Gość: holk IP: 62.233.163.* 13.12.02, 20:42 w końcu jakieś radio w tym mieście z Warszawy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_ Re: ESKA w Krakowie 14.12.02, 22:46 A Zetka? wprawdzie ogólnopolska, ale też z Warszawy:) jesli chodzi o lokalne stacje, to Eska Krakó należy do sieci ale żeby nie podpaść krakusom mają na początek nawet sporą niezależność. Poza tym że grają w formacie Eski - CHR, to reszta ma to być audycje własne. I nawet krakusów z RMF- u zatrudniają. Pożyjemy, zobaczymy, słuchalności RMF-u w Krakowie nikt na pewno nie pobije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadzior Re: ESKA w Krakowie IP: 193.108.206.* 16.12.02, 12:12 a WAWy to niby w krakowie nie słychać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: ESKA w Krakowie IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 13:00 no właśnie...słuchalność mają słabiutką, ale koncesje odebrano Blue... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: ESKA w Krakowie 17.12.02, 13:01 ESKA Eską, ale RADIO REGION 96.7 FM, które powstało w miejsce zamordowanego BLUE FM to moim zdaniem na mur podbije lokalny rynek. Weszli mocno. Nadajnik mają coraz lepszy. Muzyka taka, że się nie chce przekręcać gałki (no może poza GolecuOrkiestrą albo nowym singlem chłopca z N'Sync). Do tego serwis ekonomiczny, aktualne informacje z dróg i REGIONU. Moim zdaniem strzał w dziesiątkę. Ja trzymam z Radiem Region. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holi Re: ESKA w Krakowie IP: 62.233.163.* 17.12.02, 13:05 co to za radio Region, kto o nim słyszał. Eska jest the best i tyle bo jest z Warszawy, a tam wszystko jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 RADIO REGION 96.7 FM 17.12.02, 13:10 Gość portalu: holi napisał: jest z Warszawy, a tam wszystko jest najlepsze. E-tam. Węsze tu małą prowokację ;) O Radiu Region 96.7 FM może jeszcze nie wszyscy w Krakowie usłyszeli. Ale jak usłyszą to je z miejsca pokochają. A już na pewno ci, którzy wcześniej słuchali BLUE FM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holi Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: 62.233.163.* 17.12.02, 13:13 a to to jest radio regon, a nie blue??? przeciez takie samo Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RADIO REGION 96.7 FM 17.12.02, 13:27 No i chyba właśnie o to chodzi! Mnie się to bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holi Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: 62.233.163.* 17.12.02, 13:46 a mnie nie bo to radia nie ze stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RADIO REGION 96.7 FM 17.12.02, 13:57 No trudno. Jakoś to przeboleję ;) Radio Wawa pod koniec skali, nawet nie pamiętam częstotliwości - nigdy go nie włączam. Eski wiesz, gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holi Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: 62.233.163.* 17.12.02, 15:55 eski trzeba szukac w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: *.edipresse.pl 17.12.02, 13:58 Gos´c´ portalu: holi napisa?(a): > a mnie nie bo to radia nie ze stolicy ze stolicy! tyle ze juz nieaktualnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: *.euronet.net.pl 11.01.03, 14:38 a co to stolica?pepek swiata?wlasnie o to chodzi by stolica sie nie panoszyla w calym kraju.nie jestem z krakowa,a po srodku miedzy krakowem a warszawa.nie mam dostepu do tych rynkow radiowych,ale jak sie dowiedzialem ze blu fm ma nie nadawac tylko eska to szlag mnie trafil.panosza sie wszedzie.tak samo z rmf.odebrali im pasma lokalne niby ze zagrazaja malym lokalnym stacja.a tu sie okazuje ze jest tak ze rmf nie ma osrodkow lokalnych,a male stacje sa przejmowane przez eske,ktora w bardzo perfidny sposob je przejmuje.bedac jeszcze wiekszym zagrozeniem,jakim to mial byc rmf.dlatego cenie rmf,za to ze nie sa ze stolicy,ze sie od nich odcinaja,i wypinaja na to co sie tam dzieje.maja przynajmniej swoje zdanie.i mimo ze nie sa ze stolicy i tak kreuja polski rynek radiowy.dlatego won ze stolica.stolica ma wrocic do krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: RADIO REGION 96.7 FM IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.01.03, 15:09 zgadzam się we wszystkim - oprócz ostatniego zdania;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ ?? 15.01.03, 17:07 Chłopczyku, idź się lepiej leczyć. Jak czytam takie bzdury to nie wiem czy się śmiać czy płakać. a co do RMF i Blue to nie wina Eski tylko Balcerowicza.BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Prezenterzy ESKI 08.01.03, 13:44 Obiektywnie przyznaję, że są nieźli. W Krakowie pojawił się ostatnio niejaki Marcin Chłopaś (pewnie razem z P. Metzem przeszedł z Radiostacji) i już kilka razy autentycznie mnie rozbawił. Żadne tam dowcipy odczytywane z promptera, tylko naturalna spontaniczność i wyczucie. To lubię. A i ogólnopolscy prowadzący jak Artur Karpińczuk czy Tomasz Bednarek całkiem sympatyczni. Jest jeszcze niejaki Dawid Pytlik, który do ESKI przeszedł z zamordowanego Blue FM, któremu ESKA "ukradła" w Krakowie częstotliwość. Moralnie dwuznaczne, ale kto się tam dziś przejmuje moralnością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Prezenterzy ESKI IP: proxy / 10.40.1.* 08.01.03, 13:54 co to jest prompter ? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Prezenterzy ESKI 08.01.03, 14:05 No takie co wyświetla tekst. Np. jak się czyta wiadomości w telewizji to z promptera, bo przecież nikt się nie uczy na pamięć - tak sądze. Rokos w Trójce to chyba cały czas ma prompter przed sobą - odnoszę takie nieodparte wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: Prezenterzy ESKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 21:47 viking73 napisał: > Obiektywnie przyznaję, że są nieźli. W Krakowie pojawił się ostatnio niejaki > Marcin Chłopaś (pewnie razem z P. Metzem przeszedł z Radiostacji) i już kilka > razy autentycznie mnie rozbawił. Żadne tam dowcipy odczytywane z promptera, > tylko naturalna spontaniczność i wyczucie. To lubię. A i ogólnopolscy > prowadzący jak Artur Karpińczuk czy Tomasz Bednarek całkiem sympatyczni. Jest > jeszcze niejaki Dawid Pytlik, który do ESKI przeszedł z zamordowanego Blue FM, > któremu ESKA "ukradła" w Krakowie częstotliwość. Moralnie dwuznaczne, ale kto > się tam dziś przejmuje moralnością... strasznie sie z marcina ciesze, bo balem sie ze nie odnajdzie sie w miescie bajgli, jest oczywiscie beznadziejny i fatalny, ale taka beznd-=adzieje i taki fatal mozna uwielbiac. mimo, ze /powaznie tym razem mowiac/ potrafi wkurwiac chlopasiu - pamietaj o naukach i pokaz jak sie robi radio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Prezenterzy ESKI IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.01.03, 01:37 no...gdybyś kogoś w Krakowie poprosił o bajgla, to za cholere nie wiedziałby o co Ci chodzi:) u nas są obważanki, ewentualnie precle. bajgle to chyba Wrocław, ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Prezenterzy ESKI IP: 195.117.149.* 10.01.03, 12:37 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > no...gdybyś kogoś w Krakowie poprosił o bajgla, to za cholere nie wiedziałby o > co Ci chodzi:) u nas są obważanki, ewentualnie precle. bajgle to chyba Wrocław, > > ale mogę się mylić. Drogi Gatsby mylisz sie i to bardzo .U nas we Wrocku nic takiego nie sprzedają.U nas je się pite,knysze i takie tam ,a nie jakieś bajgle,precle czy obważanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Prezenterzy ESKI IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.01.03, 14:29 no to pewnie jest to specjalnośc stołeczna:) Odpowiedz Link Zgłoś