Dodaj do ulubionych

gdzie Strzyczkowski?

IP: proxy / 195.117.192.* 24.01.03, 12:32
Nie jestem ostatnio na bieżąco jeśli chodzi o słuchanie Trójki ale widzę,że
dziś Za a nawet przeciw prowadzi Bugalski. Strzyczkowski na nartach,
przeziębił się czy może coś innego ( np zmienił radio)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: gdzie Strzyczkowski? IP: proxy / 10.40.1.* 24.01.03, 12:47
      Gość portalu: aga napisał(a):

> Nie jestem ostatnio na bieżąco jeśli chodzi o słuchanie Trójki ale widzę,że
      > dziś Za a nawet przeciw prowadzi Bugalski. Strzyczkowski na nartach,
      > przeziębił się czy może coś innego ( np zmienił radio)?

Obiecywał że zmieni (patrz alternatywne srebrne usta)ale być może uznał że
      TrUjka wcale się nie skomercjalizowała. Pewnie jest na urlopie. Bugalski za to
      brzmi jakby za karę pracował.
      • Gość: Sara Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:02
        Mnie to osobiscie w najwyzszym stopniu obojetne gdzie sie podziewa
        Strzyczkowski. Chetnie bym tego bubka nigdy juz ine slyszala na antenie coraz
        slabszej, skomercjalizowanej i belkoczacej Trujki. Bardzo nie lubie jego
        aroganckich programow publicystycznych, jak ostatnio program o tym, czy kobieta
        moze byc szefem - tak jakby pytal o to, czy zyrafa moze miec skrzydla i latac.
        To jakis idiotyzm. Strzyczkowski jedzie na swoim bubkowatym glosiku i
        najwidoczniej sie nim delektuje. Ale w glowie to on ma pusciutko.
        • Gość: kubas Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 15:26
          w kwestii pozamerytorycznej, miałem kiedyś kobietę szefa i nie polecam,
          • Gość: Krak Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 16:40
            Gość portalu: kubas napisał(a):

> w kwestii pozamerytorycznej, miałem kiedyś kobietę szefa i nie polecam,

To rzeczywiscie kwestoia POZAmerytoryczna. Ja mialam kilku mezczyzn-szefow i
            bardzo nie polecam oraz kilka kobiet-szefow i bardzo polecam. To kompletnie nie
            ma nic do rzeczy. Chodzi mi o to, ze takie stawianie pytania w sytuacji, kieedy
            jest wiele kobiet-szefow jest jakims odmozdzeniem. Co to znaczy "czy kobieta
            MOZE byc szefem"??? Ktos jej moze zabroni? A moze jest to dla niej tak samo
            niemozliwe, jak nimozliwe jest zeby stanc na rzesach? Ludzie sa bardzo rozni,
            jedni sa wredni a inni sa aniolami - to od plci nie zalezy. Taki program wmawia
            ludziom, ze wlasnie zalezy od plci i dlatego jest glupi.

• Gość: kubas Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 11:48
              Gość portalu: Krak napisał(a):

> Ludzie sa bardzo rozni,
              > jedni sa wredni a inni sa aniolami - to od plci nie zalezy

a wyobrazasz sobie kobietę czołgistkę albo traktorzystkę ????
        • Gość: julka Re: gdzie Strzyczkowski? IP: 217.11.133.* 24.01.03, 15:31
          obawiam się Saro, że mylisz się sądząc, że to Kuba wymyśla (i narzuca) dErekcji
          takie a nie inne tematy tej audycji. Pewnie jest CAŁKIEM na odwrót.
          • Gość: Krak Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 16:43
            Gość portalu: julka napisał(a):

> obawiam się Saro, że mylisz się sądząc, że to Kuba wymyśla (i narzuca)
            dErekcji
            >
            > takie a nie inne tematy tej audycji. Pewnie jest CAŁKIEM na odwrót.

To mi jest calkowicie obojetne. Jesli Strzyczkowski jest na tyle tepy zeby
            prowadzic program z tak glupio sformulowanym pytaniem, to sam sobie winien, ze
            sie z niego inteligentni ludzie smieja. W mojej redakcji uchodzi za jednego ze
            smieszniejszych typkow, pomijajac w ogole zenujacy poziom calej Trujki.
            No ale czas na mnie, trace czas na gadanie o jakims bubku, a praca czeka.
            • Gość: gmmm Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 18:34
              jako prowadzący panna niedzielną audycję kubulek był ok, jako prowadzący aukcje
              radiowe ok, ale w południwych programach jest średni. Ludzie dzwonią, mają 10
              sek kuba przerywa, to po co ich wpuszczać na antenę??
              Co to poruszanych tematów to pamiętam taki, że niby nie wolno wywieszać flagi
              państwowej kiedy się chce.Bło 50 min ble ble ble po czym zadzwonił prawnik i
              powiedział, że on takiego przepisy nie zna.
              Albo czy karać rodzinę sprzeciwiajcą się wykorzystywaniu organów zmarłego do
              przeszczepów. A prawo mówi wyraźnie , że rodzinie nic do tego.
              Oj kubuś, kubuś, cienko ci idzie...
              pozdrowienia dla tuhanki, tak trzymaj kobitko
              • Gość: Witold Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:23
                Szkoda, że Kuba aż tak bardzo się dopasował do trujki, ale nie każdy nazywa się
                Kaczkowski.
                Ta odrobina arogancji Kubulka i zarozumialstwa miała swój wdzięk w Trójce.
                Teraz wkurza jak i cała reszta, a tematy są raczej żałosne.

No chyba że trafi na wojującą feministkę.
                W końcu Kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka...

pozdrawiam,

Witold
                • Gość: Krak Re: gdzie Strzyczkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 18:45
                  Gość portalu: Witold napisał(a):

> Teraz wkurza jak i cała reszta, a tematy są raczej żałosne.
                  >
                  > No chyba że trafi na wojującą feministkę.
                  > W końcu Kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka...

Raczej: kobieta jest jak widac dla redaktora najlepszym psem do bicia.
                  Fakt, Strzyczkowskie dostaje ktost na mozfu jak napotka tzw. wojujaca
                  feministke. Chyba ma chlopak jakies straszne przezycia z kobietami albo ma
                  jakis kompleks. W kazdym razie jakby mu feministka powiedziala, ze w dzien jest
                  jasno, a w nocy ciemno, to by w ta watpil i zapraszal do dyskusji na antenie
                  tylko dlatego, z epowiedziala to feministka. Ale gdyby ta madrosc wyszla z ust
                  pierwszego lepszego facia spod budki z piwem, to by sie mily pan redaktor
                  zgodzil z nim absolutnie. Ot, testosteron sie przelewa nie w tej polkuli co
                  trzeba.
                  • Gość: Kato Re: bleble IP: *.chello.pl 26.01.03, 23:28
                    Gos´c´ portalu: Krak napisa?(a):

Ale gdyby ta madrosc wyszla z ust
                    > pierwszego lepszego facia spod budki z piwem,(...)

Oj ,nie ma juz budek z piwem. Reszta postu tez nietrafiona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka