krasnov 08.09.06, 00:20 - nazwa się "Transmisja obrad Sejmu RP". Taki program z promocją braku kultury, połączyny z teleturniejem, kto okaże się większym burakiem, kartoflem i demagogiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trist Kiedyś IP: *.kosa.net.pl 08.09.06, 01:35 Kiedyś (1994 - 96) w TVP1 nadawano program "Goniec kulturalny" "Goniec" był programem bogatym w informacje i dosyć artystycznie wyrafinowanym. Ale wtedy za kulturę w TVP1 nie odpowiadała dziennikarka "Wprost". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Łossskot - nowy program o kulturze w TVP IP: *.aster.pl 08.09.06, 07:50 Jeeeezu... Paris Hilton? Na głowę ci ludzie poupadali? Jak można w ogóle o czyms takim wspominać? To jest "kultura ujemna"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Łossskot - nowy program o kulturze w TVP IP: 213.241.42.* 08.09.06, 10:23 Beznadzieja. Dowcipy na poziomie 10-latków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Łossskot - nowy program o kulturze w TVP IP: 62.111.139.* 08.09.06, 11:25 Oglądałam wczoraj "Łoskot" przez dziesięć minut, dłużej nie mogłam. To nie są wypowiedzi tylko bełkot, opinie na poziomie sondy ulicznej. Już Świetlicki z Dyduchem irytowali w "Pegazie" wymachiwaniem nogą bądź demonstrowaniem do kamery dziurku w nosie w rozmiarach elephantis. Ale w porównaniu z tym, co zobaczyłam wczoraj, ich maniery były iście salonowe. Czemu służyć ma wyrzucanie z helikoptera taśmy filmowej bądź próba rozmowy z mafijnym chłoptasiem za kierownicą bryki? Tymański - luzacki zlewus, łysol / przepraszam, chyba mogę tak się wyrazić, przecież wy-chłopaki takie równiachy jesteście/ zupełnie nijaki, a Dehnel jąka się i ociężale zbiera myśli z chodnika. Do tej pory pozował na dandysa, tu nie wiem na co pozuje, chyba na nicto. Łoskotu dużo, kultury za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Łossskot - nowy program o kulturze w TVP IP: 212.33.72.* 08.09.06, 11:37 Tu tez pisza o Looskocie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=48246684 Tak tez sie zastanawiam po co ten helikopter i wywalanie tasmy, przeciez to kosztowalo majatek, lepiej bylo wejsc na wiezowiec. No i Tymanski z tym bejsbolem w glowe Hilton. Swoja droga to teraz wywalaja filmy, chca walic bejsbolem, ciekawe czy zaczna palic ksiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Łossskot - nowy program o kulturze w TVP 08.09.06, 14:43 już napisałem na innym wątku ale cóż jeszcze raz bo warto rozczarowanie zawiera się w całkiem niewielkich niuansikach a drugi człon tego słowa jak najbardziej oddaje czynność samonarzucającą się jako odpowiednik oceny tego dziełka. te odjazdy z helopterem są nawet fajne jazda na szybkensa po drogach nocą polską tyż. i rozmowy wewnętrzne. (cobybyło gdyby się przypadkiem rozbili?) ale mnie brak jakichś fascynujących textów opinii, gęstego mówienia a nie kaszki dla mass. no i kulturą ma być paris h. , dziwka domów modowych? ee, nawet jeśli pod lupę opinii/oceny bierze się kulturę ujemną, niekulturę i komerszjal papken to się nie operuje takimi pierdołensami jak badanie focusowe bo ten pomysł przyniósł rozmowę na poziomie pań które języka w gębie to chyba nigdy nie miały tak naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg39 Łossskot - nowy program o kulturze w TVP IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 11:02 A ja dopiero wczoraj wpadłem niechcący na to "cudo". Rzecz dotyczyła festiwalu w Gdyni. To znaczy: miała dotyczyć. Dotarł do mnie przekaz: z kulturą jest do dupy, ale my jesteśmy boscy! Jak się robi program o kulturze, to gwiazdą tego programu ma być ona (za przeproszeniem Kultura) a nie trzech błaznujących żenująco fajansiarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Łossskot - nowy program o kulturze w TVP IP: *.starnettelecom.pl 13.09.06, 11:43 program nie zmienił podejścia telewizji publicznej do tematu kultury - kolejne gadające głowy, tylko trochę swobodniejszy język nie zrozumiały dla widza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Łossskot - nowy program o kulturze w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 02:10 Przepraszam Panów, których do tej pory sznowałam za poglądy...ale program ten jest PRYMITYWNY. Odpowiedz Link Zgłoś