U nas je się pite,knysze i takie tam ,a nie jakieś bajgle,precle czy
            obważanki.
            • Gość: Gatsby Re: Prezenterzy ESKI IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.01.03, 14:29
              no to pewnie jest to specjalnośc stołeczna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka