tmieti 10.09.06, 11:06 Słucham i uszom swoim nie wierzę. Znakomita audycja. Niedzila w Trojce, jak widzę, to chyba bedzie creme de la creme w eterze. Super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eltas Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:21 Ha ha, trupy medialne Laskowski i Smolar przewracają się w grobie. A Program 3 PR zmartwychwstal. Bardzo, bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:23 Właśnie nas forumowiczów pozdrowiono :) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Tanie granie... 10.09.06, 11:32 Zmartwychwstanie Piekuta to prawdziwy szok. Jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
eltas Re: Tanie granie... 10.09.06, 12:26 Zanim derekcja sprawdzi stan kasy to kilka miesięcy uplynie, tyle naszego. Cieszmy się każdym dniem tego radia. "We can be Heroes, just for one day !" Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: Tanie granie... 10.09.06, 16:47 Ja niestety miałem możliwiść słuchania tylko fragmentów audycji. To co słyszałem, było wyśmienite. Poproszę o informację, czy "Tanie granie" prowadził Wojciech Mann sam, czy też wspólnie z Grzegorzem Wasowskim? Antoniego Piekuta słyszałem, ale czy pojawili się Monika Makowska i Jan Chojnacki? Poproszę o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
td2003 Re: Tanie granie... 10.09.06, 18:00 Całość poprowadził W.Mann a pozostali, czyli Makowska, Chojnacki, Wasowski i Piekut mieli swoje kilkuutworowe wejścia. Okraszone zabawnymi dialogami. Zresztą było słychać, że w studio spotkali się sami bardzo dobrzy znajomi. Ponadto były dwa fragmenty audycji "Nie tylko dla orłów". I tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Tanie granie... 10.09.06, 18:07 Program właściwie mógłby się nazywać "Mann i jego goście". Co jakiś czas w studiu obok p. Wojtka jako głównego prowadzącego zjawiali się na przemian Wasowski, Makowska, Chojnacki i Piekut, aby zaprezentować swoje 2-3 utwory (w przypadku Moniki był to wyciągnięty z archiwum PR dialog Starszych Panów), a oprócz tego powróciły archiwalne fragmenty Nie Tylko Dla Orłów (na początku i na końcu drugiej godziny). Piekut pozdrowił wszystkich protestujących w obronie Programu III, a mnie zastanowiło jego stwierdzenie, że miło jest po 5 latach znowu pojawić się na antenie, bo coś mi się wydaje, że ta nieobecność trwała jeszcze dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: Tanie granie... 10.09.06, 18:26 Dziękuję bardzo za opis, co się działo podczas audycji. Nie tylko dla orłów? Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
td2003 A może by tak... 10.09.06, 18:05 ...urozmaicić audycję tak, żeby każde wydanie naprzemiennie prowadził inny redaktor (oczywiście ze stałego składu Makowska, Chojnacki, Wasowski, Mann i Piekut) a pozostali mieli właśnie takie wejścia jak w pierwszej audycji. Albo jeszcze lepiej żeby audycja miała dwoje/dwóch prowadzących. Mogłoby być jeszcze zabawniej, jeszcze atrakcyjniej. PS. Oj, marzy mi się dwugodzinna audycja prowadzona przez Antoniego Piekuta. Odpowiedz Link Zgłoś