babusz Teraz, gdy bin Laden zchwytany... 13.08.06, 23:30 Obecnie, gdy bin Laden schwytany i skazany, Afganistan spokojny i przyjazny, Irak demokratyczny, a ludnosc zywi gleboka wdziecznosc wobec wyzwolicieli, gdy znaleziono i zniszczono bron masowego razenia Husseina, wykryto jego tajne labotaroria, os zla ujarzmiona, Korea Polnocna rozbrojona, Iran w ryzach, gdy Wizje Busha sie spelnily, a swiat arabski kocha USA, Amerykanie moga spac spokojnie, gdyz nigdy sie taki zamach nie powtorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Tragedia WTC według Stone'a IP: *.dyn.optonline.net 14.08.06, 03:07 film do kitu co tu wiecej mowic, powinni go nazwac Rescue Mission+WTC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek, NYC Re: Tragedia WTC według Stone'a IP: *.nycmny.east.verizon.net 14.08.06, 03:45 Nie warto... właśnie wróciłem z kina... rozczarowanie... na 5. rocznicę 9/11 powinno poswstać coś większego niż historia o dwóch ocalonych w WTC policjantach, no i dwóch szczęśliwych (obok setek nieszczęśliwych) rodzinach. Tylko 3 a 5 możliwych "gwiazdek" w "Time" to nie przypadek, bardziej litość, bo nie wypada za nisko oceniać tamtej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
alwaysrebel Jakby jeszcze ktoś nie wiedział 14.08.06, 04:14 9/11 was an inside job. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The.Libertarian Re: Jakby jeszcze ktoś nie wiedział IP: *.cable.mindspring.com 14.08.06, 04:36 go fuck a camel - Ahmed... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natanyahoo Re: Jakby jeszcze ktoś nie wiedział IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.08.06, 05:24 9/11 was, a blowjob, you alwaysrbel an idiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Tragedia WTC według Stone'a IP: *.ny325.east.verizon.net 14.08.06, 05:06 6 pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerykanin film denny, polecam flight 93 IP: *.hsd1.wa.comcast.net 14.08.06, 05:18 mam nadzieje ze obejzeliscie flight 93 to film doskonaly, a ten o wiezach to dno, stone od czasu platoon nie nakrecil niczego dobrego, tak jak wasz wajda facio sie wypalil, nie ma nic do powiedzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domingo Re: film denny, polecam flight 93 IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.08.06, 05:33 Autor "Tragdii WTC, wedlug Stone'a, Zbigniew Basara to dziennikarski Czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: film denny, polecam flight 93 IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 14.08.06, 06:04 Ten dziennikarz pytal przyjaciol pedalow czy chca z nim isc zobaczyc ten film; nie chcieli bo "za wczesnie"(potem gdy juz wszyscy zapomna, to powie ze nie nalezy rozgrzebywac starych ran). Nastepnie zdziwiony ze w kinie pelno ludzi, oklaski i lzy; trzeba wymyslic teorie propagandy podobna z "Pasji". Skrytykowal tez film ze nic nie mowi i zaniedbaniach rzadu (!) i wojnie w Iraku (!). Jeszcze jeden dowod ze dla liberalow temat 9/11 jest tym samym czym "Pasja" dla ekstremistycznych srodowisk zydowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Prawdziwa historia WTC jest pod tym linkiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:23 www.maxior.pl/?p=index&id=15769&2 Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Wielbicilele teorii spiskowej w akcji 14.08.06, 09:36 To po prostu piękne, jak wzmianka o filmie na temat 9/11 uaktywnia wielbicieli teorri spiskowej, którzy głęboko wierzą, że zamachy na WTC zorganizowała CIA wraz z Mossadem. Że moga wierzyć w to Arabowie- całkowicie rozumiem: oni nigdy nie przyjumją do wiadomości, że mogliby zrobić cos złego, więc winny musi być kto inny - w tym obowiązkowo Żydzi. Ale jak jakikolwiek myślący człowiek z naszej cywilizacji może powtarzać te bajki, zwłaszcza wobec tylu zamachów zorganizowanych wcześniej i później przez terrorystów arabskich i ogólnie islamskich, nigdy nie zdołam pojąć... No cóż mam poważny handicap - nie kieruję nienawiścią względem USA i i Izraela i nie mam osobowości paranoidalnej, która wszędzie każe dopatrywac się spisków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: WTC najlepsze widowisko multimedialne w 2001 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:12 okazało się że najlepszymi reżyserami są wyznawcy mahometa a nie mojżesza. brawo ten spektakl na zywo był nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy a mnie zawsze zadziwia jedno IP: *.pools.arcor-ip.net 14.08.06, 10:41 ze np. w takiej Arabii Saudyjskiej, gdzie szmalu maja full, kupa ludzi studiuje zagranica, Arabusy maja problemy np. z uruchomieniem i plywaniem statkiem. Nakupowali statkow wojennych, ale zeby zrobic parade, albo manewry to wynajmuja francuskie zalogi. A tu nagle, ta ciemnota, co ledwo dupska w wielbladach utrzymac moze, kiwnela CIA, FBI, Mossad, sluzby lotniskowe, porwlala na raz 4 samoloty na terytorium USA i dokonala cudow pilotazu. Jednak przyznajcie ze daje to troche do myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pokeo2 Stone sie skonczyl 14.08.06, 10:53 I tyle. Facet ktory nakrecil JFK dzis gra na bebnie Busha - trudno mi po prostu uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Bardzo BARDZO ciekawy materiał... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:53 video.google.pl/videoplay?docid=775624453542988631 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Tragedia WTC według Stone'a IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.08.06, 13:13 uwielbiam te sformulowania : "najbardziej kontrowersyjny", moze lepiej byloby napisac jeden z najbardziej kontrowersyjnych? ja znam kilku bardziej kontrowersyjnych filmowcow od niego, w Hollywood rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkaminski Re: Tragedia WTC według Stone'a IP: 195.136.189.* 14.08.06, 13:17 Stone od dawna już nie ma nic do powiedzenia... "Alexander" - wielki napuszony sztuczny bzdet... Widać Stone chce za wszelką cenę "wkupić" się w łaski prawicowych producentów, tych co to mają kasy ( nie wiadomo skąd) jak lodu... Żali mi go biedaczka...Przecież nawet "kojoty Wuja Sama" mówią o tym, że Wieże to był sprytny myk służb specjalnych USA. Styl w jaki się zawaliły specjaliści od materiałów wybuchowych określili jako świetnie zrobioną "rozwałkę" WTC... To wyjdzie za jakieś 5 lat. Rodziny zabitych wniosły sprawę do sądu najwyższego, ale jest ona blokowana przez prawicowego Prokuratora Generalnego USA...ale o tym Stone nie nakręci filmu, jego odwaga stopniała po JFK.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Michael Moore to nie dokumentalista!!! IP: 150.254.206.* 14.08.06, 15:20 Michael Moore to propagandzista, a nie dokumentalista. Jego filmy maja tyle wspolnego z prawda co PRL-owska telewizja: jezeli pokazali prawde to niechcaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tragedia WTC według naukowców IP: *.aster.pl 15.08.06, 11:29 video.google.fr/videoplay?docid=1951610169657809939&q=9+11&hl=fr Odpowiedz Link Zgłoś