Dodaj do ulubionych

Tanie granie...

10.09.06, 11:06
Słucham i uszom swoim nie wierzę. Znakomita audycja. Niedzila w Trojce, jak
widzę, to chyba bedzie creme de la creme w eterze. Super.
Obserwuj wątek
    • eltas Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:21
      Ha ha, trupy medialne Laskowski i Smolar przewracają się w grobie.
      A Program 3 PR zmartwychwstal. Bardzo, bardzo się cieszę.
      • jureek Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:23
        Właśnie nas forumowiczów pozdrowiono :)
        Jura
        • mnich_tajniak Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:56
          No to my też pozdrawiamy :)
    • nikiforia1 Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:23
      i p.Piekut, no palce lizać:-)
      • grimsrund Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:32
        Zmartwychwstanie Piekuta to prawdziwy szok. Jest dobrze.
        • qqiz Re: Tanie granie... 10.09.06, 12:02
          :)
          nareszcie powrot
          • eltas Re: Tanie granie... 10.09.06, 12:26
            Zanim derekcja sprawdzi stan kasy to kilka miesięcy uplynie, tyle naszego.
            Cieszmy się każdym dniem tego radia.

"We can be Heroes, just for one day !"
          • jester102 Re: Tanie granie... 10.09.06, 12:27
            tak wygląda prawdziwe radio:)
            • trojkofan.trojka.info Re: Tanie granie... 10.09.06, 16:47
              Ja niestety miałem możliwiść słuchania tylko fragmentów audycji. To co
              słyszałem, było wyśmienite. Poproszę o informację, czy "Tanie granie" prowadził
              Wojciech Mann sam, czy też wspólnie z Grzegorzem Wasowskim? Antoniego Piekuta
              słyszałem, ale czy pojawili się Monika Makowska i Jan Chojnacki? Poproszę o
              szczegóły.
              • td2003 Re: Tanie granie... 10.09.06, 18:00
                Całość poprowadził W.Mann a pozostali, czyli Makowska, Chojnacki, Wasowski i
                Piekut mieli swoje kilkuutworowe wejścia. Okraszone zabawnymi dialogami. Zresztą
                było słychać, że w studio spotkali się sami bardzo dobrzy znajomi.
                Ponadto były dwa fragmenty audycji "Nie tylko dla orłów".
                I tak trzymać!
              • greg_f Re: Tanie granie... 10.09.06, 18:07
                Program właściwie mógłby się nazywać "Mann i jego goście". Co jakiś czas w
                studiu obok p. Wojtka jako głównego prowadzącego zjawiali się na przemian
                Wasowski, Makowska, Chojnacki i Piekut, aby zaprezentować swoje 2-3 utwory (w
                przypadku Moniki był to wyciągnięty z archiwum PR dialog Starszych Panów), a
                oprócz tego powróciły archiwalne fragmenty Nie Tylko Dla Orłów (na początku i
                na końcu drugiej godziny).
                Piekut pozdrowił wszystkich protestujących w obronie Programu III, a mnie
                zastanowiło jego stwierdzenie, że miło jest po 5 latach znowu pojawić się na
                antenie, bo coś mi się wydaje, że ta nieobecność trwała jeszcze dłużej.
                • trojkofan.trojka.info Re: Tanie granie... 10.09.06, 18:26
                  Dziękuję bardzo za opis, co się działo podczas audycji. Nie tylko dla orłów?
                  Rewelacja!
    • td2003 A może by tak... 10.09.06, 18:05
      ...urozmaicić audycję tak, żeby każde wydanie naprzemiennie prowadził inny
      redaktor (oczywiście ze stałego składu Makowska, Chojnacki, Wasowski, Mann i
      Piekut) a pozostali mieli właśnie takie wejścia jak w pierwszej audycji. Albo
      jeszcze lepiej żeby audycja miała dwoje/dwóch prowadzących. Mogłoby być jeszcze
      zabawniej, jeszcze atrakcyjniej.

PS. Oj, marzy mi się dwugodzinna audycja prowadzona przez Antoniego Piekuta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka